22 Март, 2018 15:26 2 163 6

Китай тества безпилотни танкове

  • китай-
  • тества-
  • танкове

Те могат да бъдат снабдени с изкуствен интелект

В Китай проведоха тестове на самоуправляващи се танкове, съобщи Синхуа.

Тестовете са в рамките на програма за модернизиране на китайската армия. Вече са излезли снимки на самоуправляващи се танкове. Показан е танк Тип 59, който се управлява дистанционно. Това е първата демонстрацията на китайски безпилотен танк.

Моделът е базиран на съветски танк от 50-те години на миналия век. Той се произвежда в големи количества и отдавна се използва от армията.

В момента се работи по проект, с който танковете да бъдат снабдени с изкуствен интелект. Те ще могат да бъдат управлявани с други самоуправляващи се технологии. Подобна техните се планира за самолети и подводници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бау

    2 1 Отговор
    Само дето това на снимката е американски M60A3.
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    По ходовата част мяза на Т62 и Т64 с малките ролки.
  • 3 Бай хой

    4 0 Отговор
    След около 10 г. на тия никой нема да смее да им каже нищо. Много пара имат.
  • 4 Реалист

    5 4 Отговор
    До 5 години и са на разходка в Сибир... Защо да плащат за газта като могат да вземат сондажа, хахаххахаха

    Коментиран от #6

  • 5 Иванов

    3 3 Отговор
    Готвят се да прегазят Московията!
  • 6 До фантазьора

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    До 5 години дали ще са в Сибир ми е до кранчето, но това, което е по-важно, до 5 години могат да навлязат през Пловдивското летище няколко китайски села и да ни променят генофонда.. ти знаеш ли, че всеки един китаец живеещ в чужбина е освободен от данъци? Ти знаеш ли, че всеки един китаец живеещ в чужбина има правото да има колкото си иска деца? Ти знаеш ли, че има специална програма на държавата за насърчаване на раждаемостта на китайците в чужбина? Ти мислиш ли, че тези с дръпнатите очички са толкова глупавички за да инвестират такива пари в летище в едно микроградче (по техните мерки) като Пловдив??? Защо? Защото щели през Пловдив да летят за Европа!! Че те и така си летят за Европа и без Пловдив! Значи тази теза е толкова глупава, че даже и досадна, защото има обществото ни за достатъчно глупаво, за да може да кажат подобно нещо! (Не, че отчасти не са прави, защото част от хората повярваха в това)
    Ха познайте защо!!!
    Така, че дали ще влизат в Сибир или в гащите на нашата държавица, има голяма разлика, но ти си гледай за Сибир разбира се..
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания