Last news in Fakti

8 Април, 2018 12:45 2 235 10

Роднина на Скрипал поиска виза по телевизията

  • великобритания-
  • русия-
  • сергей скрипал-
  • юлия скрипал-
  • виктория скрипал

Братовчедката на Юлия Скрипал - Виктория, се е обърнала публично към Тереза Мей с молба да преразгледа въпроса да й бъде издадена виза Братовчедката на Юлия Скрипал - Виктория - се е обърнала публично към министър-председателката на Великобритания Тереза Мей с молба да преразгледа въпроса да й бъде издадена британска виза, каквато й беше отказана, съобщи ТАСС.

Тя е прочела обръщението си по телевизия "Скай нюз", предаде ТАСС.

"Главното, което ми се иска сега, е да ги видя лично, за да мога истински да разкажа на нашата баба какво е здравословното състояние на нейния син и нейната внучка, но ми беше отказана виза. Цял свят сега говори за безпрецедентния политически скандал, но в епицентъра на този скандал стоят истински хора. Това е нашето семейство, с което в действителност трябва сега да сме заедно", каза Виктория, обръщайки се към ръководителката на британското правителство.

Тя прочете обръщението на руски език, като телевизията го излъчи с превод на английски.

"Съдейки по всичко, Русия използва Виктория като пешка. Ако е под влиянието на Кремъл или Кремъл й оказва принуда за нещо, тя също е станала жертва", коментира преди ден пред Би Би Си източник от британското правителство.

По-рано днес стана ясно, че и бившият руски полковник от ГРУ Сергей Скрипал е проговорил.

Преди повече от седмица 33-годишната Юлия Скрипал излезе от кома и също проговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    13 3 Отговор
    гендърнята е съвсем изпаднала!!!
  • 2 Гадната Англия

    20 3 Отговор
    Какво “използване” бе BBC-то?! Каква “пешка”?! Жената иска да види семейството си! Особено сега, по Великден! В момента съм в Англия и гадните англичани дори не вярват че сега е Великден. Те в нищо не вярват вече. Вчера отново BBC “новини” за “атака с газ Сарин в Сирия, kъдето деца умират в миризмата с пяна на уста”. Само че Сарин газ няма миризма.
    Толкова се оплетоха с лъжите си че трябва да си пълен кретен да им вярваш.

    Коментиран от #9

  • 3 незнайко

    10 2 Отговор
    Много точен коментар с една забележка. Газът е ЗАРИН а не САРИН ! Те са три вида - зарин, зоман и табун .

    Коментиран от #5

  • 4 пррррт

    2 14 Отговор
    Искала да си види семейството монтафонката, ми нейното ако има такова не е в англия, ей много нагло бе.
  • 5 Гадната Англия

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Благодаря за корекцията. В Англия съм и на англииски се пише sarin. Иначе ги помня трите още от казармата, плюс бинарния VX gas.
  • 6 соросоидни кърлежи

    12 2 Отговор
    всички герои на този спектакъл проговориха,но преди това възкръснаха , а уж били умрели окончателно..Шекспир ряпа да яде ...каква игра , какви изпълнители..фалшиви английски номера. Така преди години набедиха българин за убиец на Папа ИОАН Павел-2, а то се оказал един турчин от Анадола...
  • 7 зулус

    3 2 Отговор
    И двамата възкръснаха,и двамата проговориха...ама явно не казват това дето им се иска на англичаните.Сърдити са им заради котката сигурно.
  • 8 Пиночет знае как

    2 7 Отговор
    Гнусните червени тролове пак са се изтропали под статията.Освен да серете кръв,друго не ви остава,смрадливи каскети.Гнусната ви сатрапия е навряна на кучето в гъза и все по-дълбоко я завират.Пиночет знаеше как да ви лекува от червената болест,гнусни комундериии
  • 9 Kcaniba

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гадната Англия":

    Айде още един рушки гендераст се бори против злият Запад от вътре! Много гадни тия Англия и Америка бе, ама всичките каскети все натам напирате!

    Коментиран от #10

  • 10 Гадната Англия

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    “Money can’t buy you love”
    Колкото повече я опознавам
    Толкова повече я мразя
    Скоро Гадната Англия ще остане без англичани.
    Правете като нея, и БГ ще остане без българи.
    Кво да ти разправям:
    На Великден епикопа на Манчестър се изцепи,
    Че Христос може и да не е възкръснал
    Айде лека нощ!
Новини по държави: