Last news in Fakti

12 Април, 2018 08:00 3 568 33

Юлия Скрипал отказа помощ от Русия

  • юлия скрипал-
  • помощ-
  • русия-
  • великобритания-
  • дъщеря-
  • отказ-
  • сергей скрипал

Юлия Скрипал не иска подкрепа от руснаците

Юлия Скрипал отказа помощ от Русия - 1
Снимка: БТА/ AP

Юлия Скрипал, която заедно със своя баща беше отровена в началото на месец март, е отхвърлила предложението за помощ от руското посолство във Великобритания, съобщи „Скай нюз“.

33-годишната дъщеря на бившия двоен агент Сергей Скрипал беше изписана от болницата и вече няма риск за живота й. Въпреки това тя посочи, че в момента няма сили да даде интервю пред медии, предаде Би Би Си. По нейните думи Сергей Скрипал продължава да е „много болен“.

В изявление, разпространено от полицията, Юлия Скрипал призова никой да не говори от нейно име или от името на баща й. Тя подчерта, че не желае да се възползва от предложената помощ от страната на Москва. Британските служби обвиниха Русия за атаката, докато от Кремъл отричат.

Юлия Скрипал благодари на своята братовчедка Виктория Скрипал за „нейната загриженост“, но отправи призив да не се опитва да я посети. Виктория Скрипал заяви в няколко интервюта след атаката, че Юлия най-вероятно ще иска да се върне в Русия, но в момента няма такива индикации.

В изявлението Юлия пише още, че животът й тотално се е променил. „Имам специално обучени служители, които се грижат за мен и ми обясняват процесите в разследването, което се води“, посочи тя. След изписването й от болницата руското посолство изрази съмнения, че „това, което се случва с нея, е по нейната воля“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 москал

    13 28 Отговор
    Ами, та тя искаше да се пребира в кенефа, как така ще откаже!
  • 2 жщг

    23 33 Отговор
    "Помощ" от Русия ? Че тя е била отровена а не ЛУДА!
  • 3 путин е бахтаба

    22 29 Отговор
    То помощ от Русия значи още една по яка доза новичок! Не ! Мерси!

    Коментиран от #25

  • 4 Поздравления за смелостта

    18 23 Отговор
    Да уважим желанието на Юлия да бъде оставена на мира от вулгарните лешояди, пристрастни към кремълския вампир.
    Откажете се от мръсната си роля. Когато Скрипалови са в състояние и желание, ще направят изявление.
    Те по опита за убийство едва ли знаят много. Путин не е изпратил покана.
  • 5 Ефтини сензации

    19 17 Отговор
    То остана и да поиска...
    След това което направиха с нея и баща и, трябваше да си е загубила ума ако го направи...
  • 6 ТАСС

    13 17 Отговор
    Тати е предател - предател съм и аз !
  • 7 Пешо Солидарният

    25 9 Отговор
    Юлия не иска помощ от Русия. Вярно с оригинала, заверено от МИ-5/6.
  • 8 До плиткоумите плювалници

    28 16 Отговор
    Извинете! 1. Никой не е доказал, че тези двамата (въпреки че бащата си е за смъртна присъда отвсякъде, защото е погубил десетки животи или поне съдби на свои братя-руснаци) са отровени от официална Русия. 2. Бедна ви е фантазията какво могат да сътворят цял екип от английските тайни служби, които се "грижат" за Юлия. 3. На какво основание английското правителство не разрешава на официалните руски представители да посетят и разговарят с гражданин на Русия? 4. Службите в острова така се насадиха на пачи яйца, че сега се чудят дали да не се влоши внезапно състоянието на "болните" или до кога и как да ги държат в изолация... Който разбрал - разбрал, а останалите зомбита да продължават да разсъждават с малките си манипулирани мозъчета!

    Коментиран от #11, #21

  • 9 Боко

    12 14 Отговор
    В момента се зарибявам с една мацка от Пятигорск. Оплака ми се милата че взима заплата от около 280 евро, което било нормално за този район. Аз като и казах че вземам тройно тя веднага ми пристана. Казва че иска да живее с мен. Смятай колко е зле в Русия.

    Коментиран от #14, #24

  • 10 Ghost

    13 1 Отговор
    Стигате вече с тия Скрипал,банално взе да става
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ТАСС

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "изпразни ли флашката подлого":

    Ти наистина ли си толко тъп или се правиш само ?
  • 13 123;)

    8 6 Отговор
    Предложената свобода е сладка...какво предлага Путин....преследване,мизерия...страх от непредвидени действия ...личен рекет и унижение.Нищо добро не чака близките на руските агенти,влезли в конфликт с режима в Москва!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Командира

    4 6 Отговор
    То и аз зарибих една мацка от Кременчук дето бях вербуван от Ссср - Русия и като разбра оная, че съм ( присвоил ) приватизирал половин България само за мен, веднага руссиянката залепна за мене!Смятай колко е зле в Русия дето уж няма бедни!

    Коментиран от #16, #29

  • 16 ЗайоБайо

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Командира":

    Няма нужда да търсиш такива непременно в Русия, при нас ги има същите.
    Намерил си такава защото идиотите се привличат

    Коментиран от #22

  • 17 Гостът

    5 1 Отговор
    Няма как джедърите да допуснат някой до дъщерята или бащата.Сега ще ги очистят и ще кажат ето руснаците бяха.Имало специално обучени служители,които и казват какво да приказва иначе калайката.
  • 18 ЗайоБайо

    5 0 Отговор
    Специално обучени служители, да.....
    Те и помагат да си научи текста за предстоящото ексклузивно интервю.
    Тая серия ще дойде може би другата седмица,
    да не забравя да си купя кърпички....
    за сополите
  • 19 стоян георгиев

    6 0 Отговор
    путинофилите са като мраквката катереща се по електронно устроиство.както мравката си представя устроиството като малка планинка така и те си представят западната система като съветската.държат скрипал против волята и и сега ще я отровят за да неможе да ги издаде.....хахахахаха!!!!другари тва става само в масква.скрипал ще има бая възможности да дава интервюта ,дори да напише книга по темата.просто ограничения ви мозък неможе да направи сметка как работи запада .
  • 20 Боздуган

    1 0 Отговор
    А кой отрови нашия цар ?
  • 21 Да да

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "До плиткоумите плювалници":

    Обаче КГБ са светци! Те съвсем случайно са вербували и внедрили годеника на Юлия! За първи път им е! Той пък случайно намерил Новичок в шкафа на мама,като на шишето пишело Шанел 5. Решил да направи подарък на тъста и го пратил по годеницата си. Майка му незнаела че има новичок,щото парфьома и бил подарък от мъжа и! Ако някой вярва на това,значи вярва и на Путин!

    Коментиран от #26

  • 22 Командира

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "ЗайоБайо":

    Много си прав за идиотите!!!Те идиотите вече не гласуват за идиоти ( като мен ), пък и за неговата (моята)ученичка (Нинова)не могат да се намерят идиоти вече!Идиотите си останаха идиоти след като си разсипахме държавата и никога не признаваме вина и се правим все на "'антикомунисти"'!В Русия пък са най-големите идиоти!Управници ни бяха десетилетия наред и идиотите пак си искат идиота.

    Коментиран от #28

  • 23 123;)

    4 2 Отговор
    Болшевишката редакция,продължава да премахва коментари,посочващи неудобни за русите истини!Пълни нещастници!!!
  • 24 A цените

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Боко":

    А цените как са? Забрави да споделиш...
  • 25 навичок ли бе да го опишеш

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "путин е бахтаба":

    Какъв навичок, бе?! Навичок друг път! Ако беше навичок, да беше пукнала до сега! Ако е навичок и не е, какъв навичок е тогава :))))
    Те англичаните големи факири!!! Как тия се вцепиха от вачика, медиците действаха светкавично и така, че знаеха че е навичок от първата секунда, че да го неутрализират! Навичока е в тъпите им, алчни и войнстващи кратуни!!!
  • 26 Е и

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Да да":

    Е и?
  • 27 гррх

    2 0 Отговор
    Сега въпросните .." специално обучени служители,..." я обучават какво да говори, къде да дава изявления и как да плюе родината си.
  • 28 ЗайоБайо

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Командира":

    Абе незнам да ти кажа, имам познати руснаци, опаковаха си багажите и от Германия се прибраха в Русия и сега са по-щастливи. Две семейства.....Не знам дали там е по-добре, но е факт, че мейнстрийма е включил яко мозъчното пране. Няма нужда от полемика, това си е мое мнение.
  • 29 Слон

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Командира":

    Тъпите парчета не са чували за ППС - паритет на покупателна способност. Има едни кошници, едни чудесии, които определят какво и колко можеш да купиш с определена сума пари.. Мога да те убедя, че 280 евро тук и там са две крайно различни суми. Общо взето с тези пари тук си грубо два пъти по-беден. :-)

    Коментиран от #30

  • 30 garbage

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "Слон":

    ........,и къде е това "там"?! Русия или.........

    Коментиран от #32

  • 31 гост 2

    0 0 Отговор
    Що ли си мисля, че след година никой няма да знае какво е станало с Срипал. Ще кажат, че са ги включили в програма за защита на свидели и ще потънат и преносно, и реално.

    Още преди интригата, някой е избрал тия хора, да бъдат жертвените агнета. За тях няма друг край и той ще настъпи много скоро.

    Каква е съдбата на агнетата по Гергьов ден? Преживяват ли го? А какво обяснение се дава на малките дечица за ставащото? Е, ние ще сме малките дечица с "истината" за Скрипал.
  • 32 garbage

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "garbage":

    Ами Вие пишете ....тук и там.......и аз затова питах къде е това - тук и там?!
  • 33 Ник

    0 0 Отговор
    Това нищо не доказва. Поставете се на нейно място. Какво ли са и наговорили в Англия. Англичаните са много хитри и изобретателни, за сметка на езиците. Хибридната война я спечели Запада.
Новини по държави: