9 Април, 2018 06:30 1 890 3

Правят сериал по роман на Стивън Кинг

  • стивън кинг-
  • сериал-
  • роман

Продукцията ще е по романа "Сблъсък"

Романът на Стивън Кинг може да се превърне в сериал, съобщи Screen Rant.

По въпроса вече се водят преговори с режисьора Джон Буун. Зад продукцията ще застане CBS. Очаква се продукцията да бъде минисериал от 6 епизода.

„Сблъсък“ е най-голямата книга на Стивън Кинг. В нея той разказва историята на група оцелели след епидемия от смъртоносен вирус.

Книгата вече беше филмирана за телевизията през 1994 г. Преговорите за нов сериал вървят от няколко години. В момента се очаква да започне работа по сценария.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Психара Джендър

    2 4 Отговор
    Този психар ако бехме по комунизма щяха да го вкарат в затвора да обслужва циганите, филмите му са отвратителни, не са ужаси ами някакви извратени страхове на надоразвит джендър

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.