Last news in Fakti

7 Април, 2018 20:27 46 301 48

Разкриха долна кражба на гаджето на Преслава

  • павел-
  • павел лазаров-
  • гаджето на преслава-
  • фолкпевица-
  • измама-
  • ограбил-
  • възрастни жени-
  • апартаменти-
  • стари кооперации-
  • жилища-
  • център

Павел нагло измамил две възрастни жени и ги оставил без…

Гаджето на Преслава — Павел съвсем наскоро е ограбил две психично болни възрастни жени, алармираха познати на певицата, които разказаха за грозното му деяние пред вестник „Уикенд”.

Павел Лазаров, от когото фолк звездата е бременна, е отнел с измама скъпите наследствени апартаменти на двете възрастните жени и ги изпратил да живеят в панелки в краен квартал на София.

Двете пенсионерки, станали жертви на Павел, живеели в съседство в жилища в стари аристократични тухлени кооперации в центъра на столицата.

Сградите били в непосредствена близост до НДК, а всеки от апартаментите имал пазарна цена поне 200 бона в евро.

Като много възрастни хора, които живеят в центъра на столицата обаче, и тези две баби били съвсем сами, пенсиите им били доста ниски, нямало на кого да разчитат и на кого да се обадят при нужда от съвет или помощ.

Грозната статистика сочи, че именно такива хора най-често стават жертви на безскрупулните имотни измамници.

Павел успял да примами бабите да разпишат документи, че заменят скъпите си жилища за панелни гарсониери в квартал „Обеля”, чиято цена е 6 пъти по-ниска. Когато жените усетили измамата, вече било прекалено късно. Те не посмели дори да се оплачат в полицията, защото мъжът на Преслава ги заплашил със саморазправа.

„В момента двете жилища до НДК са обявени за продажба”, твърдят познати на Преслава.

Според тях, Павел няма никакво намерение да живее в отнетите с измама апартаменти, тъй като жена му има огромни палати, които са на негово разположение, още повече, че скоро фолк дивата ще го дари с наследник.

Според източниците на жълтото издание, апартаментите до НДК имали нужда от основен ремонт, за който Лазаров обаче, нямал намерения да плаща. Въпреки запуснатия вид, в който в момента се намират жилищата, тяхната цена била достатъчно добра, заради невероятната им локация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истински десен

    153 44 Отговор
    Гласувайте за ББ. Той ви приспива с приказки как щял да подреди държавата да няма проблеми и да има стабилност на управлението

    Коментиран от #2, #8, #17

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 четник 1

    164 10 Отговор
    къде е Цацаров и госин Борисов да вкарат в затвора този Павел лайновоз ?! и срамота че този измамник харчи парите на двете нещастници !!!

    Коментиран от #25

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ханс

    146 6 Отговор
    Е в България живеем в мутро чалгарщина прощащина голяма, размножаващо се мангалско население което живее на гърба изърадалия обикнове човечец
  • 7 Гост

    114 10 Отговор
    Мръсник. Ще му се връща на децата.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Истината

    47 13 Отговор

    До коментар #8 от "ТнТ":

    Да ама човека е прав. ББ успиваше народа ще сложи ред и такива неща няма да са възможни като ремонтира съдебната система. Ти само остана в неговия лагер. Огледай коментарите. И си налягане парцали те. Кой знае може кое министерство скатаваш 2-3 часа на ден и мързелуваш останалите 5-6 в къщи
  • 10 скобар

    50 3 Отговор
    ТИЯ ПЪК СМЕШНИЦИ КАКВО ГИ КОМЕНТИРАТЕ ИЗОБЩО???
  • 11 Патриот

    42 5 Отговор
    аиде сега у затвора и Пресито сама да си геда детето, докато направи 12 годинки. Сигурен съм, че тези бабета били доста, доста олчни и за това са се подлъгали
  • 12 Варна

    53 4 Отговор
    Стига сте ревали,сами сме си виновни ,че се намираме в такава ситуация.нищо не предприемаме за да Променим нещата. А само се обвиняваме и драскаме.,като искаме промяна да променим първо себе си , нашето собствено мислене и да започнем да ИЗИСКАВАМЕ ,както от държавата ,така и от себе си. Има проблем ,ние сме свикнали да изискваме само от другите , а нашето собствено поведение , то не е проблем. Такива боклуци има много , има ги защото ние го допускаме.

    Коментиран от #16

  • 13 Николай

    13 88 Отговор
    Хахаха, измамник. Защо да е измамник, сами са подписали. Факта, че са наивни и вярват на всеки си е техен проблем.
    И защо обиждате човека, може би завиждате, че нямате достатъчно топки д анаправите същото.
    А и на всичкото отгоре ги било страх, ами като ги е страх изобщо да не подписват, цял ден блеят пред телевизора, барем да внимават като им се говори.
    А и още нещо, това е много интересен феномен. Пенсиите им мизерни, а хвърлят по 20 бона през терасите. Сякаш не са много за съжаление. Аз нямам 20 бона, които да хвърля, нали???

    Коментиран от #22, #23

  • 14 Mercedes-Benz

    75 8 Отговор
    Този манго както ги върти тези схеми, ще попадне на някой дядо бивш военен, който си пази ТТ-то и ще го отърве от мъките.
  • 15 некойси

    60 2 Отговор
    Павката няма ли да полежи малко в затвора след като на лице е престъпение? Какво мисли правосъдната ни система за това?

    Коментиран от #47

  • 16 no name no face no number

    33 0 Отговор

    До коментар #12 от "Варна":

    Те имат оръжие аз нямам как да си променя мисленето? Но ще дойде и техният ден дано да е скоро ма...мка им
  • 17 десненски истин

    17 18 Отговор

    До коментар #1 от "истински десен":

    Е ЧЕ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ББ "ПАВЕЛЦИТЕ" БЯХА ТЯСНО СВЪРЗАНИ С БСП

    Коментиран от #19

  • 18 ред

    36 0 Отговор
    Бьлгария дьржава на измамници
  • 19 Разобличен си

    23 8 Отговор

    До коментар #17 от "десненски истин":

    Но сега "Павелците" и ТИ като техен защитник и представител сте на топло в ГЕРБ.

    Иначе казано - вашата партия не направи нищо за въвеждане на законност в БГ а напротив
  • 20 красавицата и тъпака

    42 1 Отговор
    Преслава баш този келеш ли е намерила. Че и има дете от този. Жалко за нея. Ама пък в нейните среди няма да намериш интелигентен с образование младеж. Ши търпи шамари и обиди.
  • 21 От далеч

    23 2 Отговор
    Като чета тия новини все повече се отдалечавам от родината си. Честит Великден!
  • 22 Акъл море

    14 0 Отговор

    До коментар #13 от "Николай":

    Утре като одъртееш и тебе може да те прецакат!...Пък може и по -рано.Ако има к'во да ти вземат и си намериш и ти майстора да те завлече.
  • 23 ghost

    20 0 Отговор

    До коментар #13 от "Николай":

    Дали ще хахахаш , ако измамят майка ти или баба ти, нищо не оправдава измамниците.Знам доста случай, хубавото е , че понякога и те си получават заслуженото биват измамени.
  • 24 Бате Джо

    1 33 Отговор
    Ей боклуци,не пишете глупости за хора които не познавате.Пальо е много добро възпитано момче.Има си транспортна фирма и разни други работи,и въобще не се занимава с имотни измами.Яд ви е че не може да стигнете до този елит,това е друго абе чалга налага ама още са си на върха,апък вие вечни Писаро и и вечни ненужни на никой коментатори.Павел е добър и не семейството му не само на Преслава роднините.А пък на кой и как се връща божа работа,Господ определя
  • 25 ShantavShop

    9 16 Отговор

    До коментар #3 от "четник 1":

    Те и тия вампири да не са купили апартаментите с честен труд? Кой знае какви реститутки са! На времето бащите им са ограбвали работниците за да построят апартаментите, сега новите Капиталисти са ограбили тях. Единственото решение е Пълна и Тотална Национализация! Един апартамент 100кв. и една кола на семейство. Всичко друго на държавата!!!
  • 26 Бате Джо

    1 21 Отговор
    Еми така си е кой знае какви духачки на Тато са били да се сдобият точно там с имоти!!Ставаше въпрос за Палци да не му петната името с такива глупости.Той 10 лв да има ще ги раздели с човек,и ме е яд че хора които не го познават пишат за него..Може и да е постъпил някой друг нахалник,който си е заслужил,ама чак имотни измами..!!Той е много разбран каквото и да направиш спрямо него е колтурен и предупреждава,не някой изрод както го изкарвате.Даже е много добър и разбран.Ама вие червеи безподобни малко човек да направи пари и слава,му се нахвърлят е като акули и хиени!!!Кой е хищника кои са лошите?!Вие естествено,безхаберно Писаро и коментатори...
  • 27 Бате Джо

    1 23 Отговор
    Ей боклуци какви Павел и какви пет лева.Този човек е толкова обикновено,колкото всички вие.Не мога да разбера защо толкова го черните!!??Той е от добро работническо семейство,също като на Преслава.А това че им е изгряла звездата,добро и вашите изгреят!.Той е бизнесмен тя Пее забавлява вашите деца,братовчеди и ТНТ.,Това че ти или той не обичат чалга е въпрос на избор и вкус.Аз знам яд ви е че е на показ,а вие не,защото той когато тренира в залите и се поти и тича насам на там да припечели и да създаде някое друго работно място..Вие си хрубкате чипса и и се тъпчете с други вредни храни и се чудите кой как да черните.,,еми няма да има нищо за вас и от всевишния.Ще сте си комплексирани мишленце и плъчета и ще си седите в дупките,облизвайки се как живеят и се забавляват заслужили хора!!!!!

    Коментиран от #28

  • 28 Кака Мара до Бате Джо

    15 1 Отговор

    До коментар #27 от "Бате Джо":

    Само да те питам Бате Джо,какъв точно чипс да хруБкам???Дето прави хруб,хруб ли??
  • 29 Бате Джо

    1 16 Отговор
    Како мерче хрупкай от червеите хрупкай мозъкът ти до гадостите в кръвта,а може би и тъпите бактерии обзели чистото в теб което никога не е било и имало.При бързината в писането се получава така.По добре да разбираш за какво иде реч..а дали има правописни грешки имал съм бележници и съм ходил на училище!!И не си ти човекът когото трябва да ми дава оценка!!!Жалка образование,мръсна долна гнусна,до мозъкът на костите. Гадна ли.. мръсна...
  • 30 Кака Мара до Бате Джо

    14 1 Отговор
    Вдигай дозата ,Бате Джо!!!!Здраво те кълват щъркелчетата...
  • 31 Бате Джо

    1 20 Отговор
    Како Марчев ти си мръсна и гадна знаеш ли.Ти вярваш ли във други ценности,освен твоето его и прдобеденост.Ако си ми на живо най малко ще ти отделя главата от тялото и след това ще ти отрежа клитора и ще го напъхам в гадната ти човка.А да вдигна може би имаш впред вид ковчега ти..казвам не,до такива гадости като теб никога не бих се доближил.Или може би имаш впред вид да вдигна отрязана та ти глава,пак не и никога .А що се касае до хапване,хапе ме устата че не си ми на живо да ти отхапят ушето носа да ти изваряване окото и да го смачкам с крак!!
  • 32 Кака Мара до Бате Джо

    16 1 Отговор
    Викай Хитлер,Дарт Вейдър и Елвис и се прибирайте по стаите,Бате Джо!Визитацията почва след минути!!!
  • 33 Бате Джо

    0 16 Отговор
    Коко Марчев може би търсиш някой да ти измие засмърдялата вагина,е спри малко с писането и си я измити.Гадна си и в червата,и йогиски методи на са полезни.Там къде удари Господ и медицината е безсилна.Съжелявам че има толкова мишки и плъхове като теб ..но истинските хора са безсилни Кам такива като теб и вас.Но добре че вие поне си обръщате внимание един на друг.!!Запомни такива хора като теб са хора,не нужни на никой!!?!!!!!!!?!!?

    Коментиран от #44

  • 34 Бате Джо

    2 12 Отговор
    Да,виждам че знаеш малко за психодиспансерите,може би става въпрос за филма,аз съм го гледал по между другото,не е лош.Това значи Киномания пак си е заболяване,психическо,не вредиш на никой.Става въпрос за комплексирана личност,която е турбо глупава и безхаберна.Но поизлекувай частично комплексте...не знам че не искаш,така ти изнаса
  • 35 Кака Мара до Бате Джо

    14 2 Отговор
    Съжалявам,но приключих с теб Бате Джо!Целувки!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Насо

    5 0 Отговор
    Това го пише,само защото е мъж на известна певица! Иначе ,такива измами в България са ежедневие,но никой не се занимава да ги оглася...! Също знам случай на младеж ,който не помни кога и как се подписал,а станал собственик на фирма с ОГРОМНИ задължения...! И др. подобни,в България са си ежедневие,и трябва нещо да се направи.Например,при големи сделки,изискванията да са по-високи,с повече присъствие ли там,да се изискват и близки и свидетели,ако трябва и психолог и полиция пред нотариален съвет ли,там..нещо такова по-строго да е...!По този начин много от сключените сделки не биха минали.
  • 38 Бате Джо

    3 11 Отговор
    Абе държавата си е такава пълно е със измамници.Но как биха могли без покровителство??!!То е ясно нотариуси политици и всякаква измет е в схемите.Това са такива грехове които и децата няма да изпитат ,имайки се впред за труда и борбата да построиш или купиш недвижим имот!Но ставаше въпрос за Павел,лично го познавам и него и семейството му и родата му,и нищо общо със това което се пише.Ми харесали са се взели са се и толкова,ни тя е девствена ни той и знаят какво правят.А тези Жълтурковци ако имат нещо против тях,да ги намерят и лично да им кажат,повярвайте и двамата са разбрани и много естествени и обикновенни хора.А това че разполагат със средства и могат да си позволят някоя друга екстра ..те са заети хора със други хора и си ги заслужават и са ги изкарали честно.А това че ви е яд е друг въпрос...

    Коментиран от #41, #46

  • 39 щраус с 5ъце

    3 10 Отговор
    Кво се впрягате бе другари коментиращи.Ако си толкова тъп за да бъдеш измамен -ти сам си го заслужил.Ако си търсил лесна печалба-защо да не бъдеш измамен сам си го търсил.Ако си баба и не можеш да четеш от ЕГН-то,зощо подписваш някакви документи като не знаеш за какво са и после се оплакваш по медиите.Какво им/ви е виновен човека,че бабичките не четат и тичат към лесните пари и розовите обещания.Те не са ли го потърсили или той сам отива на вратата им и им казва "Ей бабо я ми прехвърли тоя апартамент че много ми харесва" и тя "Ей сега бабиното тичам към нотариуса" хахаха смяяях друтари.Как може да не са знаели какво вършат-за прехвърляне на апартамент се ходи на 4места и се подписват по 5-6листа на всяко от местата.Искате да кажете,че бабичките не са го знаели това ли?Тогава вие ще изглеждате по-тъпи и от тях
  • 40 Bingo

    8 0 Отговор
    Моля ви се оставяйте по един интервал след точките и запетайките, че се излагате. А този дали е виновен, нека съда се произнесе. Но факта, че жените са психично болни ми е достатъчен за да си направя преценка колко е "добър" този индивид. А дали имаме топки да направим такава измама спрямо психично болни хора, признавам си че нямам, не желая и да имам.
  • 41 Ежко

    8 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бате Джо":

    Я сега кажи като ги познаваш толкова добре, защо Павел преби ж Пловдив дисководещия преди няколко месеца? И това май не му е за пръв път....Анаболи взема ли Павката? и т.н.
  • 42 Готиния

    7 1 Отговор
    Не само анаболите,но и бялото не му понася
  • 43 Коко

    3 1 Отговор
    Щом само ги е измамил добре щото можеше и да ги отрови с новичок то имали в бг честен бизнесмен
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 vasik atanasova

    6 0 Отговор
    е така се ходи на Малдивите
  • 46 ЛАЛАЛА

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Бате Джо":

    Ако сий дошъл да ми съ праиш..бръм,бръм...мрдай!!!
  • 47 Съдию

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "некойси":

    А изобщо такава дали има 68
  • 48 Грозно е

    2 2 Отговор
    Значи, много ми е интересно как всички го оплюват на човека! Народа е готов да вярва на абсолютно всичко, което се пише... Не , че няма вариант да е истина всичко това, НО ако не е? Тръгнали сте да обиждате жена му, дори и не роденото му дете. Хора, грозно е! Предпочитам никога да не вярвам на жълта преса и да набеждавам хората!!! Ако е вярно Господ вижда и си знае работата. Но ако не е поне ще ми е спокойно на душата, че не съм обиждала и набеждавала никой за нищо(все пак е грях) . Пожелавам щастие на всички :)