Last news in Fakti

11 Април, 2018 10:47 42 938 102

Не, не се смейте! Със знанията си, тази млада дама счупи тъпомера (ВИДЕО)

  • стани богат-
  • участничка-
  • шоу-
  • знания-
  • дупница-
  • въпроси

Александрина ще остане в историята на целия формат като един от най-колоритните участници

Фамозна млада дама от Дупница счупи тъпомера по време на шоуто „Стани богат”.

Александрина ще остане в история на формата като един от най-колоритните участници, след като с разсъжденията си тя успя да удиви цяла България.

Затрудненията на брюнетката започнаха след въпросите за втора сигурна сума от 2500 лева. „В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?”, попита Билалов и даде 4 възможности за отговор — Анкара(Турция), Тбилиси (Грузия), Душанбе (Таджикистан) и Техеран (Иран).

„Тук трябва да поразсъждавам малко. Изобщо не ме бива в столиците”, предупреди в началото Александрина, но никой не предполагаше какво ще последва.

„Ще ти помогна малко. Къде трябва да се намираме, за да изгрее слънцето най-рано — на Запад или на Изток”, опита се да я насочи водещият, така както би направила учителка в детска градина.

„Ммм, на изток… мисля”, неуверено каза тя и след това продължи с изключителните си размишления: „Това, което ми изниква в главата, нещо, което съм чувала е „западно сияние”, което ми навява на мисълта, че може би, възможно е, да е на Запад”, каза тя.

„Мислиш, че слънцето изгрява от Запад?”, шокирано я запита Билалов. „Коя е страната на изгряващото слънце? Знаеш ли я?”, пак се опита да я насочи той, но бе ясно, че Александрина не знае и това.

Объркана и леко смутена, колоритната млада дама пожела да се допита до публиката.

Отговорът бе категоричен в полза на Душанбе, но това изобщо не я спря да продължи с размишленията на тема география. Те невъзмутимо обяви, че Анкара се намира в Гърция, за Тбилиси само била чувала, но нямала представа къде се намира, а за столиците Техеран и Душанбе успя само да вдигне рамене.

„Адреналинът ми се повиши. Искам да изпея една песен на Бионсе”, сподели Александрина, след като прескочи това изключително трудно за нея препятствие.

Преминавайки към следващия въпрос — за 5 хил. лева, дупничанката отново разкри невероятния си умствен потенциал, споделяйки нова порция уникални разсъждения, след като водещият прочете въпроса: „Срещу какво стотици лекари от Квебек подписаха протестна петиция през март?" и даде 4-те възможни отговора: увеличение на заплатите, намаляване на заплатите, униформите на медсестрите или изкуствения интелект.

Александрина не знаеше къде се намира Квебек (Канада), а след това се оказа, че не знае какво е това „изкуствен интелект”.

Според нея "изкуственият интелект" е нашумял проблем в България — „да се назначават студенти със солидно заплащане без познания”.

„Това ли е изкуствен интелект?”, запита Билалов, който остана в непроумение от отговора й „Не съвсем. Изкуственият интелект е човек, който парадира с интелект, а всъщност не е чак толкова…”, продължи да разсъждава на глас Александрина.

По-късно тя се поправи и обяви „Изкуственият Интелект” за голяма организация. Младата и неособено интелигентна дама потърси помощ от приятел, но й бе подаден грешен отговор, което стана причина тя да приключи своята игра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лавров

    155 6 Отговор
    Гледах предаването и наистина бях изумен :))

    Коментиран от #34, #55

  • 2 Ма ко

    70 93 Отговор
    Абе те май и въпросите са също толкова дебилни....
  • 3 SAAB

    314 32 Отговор
    Моме......ако някога слънцето изгрее от запад ....то ще е ,защото на Путин не са му издържали нервите !

    Коментиран от #64, #75

  • 4 georgi

    307 9 Отговор
    Така е всичко кадърно избяга от РБ. А тази е перлата на сегашното образование.
  • 5 Не издържам вече

    264 11 Отговор
    Останах безмълвен...!Страх ме е да си помисля за бъдещето на България,а и на целия свят,ако продължаваме в същия дух.Тази госпожица и много други като нея трябва да ги върнат в първи клас и да повторят цялото си обучение...!

    Коментиран от #8, #9, #76, #91

  • 6 Ярослав Станчев

    174 7 Отговор
    Момата пя песен на Бионсе по молба на водещия,който три пъти я моли да му пее,защото обичал блус,а тя не искаше.Обаче излагацията си беше голяма.Къде ги намират все такива с голямо самочувствие и с минимално покритие???
  • 7 бббббб

    184 9 Отговор
    Реформата в образованието през прехода си казва думата.
  • 8 хахха

    169 8 Отговор

    До коментар #5 от "Не издържам вече":

    По лошото е че един ден в не далечно бъдеще точно такава ще ни управлява хаххаа жалко за хубавата ни държава
  • 9 Я изкарай Гано

    111 9 Отговор

    До коментар #5 от "Не издържам вече":

    На момата в първи клас може да е преподавала видната дупнишка Мадона - Сашка Васева. По професия е начална учителка. :)

    Коментиран от #54, #62

  • 10 бедняка милионер

    104 9 Отговор
    Точно при тази мома се забеляза нещо гнило в това предаване, водещия всячески се опитваше да и помага а на други участници които далеч я превъзхождаха по интелект и познания изобщо не се колебаеше да ги "затвори" на по малка сума. Защо ли е така? може би защото знаещите са опасни за продуцента с достигането на по-големи печалби.
  • 11 Хойо

    159 6 Отговор
    Ами той човека го каза преди време-80 процента от българското население са такива.А после го оплюха.Истината боли.
  • 12 ВИК

    25 38 Отговор
    Сочно милфче!

    Коментиран от #25

  • 13 Голям прос

    87 4 Отговор
    Ако нямаше делегирани бюджети в училищата, щеше да има наказания за лоша дисциплина и съответни за лошо учене. Пак ще има излагации като тази но, процента щеше да е в пъти по-малък. "Капацитетите" в образованието могат да помислят по въпроса, ако това обаче не им е задание от друга държава да поддържат тъпотията сред хората. Или ако им омръзне да смучат пари от училищата. Защото сега в училищата е едно голямо крадене.
  • 14 ЯН ХУС

    76 7 Отговор
    О..СВЕЩЕННА ПРОСТОТА (ПРОСТОТИЯ)
  • 15 Читател

    100 4 Отговор
    Дано не осъзнае колко е ограничена. Всъщност - толкова е ограничена, че дори и това няма да може да осъзнае - чака я щастлив живот, изпълнен с много чуденки :)

    Коментиран от #17

  • 16 сори

    109 28 Отговор
    Момичето е типичен представител на министрите в Герб .. и няма да се учудя ако някога стане и председател на народното събрание с квотата на Герб ..с какво е по лоша от Цвета Кар....
  • 17 Жама Бий

    61 7 Отговор

    До коментар #15 от "Читател":

    Да, не ме е яд, че съм тъп - яд ме е, че ми личи....
  • 18 Ники Кънчев

    82 3 Отговор
    А бе Слънцето изгрява от юг бе хора, затова и там е по топло

    Коментиран от #41, #100

  • 19 Гост

    62 3 Отговор
    Пушат пури разни, главите им празни....
  • 20 Продуцента

    33 3 Отговор
    Лекичко решихме да вдигнем рейтинга на водещия .
    Но и мадамата си беше зле .
  • 21 Бобката

    105 6 Отговор
    Хахаха не съм се смял така отдавна! Човек с нулев интелект как се опитва да се направи ,че мисли!Хахаха изкуствен интелект -организация със седалище Дупница!
  • 22 99 стинки

    65 6 Отговор
    Като я гледам тая дупнишка мадона става само за свирки
  • 23 Ezio

    41 4 Отговор
    Не съм сигурен дали знае и значението на думата "слънце".
  • 24 Борис

    47 3 Отговор
    По големи заплати за учителите!!!
  • 25 милф

    16 3 Отговор

    До коментар #12 от "ВИК":

    Откъде разбра че е раждала?
  • 26 гост

    46 2 Отговор
    ДНЕШНАТА МЛАДЕЖ-БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!
  • 27 Шаран БГ

    56 6 Отговор
    Плюйте, плюйте.... Утре като и видите голото дупе в нет-а, ще почнат да Ви текат лигите !
    Какво от това, че Дупница е на брега на Черно море, слънцето изгрява от Брюксел и А. Меркел му разрешава и изгрева и залеза !!!
  • 28 boticha

    61 7 Отговор
    Братя това “образование”е в стила на Европа,ние си го избрахме,жалко за България ,без обща култура сме загубени,даже и най добрите ни компютърни специалисти са на това ниво.Тясна специалност,криво разбраната цивилизация е отново на ход.млади учители......от къде да ги вземем.....Най-големият грях е простотията,а тя постоянно е бременна.Добре,че го показаха това невежо недоразумение в “стани богат”(момиченцето),че дано някои си вземат поука,а тя наистина може да забогатее в тая система място за умни хора няма трябва само да не ти пука и да си нагъл.....бог да пази България,че то друг нама.
  • 29 гински брус

    19 7 Отговор
    Момата си е само убава и нищо повече....гински брус.......
  • 30 Пепи

    41 5 Отговор
    Като я гледах, умирах от срам че съм дупничанец.

    Коментиран от #82

  • 31 гост

    64 3 Отговор
    С какво самочувствие изобщо е отишла в това предаване.Представете си колко е тъпа за да не знае колко е тъпа и на едно голо самочувствие.Ей такива са ни и и бизнесмените и политиците.
  • 32 Валяка

    16 26 Отговор
    То целта на самото предаване е тъпанарска, навсякъде се дават 1 милион, ма в БГ само 100000...еврейска работа. Но аз не видях какво толкова се издразнихте на момичето, според мен има светлинни години по-зле...
  • 33 Вронски

    27 39 Отговор
    Цялата интелигенция на България се е събрала тук в коментарите ахахха Колко от вас знаят,че Душанбе е столицата на Таджикистан и най вече,че слънцето изгрява най рано там?!Това е България,все гледа ме да оплюем,никакво съчувствие или най малкото разбиране...

    Коментиран от #36, #73, #97

  • 34 пп76

    29 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лавров":

    Изумен сте, защото вероятно отдавна не контактувате с млади българи.
  • 35 Домакин

    22 5 Отговор
    Не беше глупаво момичето, но живее и мисли предимно във "виртуалната реалност" - това е днешното поколение.
    ... За утрешното не ми се мисли ...
  • 36 Гост

    49 7 Отговор

    До коментар #33 от "Вронски":

    Представи си аз знам, невероятно за теб, но факт! Гледам предаването редовно и нямаше въпрос до който да достигне някой от участниците, на който да не знам верния отговор. Проблема е, че нямам самочувствие да се явя. Един велик учен е казал: аз знам, че нищо не знам! От там е вярно твърдението, че колкото по-глупав е един човек, за толкова по-умен се смята! Много дразнещо стана това предаване с посредствените си участници. Трябва да има някакъв тест преди да седнеш на горещия стол! Или пък нарочно избират прости хора за да не се изръсят много пари. Така обаче рейтинга им започва главоломно да пада и скоро ще удари нулата.

    Коментиран от #95

  • 37 Ники

    30 3 Отговор
    В днешно време при цялата тази информация която е на едно кликване е грехота ... а става по зле ... Щото нета се ползва за социални мрежи , музика , филми и порно .... thats all ... Иначе въпросите са яко скапани и веднага след 1 вата сиг сума почват да стават бая по сложни ...
  • 38 Дора

    29 7 Отговор
    Вдигнете заплатите на учителите!!! Какви умни деца си имаме, добре изучени, завършили ....За млад учител 1500, за стар 5000.

    Коментиран от #44, #93

  • 39 месара

    48 1 Отговор
    е що не се е обадила на черната златка, тя ги знае тия отговори със сигурност!
  • 40 Иоуееееее

    18 0 Отговор
    Иоуеееееееееееееее.е..е.е.е.е.е.е.е...

    Що не я е попитал дали е чалга фен момето?
  • 41 Географ

    13 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ники Кънчев":

    Абсолютно си прав - Слънцето изгрява от юг веднъж годишно на 21.03 и залязва на юг веднъж годишно на 22.09! Къде обаче, ми е въпросът към форумджиите:):)
  • 42 фак офф

    37 5 Отговор
    То момето не е виновно, че умствения му капацитет е толкова, проблема е, че е с твърде голямо самочувствие! За съжаление такива хора управляват бедната ни държавица и не се вижда никаква светлинка в тунела! Както е известно вселената не търпи празно пространство и там, където липсва интелект винаги се компенсира с качества с обратен полюс: наглост, безкруполност, простотия и високо самочувствие без покритие...
  • 43 БОКО

    29 8 Отговор
    Ето това са издънките на БОЙКОЛАНДИЯ които печелят олимпиядите извън катуна--българия достойни бъдещи УПРАВНИЦИ стига да има кого да управляват . Иначе се чукаме в гъ рдите -ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАМЕ ЕС .
    Тази бяла птица не е виновна -А ТОЗИ КОЙТО И УРЕДИ УЧАСТИЕТО В
    СТАНИ БОГАТ. Срамувам се че съм блгарин испростяхме до неузнаваемост--нали това бе целта-ПРОСТИЯ НАЙ ЛЕСНО СЕ МАЧКА И УПРАВЛЯВА...
  • 44 Грую

    38 2 Отговор

    До коментар #38 от "Дора":

    И 100000 лв. да има направят заплатите на учителите- файда нихт! Един човек като си е прост с чарпак не можеш да му налееш акъл. Човек се ражда с определен потенциал във всяко едно отношение, който не може да надскочи. Например един съученик в математическата гимназия решаваше задачи, които и учителката не можеше да реши и то без да си дава много зор. Други с много по-големи усилия едвам изкарваха четворки. Дали човек ще достигне своя потенциал зависи най-вече от него. Казано е, че когато ученикът е готов, учителят сам ще се появи и тук заплатата няма никаква роля. Проблема на страната ни е, че преобладаващия материял е с нисък умствен потенциал, от там и политиците ни са такива! Умните и честни хора са малцинство и няма как да променят простата, но алчна и безкрупулна върхушка, която се избира от мнозинството.
  • 45 бионсе

    21 0 Отговор
    "Това е Гласът На България "
  • 46 ЕТО ВИ западно сияние

    22 1 Отговор
    Образованието днес е тв. предаването "Х фактор" , където Х ,както се знае, е неизвестна величина .
    Щом нещо сияе ,най-вероятно ще е "западно", разбира се !
  • 47 соросоидни кърлежи

    29 3 Отговор
    не можах да спа,чаках слънцето да изгрее от Запад, а то пустото изгря от Север, да му се не види.
  • 48 био зеленчуци бионсе

    14 3 Отговор
    Тука всички се правят на изкуствен интелект.
  • 49 баш майстора

    21 4 Отговор
    Туй е родена само за еване, просто всеки има талант някъде, просто девойката е добра в други области.

    Коментиран от #51

  • 50 vasik atanasova

    26 4 Отговор
    това не е смешно
    а е трагично
  • 51 бомбаш майстора

    16 0 Отговор

    До коментар #49 от "баш майстора":

    Да разбираме че, ти като един непринуден джентълмен израснал в гората, искаше да защитиш младата госпожица и любезно да и направиш комплимент .
    Да, момичето е мило, добро и симпатично.
    А ти имаш ли навършени години, или само си чувал как си говорят батковците в кръчмите?
  • 52 гад

    14 10 Отговор
    няма да се правите на големи капацитети , половината не знаете нито Тбилиси , нито Душанбе , недейте да се правите на големи умници
  • 53 Дюшеме от Душанбе

    17 1 Отговор
    Добрата новина, е че е прекалено тъпа дори да се самовъзпроизведе. Не я гледайте, че диша сампстоятелно - с това общо-взето се изчерпва умствения и багаж.
  • 54 Аз Варна

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "Я изкарай Гано":

    Моля те,кажи,че се шегуваш.Тогава тъпотията ще е пълна.За съжаление нацията затъпява.Поздрави към върхушката-нали това целят да има разслоение на обществото-бедни и неуки,богати-които могат да си платят за образование.
  • 55 Чернишевски

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "Лавров":

    С тая или без тая глупава мома,предаването вече не е същото!Не става,свикнали сме с Ники Кънчев,пък и там имаше по-интелигентни участници.Нали уж имало кастинг?....Момата може да е бутнала на някого по сценария,,Много ли искаш да участваш в това предаване?,,ДА!,,Ами тогаваа...,,
  • 56 asd

    17 0 Отговор
    Какво очаквате в такова предаване - да отиде цвета на нацията?
    Както има хора, които създават изкуствен интелект, така и има хора като тази, които не знаят къде се намират. Нищо фатално не се е случило.
  • 57 То бива прост ама чак толкова

    15 1 Отговор
    Гледах го в тубата и се чудя къде ги намирате тея капацитети..........
  • 58 РОМ

    7 11 Отговор
    Найстина въпроси на които мнозина не биха могли да отговорят,защо момето да е тъпо.Тъпи въпроси тъпи отговори.
  • 59 русенец

    18 0 Отговор
    Чудя се дали е с висше образование? Аз познавам няколко такива, завършили университет.
  • 60 123

    13 1 Отговор
    Такива като нея са нужни на управляващите
  • 61 Хора

    18 0 Отговор
    Представяте ли си след време какви доктори ще лекуват нашите деца и внуци???
  • 62 Боже пази България

    11 0 Отговор

    До коментар #9 от "Я изкарай Гано":

    Сещам се за една друга начална учителка от Дупница, която беше и дерутат.
  • 63 Ники

    10 1 Отговор
    От родата на ГОЦЕ е тази дама.
    Да са ни живи и здрави?
  • 64 ГОСТ

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "SAAB":

    ама добре изглежда пък
    пухкава такава:)
  • 65 О'Пепи

    12 1 Отговор
    Доставя ме от разсъжденията й и загасиха телевизора. В началото мислех, че дамата се е объркала или паникьосала и дори не знаеше къде се намира (ако я бяха попитали), но такава излагация... Нищо чудно да е завършила и ВУЗ?! Като си знае колко са й знанията, къде се бута?! Като "черната" Златка с географията... Да е жива и здрава, ама "свещената простота"!
  • 66 О'Пепи

    3 1 Отговор
    Доставя ме искрено!
  • 67 О'Пепи

    6 0 Отговор
    Досрамя!!!
  • 68 О'Пепи

    14 1 Отговор
    В България ти трябват силиконови джуки и цици и си завършена!
    С акъл не се напредва!
    Той само пречи!
    А пък със съвест?
    Тя трябва незабавно да са ампутира!
  • 69 Магелан

    18 0 Отговор
    Това нищо не е.
    Едно време имаше един пич, дето мина през Ники Кънчев.
    Той май приключи на 500 лева с изпукани жокери.
    Според него, Малта беше в Каспийско море, а това на всичкото отгоре беше потвърдено от майка му - училищен директор:))
  • 70 Кондуктор

    6 3 Отговор
    Всичко е фалш и сценарий. Какво се вживявате толкова.Народа ,че е прост и тъп ...Да истина е .Най-големите боклуци сме ;)
  • 71 Бай колйо

    4 2 Отговор
    Не е смешно трябваше ли да го публикувате
  • 72 До Географ

    4 0 Отговор
    Мексико
  • 73 Антон 1

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Вронски":

    Прав си брато ! Това и аз не го знаех точно !
    Ама за другите глупости , голям смях !
  • 74 Готин

    5 0 Отговор
    Това
    Се
    Казва
    Да
    Си
    Тъп много.тъп
  • 75 Шляхтиц

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "SAAB":

    Моите почитания и поздравления.
  • 76 Изумена и втрещена

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Не издържам вече":

    Мисля, че тази госпожица и в детската градина да я върнат ще е все едно. Тя елементарни неща не знае...При нея явно е природна тъпотата!!!
  • 77 Plovdiv

    15 0 Отговор
    Преди около 10 години в тогавашния формат на "Стани богат", "гастролираха" разни политици, в това число и бившия кмет на Пловдив спас гърневски. Тоя се изяви като толкова тъпо парче, че направо му идеше на човек да хване оръжие и да го застреля. Същият тоя тъпак сега е един от придворните лизачи на партия ГРОБ. Изводите всеки да си ги направи сам...

    Коментиран от #79

  • 78 Хаха

    8 0 Отговор
    Саня е хем тъпа, хем дебела. С претенции. Много тъжна картинка.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ТЪПЧО

    8 1 Отговор
    Ей,като вземат да се появяват такива като тази,ми става многоооо хубаво и спокойно,абе то имало и по-тъпи от мен, ха,хааааа, голям кеф. >:)
  • 81 С.В.

    7 0 Отговор
    Направо бях в шок. Наистина 95% от българските младежи са на това ниво. Просто съм ужасена защото бъдещето на България ще е в ръцете на такива. Колко ли трябва да си тъп за да се явиш на предаване пред цяла България което "беше" за съжаление сравнително интелектуално.И престанете да намесвате непрекъснато политика. Политиците не са виновни че таки ва ги мързи да си седнат на задниците и да прочетат нещо. По скоро виновни са родителите,а после се срамуват от издънките си.То като в главите им има само селфита,грим и силикон,какво очаквате?Успокояваме това,че има и много стойностни млади хора и аз познавам такува,макар и да са малко.
  • 82 МИНЧО

    3 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пепи":

    ДУПНИЧАНИН
  • 83 FUCK OFF

    10 0 Отговор
    НИКОГА НЕ СПОРЕТЕ С ГЛУПАЦИ....
    ТЕ ЩЕ ВИ СМЪКНАТ НА ТЯХНОТО НИВО И ЩЕ ВИ БИЯТ С ОПИТ...
  • 84 Богат Беден

    4 2 Отговор
    Аз знам посочените градове чии столици са, но знам ли географското им положение един спрямо друг кой пó на изток се намира, та да дам отговор къде слънцето изгрява най-напред?!
    И тези, които формират въпросите ги правят така, че да станеш богат само с 500 лева. Фирмата, която уж дава парите ги препира с такива като въпросната участничка.
    Навсякъде по света тази игра се казва "Стани милионер", тук се скъпят с ниски предложения, пък и тях не дават.
  • 85 Тежко ни

    3 3 Отговор
    И какво от това, че знаете повече от нея? Висите в нета и се възмущавате, а тя си прибра парите, които вие и за 3 месеца няма да можете да изкарате и си ги харчи с кеф. Знанията сами по себе си не са достатъчни, за да успееш в живота. Най-важното е да имаш самочувствие, да си смел, да си решителен, да си предприемчив. Ако продължаваме само да раздаваме оценки, без нищо да предприемаме, ако продължаваме да търпим комплексирани учители, които унижават и обиждат децата ни, само защото са станали учители по принуд
  • 86 Тежко ни

    9 1 Отговор
    Не трябва да се повишава заплатата на всички учители, а само на онези, които издържат родителския тест, детето им да не е било унижавано, обиждано, игнорирано от този учител. Само така ще се отсеят учителите, които са смятали, че това е тяхното призвание.Високи заплати трябва да получат само онези, които имат нужния подход, нужното търпение, нужното разбиране и умеят да преподават по увлекателен начин.
  • 87 Дидо

    12 0 Отговор
    Не дамата, а цялото нейно поколение е счупило тъпомера. А най-фрапантното е, че следващото поколение е още по-тъпо и просто. Зомбирани в телефоните завършват гимназия и не могат да четат, камо ли да пишат правилно. Просто е страшно!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 П.С.

    1 0 Отговор
    Важното е да има за дънене !
  • 90 Алфа Ромео

    3 0 Отговор
    И аз съм изумен от ниската обща култура на по-младото поколение, във всеки случай не ни чака розово бъдеще....
  • 91 никифор танев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Не издържам вече":

    да го повтори но не в Българско училище
    эащото ще бъде по-эле и от сега..
  • 92 Бах

    3 0 Отговор
    Какво толкова,ами тъпо си е момичето.Гледайте и комичната страна на нещата.Все някой трябва да ни развеселява.Някога и кралете са имали : шутове : да ги веселят.А пък около Бойко са цял отбор.

    Коментиран от #96

  • 93 Ввв

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Дора":

    А дано,ама надали
  • 94 ecvjds hkxvb

    1 3 Отговор
    Prost balgarski narod,da vi eba maikata na cqlata balgarska nacia

    Коментиран от #98, #99

  • 95 На философ

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Сократ е, а не на 3353учен
  • 96 Румяна Костова

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "Бах":

    Не ,не шутовете са били умници с превъзходно чувство за хумор.И на тях се е позволявало под форма на шега да кажат горчивите истини на владетеля.
  • 97 Кака

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Вронски":

    То е ясно, че не знаеш, но кажи си и поискай жокер, един,два, пък се и откажи. Проблема не е, че е зле с географията! Да не сме крайни в оценките. Проблема и е, че не знае къде се намира тя самата-никакъв усет, интелект, самоуважение! Да потънеш от срам! Но тя ,милата, за интелект не е чувала..... Организация било, човек било. Ужас! Това е студент по фармация, иди си купи лекарство от аптеката,ако смееш! Хора, нашата драма е голяма!!!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 deadman1488

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "ecvjds hkxvb":

    ееееееееееееееееей да ти ева маамината пизда с лопата и на татко ти с шук по куфалнята проста .
  • 100 Тошев

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "Ники Кънчев":

    Логично:)
  • 101 AUDI

    1 0 Отговор
    Младежите по цял ден и цяла нощ слушат мазните чалгари по гнусните ,опушени заведения!!! Какво може да породи това-ПРОСТОТИЯ И НЕГРАМОТНОСТ!!! Скоро няма да има книжарници а само вонящи ,смръдливи и мърляви кебапчийници от които се лее долна ,малоумна чалга!!! ОТВРЪТИТЕЛНО!!!
  • 102 кали

    1 0 Отговор
    Всички които ни управляват са на нейното ниво !
    Какво му е на момичето ,нищо му няма ,само дето е от тъпо по тъпо !