7 Април, 2018 13:06 59 428 19

Красивата щерка на избягалия Пелов живее в Малта (СНИМКА)

  • владимир пелов-
  • затворници-
  • вероника

Щерката на Владимир Пелов - Вероника, която се подвизава в мрежата като госпожица Манекенкович, живее със семейството си в Малта, пише "Телеграф".

Както е известно, полицията продължава да издирва двамата опасни престъпници, избягали от Софийския затвор Радослав Колев и Владимир Пелов Стефанов. Въпреки крехката си 23-годишна възраст щерката на Пелов вече има две деца и определя себе си като "майка на пълен работен ден".

Преди да замине за Малта, младата жена учила в Правец.

Завършила езикова гимназия - френска паралелка. Зетят на Пелов също е от Ботевград. Манекенкович го залюбила, след като завършила и не продължила образованието си. Предпочела да се отдаде на семейството си.

В Малта работи във фирма за отдаване на имоти под наем. Припомняме, че бягството бе извършено чрез заплаха на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което затворниците са разполагали, като по този начин са преодолени няколко поста в корпуса на Затвора София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    187 53 Отговор
    Оставете човека на мира, откраднал е кило злато, а не 5 лв. от някой пенсионер. Вие имате ли кило злато у вас? Нямате, няма и да имате. Българският Робин Худ краде само от богатите, а вие знаете кои са богати тук. Нито един от тях не е забогатял по честен начин, освен Лили Иванова и Азис.
    Бягай момко, бягай колкото те крака държат! Нека крадците богаташи да треперят от теб и сън да не ги лови, така както и съд не ги лови!!!
  • 2 БРЕЙ ТИЯ ДЕТ ОКРАДАХА МИЛАРДИ

    117 15 Отговор
    АКО ГИ ГОНЕХА ТЪЙ.....?;,???
  • 3 Гост

    22 2 Отговор
    Въх
  • 4 Андрей Николов

    91 41 Отговор
    ДАНО НЕ ГО ХВАНАТ ЧОВЕКА! УСПЕХ ПЕЛОВ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ!

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нафърфорий

    74 1 Отговор
    Вярно, не искам да го канонизирам, има прегрешения, но мисля, че лежи за убийство на двама цигани и ще се окаже накрая, че справедливост има само за циганите!


    Публикувано във факти.бг: Мъжът се казва Владимир Пелов, а по думите на хората от ромския квартал, той е заплашвал и други местни жители.
    https://fakti.bg/bulgaria/179413-naprejenie-mejdu-jandarmeria-i-romi-zaradi-ubiistvoto-v-botevgrad


    https://fakti.bg/krimi/179894-pelov-ostava-v-aresta-za-dvoinoto-ubiistvo-v-botevgrad
  • 7 Гн Миташки

    49 5 Отговор
    Пълен цирк във системота на мвр нямам думи пълно безхаберие .......и те пазят границата и затвора смях.......
  • 8 Анонимен

    54 2 Отговор
    Дъщерята в Малта,сина студент, това семейство хич не са тъпи и глупави. Явно този човек е подтикнат от нещо,за да стигне дотук.И може би сте прави,богатите да не спят спокойно,а при ромите има доста такива
  • 9 Народен

    32 3 Отговор
    Ако хвърляхте толкова усилия за крупни нарушения и нарушители, които пускате под домашен арест и след това изчезват, цена нямаше да имате.....
  • 10 Аз Варна

    15 8 Отговор
    Щерката дали му е доведена дъщеря,защото изобщо не прилича на него.Той е с един налудничав поглед,малко кривоглед т.е.тебе гледа,мене вижда.Да,приятно е момичето,ама чак красиво-може да се поспори.Защо си е залепила това име Манекенкович,като изобщо няма данни за манекен ,хайде де?Добре е направила,че е далеч от баща си.Доста разумно е подходила в това отношение.
  • 11 Оги

    30 6 Отговор
    Каква била щерката, ами пълнолетна и може сама да си определя живота тъй както и синът! Простотията полицейска е доказано безмерна , не бил съдействал и го задържи. Без да си дават сметка ,че и в съдът ако иска няма да дава показания защото закона му позволява при пряка родствена връзка
    Сега направете пак протест служители на МВР с новите си заплати да покажете как не ги заслужавате.

    Коментиран от #12

  • 12 Орфей

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "Оги":

    Пиша ти + обаче не го отчита ....??? При повтаряне ми изскача шльокавица от рода на "вече сте дали мнение по този коментар" а де факто не е отчетено?!? Що ли тъй?
  • 13 Орфей

    3 1 Отговор
    Сега виждам отметката. Ок.
  • 14 Ева

    17 7 Отговор
    Какво се захващаш с момичето, красива е и още как... Но не това е най- важното. Откраднал е от богаташи, не от пенсионер и е умен. И на двамата пожелавам Успех!
  • 15 Бате Джо

    22 6 Отговор
    И аз им пожелавам успех.Ако ги засекат бих им помогнал.Располагам с необитаема къща на село.Мога да ги приюта там и да ги зареждам с провизии за неограничен период.Но ако няма какво да губят да се въоръжат по добре и да отидат над панорамният път в Драгалевци и да стрелят по всичко къде се движи.20,30 истински боклука да изтребят,добре дошло.Тогава ще останат в историята като истински герои.Дано никога не ви хванат момчета,а ако ви заливат постарайте се да изрежете поне 40,50 боклука пък тогава вие си знаете да си не ходите сами от този свят.!!!Истинските боклуци се подвизават в Бояна Симеоново Драгалевци Лозенец.Там са хората за затвора и за разстрел.Те доведоха до този гаден стандарт
  • 16 гост

    20 6 Отговор
    Какви са били навремето хайдутите? Нападали са богатите, защото богатите са изземвали всичко от бедните. Това е благородно деяние. Когато убиеш при самозащита или в резултат на раздаване на справедливост това еднакво ли трябва да се отсъжда като убийство от ярост, с цел грабеж или нагон? Този човек да се изправи пред циганите не е било без нищо, не го съдете прибързано.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пелов успял

    4 0 Отговор
    Пелов е успял баща независимо че е убиец на роми той никога не си е бил или посягал на сина си и дъщеря си в чужбина. Може да са му правили услуга да му пратят някой лев и да му донесат нещо ама никога не е посягал. А всички хора се страхуват от него защото по телевизията са казали така. Няма смисъл да се страхувате вие всички сте опасни ама не го знаете. Страхувате се от промяната в обществото но Пелов не се страхува той иска промяната. И вярвам че е още жив той е твърде умен за да умре така .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове