23 Март, 2018 18:11 5 467 1

Индустриите, използващи вода в производството, отправят поглед към изложение Вода София

  • иец-
  • изложение-
  • вода

Единственият форум у нас, посветен изцяло на водния сектор, започва на 27 март

Индустриите, използващи вода в производството, отправят поглед към изложение Вода София - 1

Повечето индустрии са пряко свързани с използването на водни ресурси. Затова от изключително значение е използването на най-модерните продукти, технологии и методи. Затова индустриите, използващи вода в производството си, обръщат поглед към единственото изложение у нас, посветено изцяло на водния сектор – Вода София. То ще се проведе от 27 до 29 март и ще събере в Интер Експо Център идеите и продуктите на над 100 български и международни компании.

Технологиите и последните иновации, представяни на форума, са пряко свързани освен с водния сектор, и с индустриалното приложение на водите. Те са насочени към хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната и химическата индустрия, енергетиката, здравеопазването и други. За ефективното използване на водния ресурс, утвърденият форум посещават и опериращите в сферите на винопроизводство и производството на безалкохолни и слабоалкохолни напитки, противопожарната дейност, хотелиерството и спа центровете, селското стопанство, минната индустрия, строителството.

Регистрация за безплатно посещение – до 26 март

Специализирано във вододобив, оборудване и тexнологии за пречистване и обработка на водите за бита и индустрията, канализация и пречистване на отпадъчни води, тазгодишното издание на Вода София е белязано от силно международно присъствие. То ще събере фирми от България, Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния, Хърватия и Словакия. Компаниите ще представят и системи за градски и индустриални приложения, безизкопни технологиии, инфраструктурно строителство, ИТ услуги, изграждане и оборудване на хидросъоръжения, инсталации за оранжерии и топлофикационни дружества, техника за измерване, регулиране и лабораторни анализи, консултации, инженерни решения и пълна поддръжка, и др.

До 26 март включително желаещите да посетят Вода София могат да попълнят формата за безплатно посещение тук.

В рамките на изложението ще се проведе 10-ата международна конференция Булаква на тема „Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор - иновативни решения и финансови стратегии“, организирана от Българската асоциация по водите (БАВ) на 27 и 28 март.

Утвърденото изложение Вода София ще се проведе паралелно с единствения специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България MachTech&InnoTech Еxpo.

Индустриите, използващи вода в производството, отправят поглед към изложение Вода София


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 333

    0 0 Отговор
    Земо водата остана да ни откраднат