Last news in Fakti

12 Април, 2018 10:55 8 197 7

Заводска баничарка Land Cruiser

  • toyota-
  • land cruiser-
  • prado-
  • utility commercial
Заводска баничарка Land Cruiser - 1

Рестайлинг версията на всъдехода Toyota Land Cruiser Prado се сдоби с товарна модификация, която е наречена Utility Commercial. На практика външният вид на автомобила не е променен, но вътре са останали само предните кресла, а пространството назад е превърнато в пълноценен багажен отсек.

Седалките са отделени с преграда от частта за товари. Баничарката Toyota Land Cruiser Prado Utility Commercial се предлага във варианти с три и пет врати. Късата база разполага с 1 584 литров багажник, където може да се натоварят багажи с маса до 593 килограма. Дългата база може да качи на борда си 756 килограма товар, а пространството за багаж е 2 216 литра.

Заводска баничарка Land Cruiser

Всъдеходната баничарка се предлага само с един-единствен двигател. Той е 2.8-литров турбодизел с мощност 180 конски сили. Скоростната кутия е само механична. Базовото оборудване е по-бедно, но в никакъв случай не може да се нарече спартанско.

Да, вместо климатроник има обикновен климатик, а джантите са метални, но пък в оборудването са включени пълен набор от въздушни възглавници, система за безключов достъп до автомобила, мултимедийна система, а така също и асистент при теглене на ремарке.

Заводска баничарка Land Cruiser


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    4 6 Отговор
    Идеалната кола за лов
  • 2 Радко

    6 6 Отговор
    Да бе, щото няма нормални баничарки на пазара, с двойно по-голямо товарно пространство. Та тоя винкел ще струва двойно, мерси.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Радко

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Radko":

    От VW и Benz със сигурност се предлага като опция, за другите производители не мога да кажа.
    Въпроса е друг, за какво ти е баничарка 4х4, като в 99% от случаите е служебна и всеки би спестил бъдещи разходи??
    На Черни Връх хляб и сирене ли ще им караш?
  • 5 странно

    2 0 Отговор
    ако го пусна по-евтин от Дачия що да не взема един
  • 6 Коко

    1 0 Отговор
    Заради ддс е
  • 7 001

    3 3 Отговор
    Някога Land Cruiser беже джип, сега е точно баничарка.