Last news in Fakti

26 Март, 2018 13:26 4 195 2

Големият всъдеход на VW става пикап

  • volkswagen-
  • atlas-
  • teramont-
  • ню йорк 2018

На салона в Ню Йорк (30 март-8 април) ще дебютира прототип на нов пикап на базата на Volkswagen Atlas, съобщава Automotive News. Моделът ще се конкурира с Honda Ridgeline, Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma и бъдещия Ranger, който се завръща в гамата на Ford след 8-годишно прекъсване.

Новият пикап ще се произвежда в завода на Volkswagen в Чатануга, щата Тенеси, и ще поеме ролята на Amarok, който не се предлага в Щатите. Маркетолозите на компанията смятат, че съобразен с местните вкусове автомобил би имал по-голям шанс за успех в толкова пренаселен клас.

Извън САЩ Atlas ще се продава под името Teramont. Всъдеходът ще се оборудва с 2.0-литров турбодвигател с 238 к.с. и шестак с 280 коня. Ще има и седемместна версия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    6 1 Отговор
    "Ще има и седемместна версия." на пикап?!?!
    Как ше стане тая работа? Местата ще са отзад в легна-за реднеците....
  • 2 a sqqqq

    1 0 Отговор
    В каравата която ще дърпа може би