Last news in Fakti

23 Март, 2018 13:47 4 095 2

Рене Зелуегър стана неузнаваема (СНИМКИ)

  • рене зелуегър-
  • актриса-
  • холивуд-
  • промяна

Актрисата се подложи на значителна промяна, за да заприлича на холивудска икона от близкото минало

Рене Зелуегър се подложи на пълна промяна заради нова роля в предстоящ филм.

Актрисата е известна с това, че е склонна да се подлага на дори неприятни промени за различните си роли. За участието си в първите два филма от поредицата "Бриджит Джоунс" тя два пъти качва над 12 кг.

Този път обаче Рене не беше толкова крайна в трансформацията се и промяната се дължи единствено на топ гримьорите от Холивуд. Рене буквално се превърна в мюзикъл иконата Джуди Гарланд.

Действието в новата лента се развива в края на 60-те години на миналия век, когато кариерата на легендарната актриса и певица е вече към края си. Във филма ще бъде включен и запис "зад кулисите" от драматичен момент преди Джуди Гарланд да почине на 47-годишна възраст през 1969 г.

Очаква се Рене Зелуегър да пее в продукцията, като най-очаквано е изпълнението на "Somewhere Over the Rainbow" от кинопродукцията "Вълшебникът от Оз" от 1939 г. Тя пя и през 2002 г. във филма-мюзикъл "Чикаго".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Курев

    2 0 Отговор
    Страхотна!
  • 2 vasik atanasova

    1 1 Отговор
    беше голяма дебелана
    браво има положителна промяна