23 Март, 2018 16:35 3 717 0

Капитан Америка разкара гаджето (ВИДЕО)

  • крис еванс-
  • капитан америка-
  • джени слейт-
  • marvel

Актьорът Крис Еванс се раздели с приятелката си Джени Слейт

Капитан Америка разкара гаджето (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Актьорът Крис Еванс, познат с ролята на Капитан Америка в комиксовите филми на Marvel, се е разделил с приятелката си Джени Слейт, съобщи Contactmusic.

Според публикация във в. The New York Times 36-годишният актьор и 35-годишната му любима са се разделили "наскоро".

Връзката на Крис и Джени започна през 2016 г. През януари 2017 г. се появиха съобщения за раздялата им. През октомври същата година Еванс и Слейт започнаха да си разменят "палави" послания в социалните медии, с което породиха догадки, че са подновили романа си.

Капитан Америка разкара гаджето (ВИДЕО)

Въпреки че докато бяха заедно Слейт не пропускаше да хвали публично своя любим, тя не криеше, че славата и успехите на Еванс внасят известно напрежение в личните им отношения.

"Ние наистина сме твърде различни. Той е много известен. Дори ходенето на ресторант за нас е различно. Аз мога спокойно да седя до прозореца или да поздравявам хората на улицата. Аз съм свободна, а той е Капитан Америка", сподели преди време Слейт.

След първата им раздяла Джени заяви, че краят на връзката с Крис й е помогнал да се завърне към "нормалността".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА