21 Март, 2018 12:05 4 136 6

Руски хокеист продаде олимпийското си BMW за благотворителност

  • bmw-
  • олимпиада-
  • иля ковалчук-
  • хокей

Нападателят на руския национален отбор по хокей Иля Ковалчук продаде BMW-то, което получи като награда за спечелването на Олимпийските игри в Пьончан. Цената на X-петицата е достигнала 7 100 000 рубли (малко над €100 000), макар че в Русия чисто нов автомобил от този модел струва не повече от 5 800 000 рубли (€82 154).

Друзья!!!Машина продана!! Всем огромное спасибо! Скоро узнаете судьбу денежных средств!👍🏻🔥🇷🇺

A post shared by Ilya Kovalchuk (@ilyakovalchukofficial) on Mar 15, 2018 at 5:58am PDT

Ковалчук смята да дари парите за дом за сираци или да помогне на конкретно дете, което има нужда от лечение или операция. Хокеистът обещава да съобщи повече подробности за плана си в скоро време.

Звездата на националния отбор но хокей не е единственият руски олимпиец, който продава подаръка си. Бронзовият медалист от турнира по ски свободен стил Иля Буров също е обявил своето BMW X4 за продан, а опитът от предишни Олимпиади сочи, че скоро ще го последват и други наградени спортисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Навуходоносор

    23 0 Отговор
    Лъч надежда!
  • 2 Знае се

    2 48 Отговор
    Продал го е за да си купи водка

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГОСТ

    7 8 Отговор
    чиста кирия е да продадеш БМВ
    вземаш някои лев
    и си спестяваш много от разходи по него
    изобщо БМВ никога не губи цена
    винаги печелиш като се отървеш от него
  • 5 ХЛЕ

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Знае се":

    Публикувано във факти.бг: Ковалчук смята да дари парите за дом за сираци или да помогне на конкретно дете, което има нужда от лечение или операция. Хокеистът обещава да съобщи повече подробности за плана си в скоро време. чете бе гражданино !!!
  • 6 Laceee

    3 0 Отговор
    Евала! Достойна постъпка! Нека повече хора вземат пример!