2 Април, 2018 00:30, обновена 29 Юли, 2022 13:33 6 067 8

Еротично пътешествие ... у дома

  • секс-
  • еротично-
  • пътешествие-
  • анален-
  • орален-
  • френска-
  • дома

Направете си околосветска секс обиколка без да напускате собствената си спалня

Еротично пътешествие ... у дома - 1
Снимка: Shutterstock

Ако се разгорещите можете да се озовете на върха на Айфеловата кула и докато сте върху пералнята, или пък да видите гръцките богове, докато разменяте ласки с любимия върху кухненския плот. Как ли? Ами много просто – като заимствате любимите пози на различните народи. Предлагаме ви порция околосветски секс:

Френска любов

Ясно е, че става въпрос за орален секс в неговите две форми – фелацио, когато жената задоволява мъжа и кунилингус – когато мъжът дарява жената с орални ласки. Второто наименование най-вероятно е измислено от някоя умна жена, която е открила начин да накара любимия да я задоволи само с произнасянето на тази дума.

Гръцка авантюра

Зад израза „секс по гръцки” се крие аналният секс, заради всеизвестната страст на древните мъже към същия пол, която се е възприемала като нещо съвсем нормално през античността. Ако вие и партньорът ви сте ентусиасти да минете на по-дълбоко "философско" ниво, имайте предвид, че е задължително да използвате лубрикант на водна основа, както и презерватив.

Испански флирт

За испански секс се говори тогава, когато мъжът масажира пениса си между гърдите на жената. Според сексолозите този начин на задоволяване е много любим на силния пол. Околосветската секс обиколка продължава в по-екзотична посока.

Кама Сутра

Известно е, че индийците са особено вещи в изкуството на любовта. Този народ има една вълшебна книга – Кама Сутра! Това е най-голямото доказателство, че сексът по индийски е като истинско изкуство. Неговата главна цел е максималната наслада и блаженство. А за да се научите как да достигнете до тази сексуална нирвана, книгата на любовта е пълна с безброй чувствени позиции.

Урок по английски

Обикновено жителите на Великобритания са възприемани като пуритани, но когато става въпрос за секс "по английски", нещата стоят доста различно. Камшик, превръзка на очите, белезници – тези, които си падат по хард изпълненията в леглото, практикуват секс "по британски", пише beu.bg. При този "креватен" стил единият от партньорите задължително е в ролята на господар, а другият на негов послушен слуга. И въпреки, че страстите между тях стават горещи като английски чай, до причиняване на болка и нараняване не е прието да се стига.

Руски стандарт

Хубавото на секса "по руски" е, че доста трудно може да се забременее от него, тъй като жената и мъжът така й не се сливат в истинския смисъл на думата. Но затова пък нагорещяват страстите помежду си до червено. Спецификата на този любовен подход е много проста – мъжът търка своето достойнство между бедрата на жената, но без да прониква в нея. В резултат се получава нещо като девствен секс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gemini

    10 4 Отговор
    Гръцка авантюра. Сексът по гръцки е номер едно, води до разтърсващи оргазми и пълно задоволяване. Слага всички останали лиготии в малкия си джоб. Просто обира всички точки.
  • 2 Гост

    16 1 Отговор
    Таз върти, с(м)уче, ама все към анален и групов секс я влече
  • 3 Ssss

    14 2 Отговор
    Както се казва”Гърците са открили секса,но векове по-късно Римляните са намесили жената”
    ...леле авторката на статията какви ги ръси пак хаххаа
  • 4 БайТози

    8 1 Отговор
    Вене миличка,как раждат тия рускини, кат само им го търкат между бедратаа?Не вервам миличка, търбушат се яко руснаците.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 tost

    1 1 Отговор
    И в допълнение,секс по български,с автор Васко Кеца :

    ""Телефона любов "" от нея също не се забревенява и няма нужда от презерватив.