21 Март, 2018 17:52 2 948 13

Русия: Явно Великобритания е отровила Скрипал

  • русия-
  • сергей скрипал-
  • великобритания

Нови нападки между двете страни

Великобритания или не може да предотврати терористична атака, или стои зад отравянето на двойния агент Сергей Скриап. Това заяви директорът на отдела по въпросите, свързани с неразпространяването и контрола над въоръжението Владимир Ермаков, цитиран от „Интерфакс“.

Британските власти вече обвиниха Русия за отравянето на Скрипал. От там вече предприеха ответни действия срещу страната.

„Има логика и тя подсказва два варианта. Или Великобритания стои зад тази атака, или страна просто не може да предпази гражданите си от терористична атака. Не виждам трети вариант“, заяви Емаков.

По-рано в Русия се проведе заседание за отравянето на Скрипал, но на него не присъства британския посланик. Лори Бристоу по-рано обяви, че не смята да присъства на заседанието.

От Русия обявиха, че това показва нежелание за диалог.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iQ-5

    33 6 Отговор
    Руснаците грешът, Скрипал и щерка му са на Бахамите във виличка на издръжка на ЦРУ с нови паспорти и 1 000 000$ на сметката!
    Докато няма труп погребан в Новосибирск Скрипал се води жив и здрав и престъпмения нама!
  • 2 Kcaniba

    33 12 Отговор
    Империята на злото фащ и гендербрит - тяхното джудже
  • 3 Русия ли

    8 33 Отговор
    Страната на лъжите.
  • 4 гост

    7 50 Отговор
    По нагли , лъжливи и лицемерни създания от слугите на Кремъл няма !
  • 5 Наблюдател

    5 39 Отговор
    Старата руска тактика да се прехвърля от болната глава на здравата и да се обвинява противника във всички мръсотии, които Русия върши, работи вече само сред нискообразованата и лумпенизирана част от аудиторията.
  • 6 Ярослав Станчев

    47 4 Отговор
    Тоя още ли е жив?Какво е това бойно,отровно вещество,което не може да убие човек?Руснаците нали казаха,че от тая отрова смъртта е гарантирана,а тоя Скрипал още диша,че и дъщеря му.Май цялата работа е английска парлама,за да се анулира световното в Русия и да се премести другаде.Много елементарно взеха да играят западните служби.
  • 7 Анонимен

    23 1 Отговор
    Гос.Ермаков това което казвате го знаем всички.Кажетени какви ще са писледствията за обвинителите.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГОСТ

    29 2 Отговор
    Два балона от западната демокрация гръмнаха. По информация на водещи медии, сред които американския "Ню Йорк Таймс" и британските "Обзървър" и "Канал 4", "Кеймбридж Аналитика" е събрала данните на десетки милиони потребители във "Фейсбук", като част от усилията си да помогне на Доналд Тръмп да стане президент на Съединените щати. Това разкрива пред изданията бившият директор проучвания на компанията Кристофър Уайли, който е бил част от нея до 2014-та година.

    "Кеймбридж Аналитика" е работела за предизборния щаб на Тръмп, като е търсела начин да изготви психологически профили на гласоподавателите и въз основа на тях да промени политическите им нагласи. Компанията е получила инвестиция от 15 милиона долара от един от най-богатите хора на света Робърт Мърсър, който е донор на Републиканската партия. Саркози арестуван за подпомагане на избирателната му кампания от Кадафи. след което нанеси въздушни удари по Либия да покрие следите. От третия балон ще видим какво ще изплува като се спука.
  • 10 селянин

    22 3 Отговор
    И за какво агличаните..отровиха човека,като не можаха да повлияят на изборите в Россия,поне тия от МИ-6,да бяха взели,,оригинален,,новичок,та да не се мъчи разузнавача..
  • 11 Ефге

    10 2 Отговор
    Пропагандата върви с пълна сила.
  • 12 За четвърти

    19 2 Отговор
    Англия е нещастие за нас. Уви съществува
  • 13 Кукувци

    4 0 Отговор
    "Англичанка гадит".
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания