22 Март, 2018 15:11 3 914 0

Супермен се обръсна в ефир (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • хенри кавил-
  • супермен

Актьорът Хенри Кавил най-после се прости със знаменития си мустак

Супермен се обръсна в ефир (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Феновете харесват знаменитости, способни да понесат някоя и друга шега на техен гръб, а в случая на британския актьор Хенри Кавил - за сметка на мустака му. След като миналата година стана обект на присмех в интернет пространството заради "компютърно обръснатото" си лицево окосмяване, сега британецът се прости с него със забавно видео, съобщи Contactmusic.

Мустакът на 34-годишния Кавил се прочу преди година като обект на възможно най-лошото компютърно отстраняване във филмовата история, заради което и собственикът му "отнесе" цялото остроумие на интернет.

Тогава Кавил се снимаше в обичайната си през последните години роля на Супермен за комиксовата продукция "Лигата на справедливостта".

Супермен се обръсна в ефир (ВИДЕО+СНИМКИ)

Същевременно актьорът работеше и над филма "Мисията невъзможна 6", като ролята му в шпионската поредица го задължаваше да носи мустак.

Когато Warner неочаквано насрочиха презаснемане на сцени от комиксовия филм, Хенри се озова в ситуация да се подвизава като мустакат Супермен, чието лицево окосмяване екипът по специални ефекти впоследствие премахна в постпродукцията.

Супермен се обръсна в ефир (ВИДЕО+СНИМКИ)

Поднасяйки поредна порция смях на феновете, Кавил сподели в Instagram видео "в памет" на знаменития си мустак, вече "покойник".

Кадрите започват с призив на британския актьор към феновете да запазят спокойствие при вида на гладко избръснатото му лице: "Привет. Не се стряскайте. Това съм аз, Хенри Кавил. Понякога супергерой и бивш таен агент. Знам, трудно е да ме разпознаете. За мен пък е трудно да призная, но това, което виждате, не е компютърно генериран образ. Мустакът наистина го няма".

Видеото след това преминава в монтаж от снимки на Кавил със спечелилия смехотворна слава мустак, докато на заден план звучи песента "Ще те помня" на Сара Маклоклън. Клипчето завършва с надписа "Обръснат, но не забравен".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА