27 Март, 2018 11:22 5 783 3

Седанът Toyota Yaris си остана Mazda

  • toyota-
  • yaris-
  • ia-
  • sedan
Седанът Toyota Yaris си остана Mazda - 1

Японците от Toyota представиха обновената версия на седана Yaris, който всъщност представлява преобразена версия на Mazda2. След модернизацията моделът се е лишил от абревиатурата iA и сега в името се използва просто думата Sedan.

Седанът Toyota Yaris си остана Mazda

Иначе нови са по-спортната радиаторната решетка, както и черните и хромирани детайли по екстериора. Седанът се комплектова с 1.5-литров двигател, който е с мощност 106 конски сили и работи съвместно с шестстепенна механична трансмисия.

Седанът Toyota Yaris си остана Mazda

Базовото оборудване вече е на три нива, налични са повече системи за безопасност и като цяло е направен опит за покачване на нивото. Последното се прави, тъй като японците искат само хечбек версия за новото поколение на Corolla.

Седанът Toyota Yaris си остана Mazda


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мазда

    1 3 Отговор
    Тази Тойота Ярис седан е като Мазда-3, а не като-2, особено в задницата. Седанът го има само за Америка.
  • 2 ВАГ

    1 6 Отговор
    Те всички "японски" и корейски са еднакви.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.