Last news in Fakti

14 Април, 2018 05:15 1 866 0

Байерн Мюнхен намери заместник на Хайнкес

  • байерн мюнхен-
  • хайнкес-
  • ковач

Това е бившият играч на баварците - Нико Ковач

Германският гранд Байерн Мюнхен избра новия си треньор, който ще поеме тима след края на сезона и ще наследи легендарния Юп Хайнкес. Спорт информация на “Шпорт Билд” това е настоящият старши треньор на Айнтрах Франфурт Нико Ковач.

Ръководството на Байерн е взело окончателно решение да стартира преговори с 46-годишният хърватски специалист, след като получи отказ от избор №1 - бившият наставник на Борусия Дортмунд Томас Тухел.

Като плюсове на Ковач се посочват близкото му приятелство със спортния директор Хасан Салихамиджич, както и фактът, че е играл в Байерн и обстановката и амбициите на клуба са му познати. Любопитен факт е, че в договора на Ковач с Айнтрахт има откупна клауза при интерес от Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА