Last news in Fakti

25 Март, 2018 22:00 3 807 0

Ще има нов сериал "24"

  • 24-
  • сериал-
  • нов

Той ще е с по-различна формула от познатите ни серии

Телевизия Fox подготвя нова версия на сериала „24“, която ще е доста по-различна от познатия ни сериал, съобщи Screen Rant.

Оригиналният сериал проследяваше един ден от живота на специален агент Джак Бауър, който беше изпълнен от Кийфър Съдърланд.

Генералният директор на телевизията Гари Нюман обаче обяви, че сега е подготвена нова формула. В новия сериал няма да се набляга на противодействието срещу тероризма.

Идеята е да се проследи един ден на адвокатка, която ще се опита да спаси свой клиент, преди той да отиде на електрическия стол. Вече имаше информации, че Съдърланд може да се завърне като Джак Бауър и в новия сериал. Според Нюман обаче няма така вероятност.

Новият сериал също ще се развива в реално време. В момента се работи по продукцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА