Last news in Fakti

26 Март, 2018 10:01 1 201 2

Славия отново ще продава талант на Ювентус

  • стериакис-
  • талант-
  • продажба-
  • ювентус-
  • интер-
  • милан-
  • славия

Вратарят Антонис Стериакис може да заиграе за Старата госпожа

Славия може да направи втори трансфер на свой вратар в Ювентус. 9 години след преминаването на Марио Кирев от стадиона в „Овча Купел“ при „бианконерите“ сега това може да стори и настоящият страж на „белите“ Антонис Стериакис. Грандът от Торино е сред фаворитите за привличането на 19-годишния грък, пише Calcionews24.com.

Според италианското издание интерес към Стериакис имат и другите два гранда на местния футбол – Милан и Интер, като "росонерите" са вторият основен кандидат за стража. На опашката е и водещият битка за титлата в Серия „А“ Наполи. В информацията се отчита, че цената на вратаря на Славия не е особено висока и талантливият грък може да бъде привлечен срещу 2 милиона евро, пише "Блиц".

Антонис Стериакис има договор със Славия до лятото на 2020 година. Вече беше обявено, че интерес към него има и от страна на гръцкия гранд Панатинайкос и от белгийския Стандард (Лиеж). Президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов призна за отхвърлена оферта на Олимпиакос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    5 1 Отговор
    Браво на президента на клуба! Никога не съм бил почитател на Славия, но президента им свалям му шапка! На много таланти е помогнал!
  • 2 Гоуст

    5 0 Отговор
    На Венци филма му го гледаме всяка година: през някоя друга година успее да пласира някой талант изплувал от *****, урежда контроли през подготовките и накрая на сезона "лягат" на отбори, които си платят и им трябва точки, за да не изпаднат. Всяка година е едно и също, а Славия не са лош отбор и имат потенциал за повече