23 Март, 2018 13:12 23 172 11

Митьо Очите се оттегля от дрогата, идва Любо Мазния

  • митьо очите-
  • любомир славов - мазния

Не Несебър, а Поморие е меката на наркотиците в региона на Черно море

„Kaпацитети от подземния свят са категорични, че не Несебър, а Поморие е меката на наркотиците в региона“, пише в. „Таблоид“.

Обвиняемият за тартор на организирана престъпна група за разпространение на наркотици Любомир Славов – „Мазния“ се превърна в „герой“ в просторна статия на седмичника „Таблоид“. Публикацията от 19 март 2018 г. е с надзаглавие „Сериозни размествания в ъндърграунда“, заглавие „Митьо Очите се оттегля от дрогата, идва Любо Мазния“ и подзаглавие „Нов играч – Любомир Славов, се опитва да сложи ръка върху бизнеса със смърт по Южното Черноморие“.

Любомир Славов – „Мазния“ е с повдиганото обвинение за организиране и ръководена на организирана престъпна група за разпространение на наркотици.

Снимка от вестника с цитираната статия е публикувана на фейсбук-профила на журналиста от Поморие Стоян Тончев, пише АВАНТАЖ. По-интересни са коментарите след нея, в които главно действащо лице е именно „Мазния“. Там соченият за наркобос от „Таблоид“, си послужил с обидни квалификации и клевети по адрес на Стоян Тончев, които изпълват състави на НК и за които журналистът потвърди пред ФАКТИ, че ще го подведе под съдебна отговорност.

Обвиненият от специализираната прокуратура за шеф на ОПГ Любомир Славов – „Мазния“ вече бил треторазряден „герой“ в публикация на АВАНТАЖ, разкриваща наркотрафик от Поморие към Гърция. След статията „Кой от Поморие се намира в гръцки арест за наркотици“, Стоян Тончев получава информация, че срещу него се подготвя второ покушение и животът му се намира в опасност. Журналистът веднага сезирал компетентните органи, като към момента вече има образувано досъдебно производство от прокуратурата.

С написаното срещу Тончев във Фейсбук вече били запознати и в ГДБОП.

Тончев е разговарял със служител от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, потърсил го и служител на ДАНС.

Във връзка с публикацията във в. „Таблоид“, журналистът от Поморие коментира, че му е била изпратена на снимка от приятел, а на следващата сутрин си купил вестника. Тончев е категоричен, че няма нищо общо със съдържанието на статията в „Таблоид“ и дори не е съгласен с някои от твърденията в нея, въпреки че били показателни за „Мазния“.

„Мазния“ от Поморие бил в постоянен контакт с Георги Дърлянов – „Тъпото“, твърди АВАНТАЖ. В морския град, известен като „черноморската перла на мафията", вървяла мълвата, че Любомир Славов вече се титулува като бъдещ собственик на дискотека в Слънчев бряг за Сезон 2018. Източници на АВАНТАЖ били категорични, че вероятният собственик е „Карнобатския“, а „Мазния“ се надявал да се пласира там през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    47 1 Отговор
    Бг щела се оправи хахах
  • 2 Гост

    35 1 Отговор
    Ще се оправи някога, но не сега!!!
  • 3 ИРАКЛИ

    34 0 Отговор
    Това са пълни глупости !Това,че някои криминално проявени лица се мутреят е вярно,но не и наркотици!.........Аз работя в гр.Поморие от 2015 год.,познавам упоменатите по горе лица !..........Истината е,че някой друг си прави голямата "далавера",а те са параван на заблудата!И накрая Стоян Тончев яде бой след бой!
  • 4 Къртев

    29 1 Отговор
    Мутрите са още тук, но Боко ще ги направи бизнесмени
  • 5 Вечния кмет

    16 1 Отговор
    Този Мазния, Иво Андонов не го ли утрепа с една вилица на срещата дето преразпределяха пазарите?
  • 6 Нави

    7 2 Отговор
    Катър, България рано или късно ще се оправи, ама такива като тебе няма да се оправят никога.
  • 7 vasik atanasova

    13 0 Отговор
    само като чуеш прякорите ти стига
    мазния тъпото
  • 8 Унуфри

    11 0 Отговор
    Да се оттеглят ГДБОП ,НСБОП,ДАНС ,МАНС,И прокуратурата за какво са ни.
  • 9 Боби свищов

    6 4 Отговор
    Да не идвам аз по морето като преди години че става лошо назобан съм до подуване на черния дроб нищо че съм на 44 години нерез съм още бия по крушатс като животно в но тошката фитнеса съм постоянно черния динозавър от Стоян ников съм гледам съм с хубави гозби и мръвки майка ми готви квото кажа и съм във формица май се замислям пак да тръгна по морето да им кажа,кой кое доста пари направих и от продажба на коли втора ръка и лихварство
  • 10 месара

    5 0 Отговор
    ясноооо, скоро на някой "юнак " ше му ходят бавно. полицията да не се меси, тия ше се истрепят сами!
  • 11 Гост

    7 0 Отговор
    Само с куршум ще се оттегли.