Last news in Fakti

23 Март, 2018 15:00 6 751 28

Лавров с тежки обвинения към Лондон

  • сергей лавров-
  • сергей скрипал-
  • великобритания-
  • русия-
  • обвинения-
  • съюзници

Всички срещу Русия, смята Лавров

Лавров с тежки обвинения към Лондон - 1
Снимка: БТА/ AP

Руският външен министър Сергей Лавров обвини Лондон, че тласка съюзниците си към конфронтация с Москва, след като Европейският съюз реши да отзове посланика си в Русия заради случая Скрипал, съобщиха руските медии.

Британските власти се стремят трескаво да накарат съюзниците си да вземат мерки, целящи конфронтация с Москва след отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал във Великобритания, каза руският дипломат.

Скрипал и неговата дъщеря бяха отровени с веществото „Новичок“, разработено в бившия Съветски съюз преди десетилетия и действащо на нервната система.

Заради опит за убийство отношенията между Великобритания и Русия се сринаха. Британските служби са сигурни, че Кремъл стои зад отравянето. Британският външен министър Борис Джонсън дори обвини Владимир Путин, че лично е наредил атаката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 народъ

    137 8 Отговор
    Господин Лавров,ние-българския народ,не вярваме на англичаните и на бездоказателните им обвинения относно случая с отравянето на Скрипал.Наясно сме със вероломството и лъжливата същност на англосаксите!Ние не сме против вас,а и всички честни хора на планетата ви подкрепят,независимо от позицията,която вземат нашите управници!Ние сме ваши приятели и сме за мирно съвместно съществуване и за мир на земята.

    Коментиран от #8, #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 OMG WTF

    79 8 Отговор
    Не виждам тежки обвинения, казва си им истината. Тежките обвинения ги хвърлят мръсниците от острова и останалите от бандата джендери
  • 4 ГОСТ

    53 5 Отговор
    Като прочетеш само това, както е отделено в статията са опитват да наложат англосаксонската теза.Публикувано във факти.бг: Скрипал и неговата дъщеря бяха отровени с веществото „Новичок“, разработено в бившия Съветски съюз преди десетилетия и действащо на нервната система.
  • 5 патриот

    73 7 Отговор
    Зад всичко стои правителството на Англия. Целта е отново да се върне в ЕС, като внушава на тъпата си нация, че Русия е огромна заплаха и сами няма как да се справят с нея. Това обяснява и идиотската солидарност на ЕС, без да се съобразяват с никакви доказателства.
  • 6 Коронния номер

    6 60 Отговор
    на Русия е да се представя за жертва на "лошия" Запад, който необосновано иска тя да спазва международните договори и моралните и правни норми.
  • 7 ПРАВ СИ

    35 5 Отговор

    До коментар #2 от "ЪРП":

    ОТ ПОНЕ 15 Г ЯКО СЕКИ СРЕДНО СТАНИСТИЧЕН ГОВЕДАР ОТ ФЛОРИДА ДО АЛЯСКА СИ СТРОЯТ ПОДЗЕМНИ БУНКЕРИ.
  • 8 Историк

    11 66 Отговор

    До коментар #1 от "народъ":

    Един русофил не може да говори от името на българския народ защото русофилите от 140 години са единствено руски патриоти и българофоби.

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 9 OMG WTF

    59 7 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Във всеки сайт в който вота на потребителите не се манипулира, ясно си личи, че коментарите на русофилите обират положителните гласове. И водят доста с около 300% пред тези на русофобите. Защо е така? Просто защото очевидно русофилите са по-интелигентната част от българите. ФАКТ

    Коментиран от #12, #17

  • 10 Монгомъри

    21 6 Отговор

    До коментар #8 от "Историк":

    Я мълк,дупе.
    Тони Блеър няма да те подкрепи!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 OMG WTF

    3 19 Отговор

    До коментар #11 от "Курти":

    В българското интернет пространство има сайтове, в които мнение като на коментар номер 1 би събрало 200-300 минуса и 5-6 плюса. В този случай кой теб да си раздвижи хлебарките?

    Коментиран от #16

  • 14 Гост

    40 6 Отговор
    След целия скандал около Скрипал, бях провокирана и се разрових да прочета и видя повече видеа.Този лош PR за Русия ме накара сама да си изградят мнение за случващото се в света.Западната цивилизация е постигнала чудеса, дори тази възможност да се информираме и да си изградим мнение, като сравняваме източниците го дължим на нея.Затова съм толкова учудена от ниското ниво на техните политици, защото те не са дипломати.Дипломатите са хора минали изключително сериозно обучение.Лавров -високообразован, преминал през всички етапи на дипломатическата кариера,добър шахматист, ,както видяха всички на световната сцена,ползва се с уважението на чуждите дипломати.Речите му са много премерени и сьдьржателни, хладнокръвен,патриот, с изключително чувство за хумор и не на последно място патриот.Света се променя, но накьде тепърва ще видим
  • 15 умен

    37 4 Отговор
    Соросоидиотите не може да давате мнения и оценки на нещатаузащото гледате в огледалото за обратно виждане,виждате опашката си и в ужас бягате от нея,като викате:Русия иде!Вие сте по-жалки и окаяни от просяците по бул.България!
  • 16 Курти

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "OMG WTF":

    Какво би събрало и кво няма са си чисти хопотези и вид манипулация , виж тук, сега.. Казах ти за хлебарките.
  • 17 Историк

    2 37 Отговор

    До коментар #9 от "OMG WTF":

    Исторически факт, е че русофилите са най-неуката, примитивна и ретроградна част от популацията в България. Повечето плюсове се дължат на платения руски слугинаж , който е прикрепен към сайта. А и ма същества, които и за руски тролове не стават, но са инструктирани да обикалят /пак срещу парички/ сайтовете и за слагат + на проруските и - на антируските коментари.

    Коментиран от #24, #25

  • 18 Барчо

    29 2 Отговор

    До коментар #1 от "народъ":

    Така е. Ингилизите трепат чужди шпиони на своя територия и обвиняват другите. Сега искат на изпроводяк да вкарат ЕС в простотии, а те да излезнат сухи от водата.
  • 19 Кака Гинка

    37 3 Отговор
    Нескопосаната манипулация в случая се вижда с просто око - няма нужда да си емоционално (или финансово) ангажиран с някоя от страните.Голи думи без нито едно доказателство и без да пуснат специалисти (в това число и руски) да разследват случая.Ако Русия обвини някого в същото, всички ще скочат: "дайте доказателства!" Щом го казва Лондон обаче, доказателства не са необходими - всичко е истина.Толкова елементарно,че чак дразни;ако по върховете стоят идиоти, в "низините" все още има мислещи хора.И тук, и там...
  • 20 mb76475

    16 0 Отговор
    Колкото Русия върви напред ,толкова Ангичананите ,ще умират от яд - отдавна мъртва империя крадец на национални богатства от много страни !Какъв ли интерес имат Руснаците да убиват ,някой си бивш от разузнаването ,който не интересен ,днес !
  • 21 Юююбряяяяя

    12 0 Отговор
    Използва стария метод на хвърляне на кал - все нещо ще полепне а такива дето имат мозък и време да помислят сами са редки бройки. Както ни "уличаваха" години със Сергей Антонов после след години с половин уста признаха че е поръчка отвъд голямата локва...
  • 22 krasirz

    15 0 Отговор
    Голям срам и позор за Лондон и всички подкрепящи ги страни. Не може да обвиняваш без доказателства. Това е беззаконие.
  • 23 Бункеростроящ

    3 0 Отговор
    Кажете откъде да прочетем как се прави бункер Ясно е че тази работа отдавна е замислена
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Съюза

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Историк":

    Ако не ни бяха освободили братушките от поробителите сега щеше да си Хасанчо с чалмата и да нижеш тютюн .
  • 26 Да Русия

    1 1 Отговор
    Според мен са отровени от Ми 6 и сега гледат сейр.Но скоро ще им излезе през носа.
  • 27 Да Русия Ела

    1 1 Отговор
    Според мен са отровени от Ми 6 и сега гледат сейр.Но скоро ще им излезе през носа.
  • 28 Зрител

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По БНТ върви един филм "37 дни"" за началото на първата световна война. Та войната е почнала с лъжата на Англия. Германски кайзер крещи" Англичаните са ЛЪЖЦИ, https://fakti.bg/user/benefitsАнглийския език не прави разлика , между двуличие и дипломация!" И сега е същото. Обаче дебилите не четат история и забравят историята . Тази английска лъжа струва на света десетки милиони избити и осакатени! Сценария се повтаря!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания