22 Март, 2018 20:40 1 470 1

Психично болен се барикадира в дома си

  • психично болен-
  • барикадирал

Психично болен се барикадира в семейното си жилище в Смолян и вдигна полицията на крак. Мъжът се заключил в апартамента си днес преди обяд, който се намира на ул. “Наталия“ в кв.“Райково“ и не допускал дори и майка си. Разтревожената жена потърсила помощ. На място били изпратени екипи на Спешна помощ и полицията, пише Дарик.

След кратки преговори, униформените успели да убедят барикадиралия се мъж да отключи и да им съдейства. „Касае се за мъж с психични проблеми. К

олегите са реагирали адекватно на ситуацията и тя е овладяна. Най-вероятно мъжът ще бъде приведен в специализирана клиника за лечение“, коментира пред Дарик директорът на полицията в Смолян старши комисар Димов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.