Last news in Fakti

23 Март, 2018 10:30 2 217 15

Диляна за хомосватбата: Не ми пука, по-влюбена съм от всякога

  • бургазлийки-
  • джендър-
  • сватба

По думите й хейтърите, които ги нападат дори не заслужават да бъдат обсъждани

След като 25-годишната бургазлийка Диляна и нейната половинка - Вяра разказаха, че се готвят да разбият всички стереотипи и да направят първата хомосексуална сватба в България срещу тях се изля невиждан народен гняв.

Диляна разказа за "Флагман", че в първите дни се наложило да изтрие фейсбук профила си (двете имат общ профил), защото била атакувани от хиляди покани и коментари.

„Не ни пука за хорското мнение. Нашите приятели и семействата ни ни приемат такива и ще бъдат на сватбата ни. Това е най-важното за нас. Другите изобщо не ни интересуват”, категорична е Диляна, която твърди, че всъщност голяма част от обществото ги подкрепя и се радва, че са имали смелостта да се покажат публично.

Бургазлийката е на мнение, че хората, които са негативно настроени срещу хомовръзките, всъщност да тесногръди и имат криворазбрани виждания.

„Тези, които ни плюят са с ограничено мислене. Българите са тесногръди, те си знаят само едно правило - връзка може между мъж и жена и край, закон им е. Но ние нямаме някакво негативно мнение към тях, те си живеят в техния свят. Нито искам, нито мога да им променя мнението, да си мислят каквото искат”, допълва още 25-годишната жена.

Споделя още, че целта им да оповестят хомосексуалната си връзката е, за да покажат на света, че и такива хора съществуват и не се различават от тези, които срещаме в магазина или в автобуса.

„По улицата например като се разхождаме изглеждаме съвсем нормално, нормално се държим и говорим, не се натрапваме на никого, нито пък искаме одобрение”, допълва още Диляна.

По думите й хейтърите, които ги нападат, дори не заслужават да бъдат обсъждани, защото за нея и Вяра това са хора, които са силни пред компютрите и може би са консервативни, не приемат новото и различното.

Самата Диляна съветва всички такива момиче и момчета, които виждат щастието си в очите на човек от техния пол, да не го крият, а да го споделят не само на него, но и на родителите си.

„Въпреки че в началото може да е стрес за тях, все пак най-важното е децата им да са щастливи... и ще ви разберат. Да се крие човек само затормозява себе си. Все ще се види по улицата или пък в социалните мрежи, все някой ще каже някъде и пак ще се разбере. Няма нужда от криене или лъжи. Човек трябва да се чувства добре”, категорична е Диляна.

В момента влюбената двойка е по-щастлива от всякога. Твърдо отрича негативните коментари да съм им повлияли, даже обратното, направили са връзката им още по-силна. С нетърпение Диляна и Вяра очакват своя различен сватбен ден през април, като се надяват, че щастливата им приказка ще продължи вечно, защото с „жена се живее по-спокойно”.

25-годишната бургазлийка Диляна и нейната половинка 41-годишната Вяра разкриха плановете си да минат под венчилото. Разочаровани от силния пол двете дами намират любовта в очите на човек от тяхната половина. Така любовният огън пламват между двете преди няколко години.

Тогава Диляна работила в чужбина и в една от социалните мрежи се запознала с Вяра. Наясно била със сексуалната си ориентация, Вяра също не криела, че харесва жени. 7-8 месеца двете комуникирали във фейсбук, докато не се срещнали в България


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    12 2 Отговор
    Те и извратените хора от Содом и Гомор едно време са си мислили, че нормалните са тесногръди...

    1 Коринтяни 6:9
    Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците (хомосексуалистите).
  • 2 Виц

    16 2 Отговор
    Двама хомо правят любов. Единият се на*рал и казал на другият: Скапи, извинявай че свърших първи.
  • 3 Цар Навуходоносор

    14 2 Отговор
    Джендърството няма да сработи с България. Българският народ може да е всякакъв, но толерастки. Имаме традиции,имаме норма и тези джендър/хомо истории нямат място по нашите географски предели. Дали през 1876 или 1878 г. нашите прадеди са се били ,за да може народът ни след по малко от 150 години да почне да си сменя пола и да узаконява извратении. ДЯКОНЪТ ЛЕВСКИ, от манастирът, дали четейки Библията си е мечтал в Бг да се напълни с хомота и джендъри? Вместо да се борим за по-добър живот, за млади, за възрастни, ние се чудим дали сме мъже или жени. ДЖЕНДЪР И ХОМО ПРОПАГАНДАТА ДОЛУ. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО, "С НАМИ БОГ"!
  • 4 Пеньо

    12 2 Отговор
    Не ги мразя, напротив съжалявам ги. Те са болни и като такива не трябва да бъдат мразени. Как обаче са се появили на този свят? Те как ще оставят наследство? Ами, ако всички са като тях какво ще се получи?
  • 5 Шабиха

    8 0 Отговор
    На тия двете им трябва един здрав и твърд, целия вътре сух, да ги върне в правия път. Сър Стенли Ройс казваше: В тая държава има много жени. Мъжете са малко !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 бай Тодор

    3 1 Отговор
    Да бях по млад щях да ги излекувам.
  • 8 БХК

    3 1 Отговор
    И ся коя е мацката и кой пича на тая снимка?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Айде пак…..

    3 1 Отговор
    Болни разпоретини,при това грозни...
  • 11 психолог

    4 0 Отговор
    в някой арабски държави такива ги убиват с камъни на улицата а в извратените държави стават държавници
  • 12 xxx

    3 0 Отговор
    Мама, мама и аз....или няма да се размножават.....
  • 13 ПЕЮ

    2 0 Отговор
    СОДОМ И ГОМОР
  • 14 Колю

    1 0 Отговор
    Сватба ще направят като циганите .Колкото е забранено да се женят на по 14-16 години в летните месеци всеки петък,събота и неделя. Незаконно ама факт. После самотни майки и двете с привилегии . Нищо ново под водата.
  • 15 чичоХ

    1 0 Отговор
    Брака е институция за защита най-вече на децата,а в
    случая за,какви деца можем да говорим.При положение
    че едната от тях роди то другата няма да има нищо
    общо с детето,което не е гаранция за добро отношение
    към наследника,ако продължим разсъжденията в тоя дух
    излиза ,че хомо брака е безсмислен акт или по-скоро
    парадиране отколкото нещо стойностно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове