Last news in Fakti

15 Април, 2018 13:40 48 124 155

Русия отвръща на удара на САЩ - Април 2018

  • русия-
  • санкции-
  • сащ

Страната подготвя транспортни санкции

Русия обмисля да въведе транспортни санкции срещу САЩ, съобщи Интерфакс.

Действията се подготвят в руското министерство на транспорта. По-рано през седмицата е бил представен списък от мерки в области като търговията, фармацията и интелектуалната собственост.

В момента се планира ограничаване на вноса на алкохол , лекарства и други стоки. Има предложение Русия да започне да произвежда стоки без разрешение от техните правопритежатели в САЩ.

В момента руските власти обсъждат евентуалните си действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    74 164 Отговор
    Тръгнала овцата и тя да се подковава!:):):)

    Коментиран от #54

  • 2 Диди

    76 100 Отговор
    Ето такъв ще бъде ударът,а не военен,както русофилите си мечтаят.

    Коментиран от #4, #7, #9, #11

  • 3 Бай хой

    150 64 Отговор
    Янките че го ядът. Не мит.

    Без титан нема боинг, нема раптор, нема лайхтинг. Язък ко ши праим с бройките вечи заплатени? Аааа. Толька фалит.

    Коментиран от #8, #12, #17

  • 4 Бай хой

    184 55 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    Как си Димитричке? Права си само уродите се хващат за оръжието първи. А иначе воения отговор вече го получиха западните агресори. И се изнесоха като ... на подскоци със скоростта на бит евролиберал.
    Че ко ги чака. У Дума няма следи от БОВ. У солзбъри газът се оказа BZ газ произвеждан в сащ и не смъртоносен. Само причиняващ временна неработоспособност. И това установено от независима швейцарска лаборатория. Следи от новичок йок.
    Ко стана със западната демокрация? Това ли е цивилизованоста им?

    Коментиран от #41

  • 5 гост

    106 25 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Има предложение Русия да започне да произвежда стоки без разрешение от техните право притежатели в САЩ.Ей сега стана смешно!
  • 6 асдасд

    84 163 Отговор
    Руснаците са абсолютни неможачи.Русия да нанася санкции ? Това е комично.

    Коментиран от #142

  • 7 зулус

    112 41 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    Русофилите мечтаят само за мир и благоденствие за война се видя кой мечтае!!!И се видя какво получиха агресорите!!!

    Коментиран от #10

  • 8 гост

    56 110 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Бай Хой,сега руснаците ще си завират титана на едно място и ти вече няма да можеш да обясняваш как агресорите от САЩ искат богатствата на Русия.Богатствата на Русия остават в Русия,ама какво ще ядат руснаците.

    Коментиран от #14, #34, #120

  • 9 СССРБАРЕТА

    112 31 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    Димитричке първо сащ не са стреляли по руски бази и военни както ви се искаше на вас джендърите гъзолизци а стреля по сирииска инфраструктура за производство на лекарства най вече! Второ Русия се закани, че ще сваля американски ракети и го НАПРАВИ!!! Трето от две Израелски ракети имаше 14 загинали! От 105 американски има 3-ма ранени! Нещо тук здраво смърди! Или това е пълен провал за америка или както каза братът на Башар Асад който е в Лондон всичко е било договорено да стрелят ама повъхностно за ПиАр и да поизпуснат пара с разрешението на Путин разбира се!

    Коментиран от #49

  • 10 Рубладжийче

    49 83 Отговор

    До коментар #7 от "зулус":

    Мечтите на русофилите са да има отново СССР и социални лагер под руски ботуш, руснаците са диктуват, на васалите си какво да правят и да ги плющят с нагайката и съвместно да плашат останалия свят, че ще го превърнат в радиоактивна пепел.

    Коментиран от #15, #89

  • 11 СССРБАРЕТА

    93 31 Отговор

    До коментар #2 от "Диди":

    Ааааа и да ти напомня Башар Асад ОСТАВА както е решил Путин а не както иска световната мафия на Тръмп и компания ХАХАХАХ набий си го в пилешкият мозък! Не пряката намеса на Русия в този случай беше най печелившият ход който има огромен дивидент в бъдеще време! Всичко ще видиш споко!

    Коментиран от #19

  • 12 Рубладжийче

    40 95 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Верваш ли си руска гнидо? И Боинг и Еърбъс ще намерят бързо алтернативен доставчик, но руснаците ще загубят завинаги пазара. От ВСМПО-Ависма, производител и износител на титан вече призоваха депутатите да не взимат прибързано решение, а акциите им на борсите бележат рязък спад. Гласуването на забраната е все едно да се прострелят в крака. И още нещо ушанке миризлива, 87% от руския авиопарк за граждански превози е Боинг и Еърбъс. Какво ще стане ако спрат обслужването и резервните части?

    Коментиран от #132

  • 13 Рубладжийче

    39 83 Отговор
    Твоя мозък пък е като на пилето курешката руски ибрик, щом смяташ, че джуджето може да диктува нещо. То може да бъде фактор за капути като Радев, Бойко, Курнелия и сие и за диктаторчетата, като Ким и Башар, които закриля.

    Коментиран от #144

  • 14 Бай хой

    103 27 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Най вероятно руснаците че си заврат титано у технологичните военни и космически продукти. А ще ядат това което произвеждат. Все пак са първи в зърнопроизводството, в челните позиции в производството на пилешко и свинско, а търговски партньори са им Китай, Индия, ЮАР, Бразилия и мн.др. ко ши кажиш? Остарелите нпо лозунги мухлясаха.

    Коментиран от #28

  • 15 зулус

    132 24 Отговор

    До коментар #10 от "Рубладжийче":

    А сега под какъв ботуш сме???Американски!!!И какво хубаво видяхме??? Пълна разруха на българската икономика!!!Опити за пренаписване историята!!!Заробване на българите с "бързи кредити".Два пъти в годината изкуствено повишаване на тока само за да стигнем желаната от американските Марици цена!!!!

    Коментиран от #18, #24, #44, #64

  • 16 Бай хой

    59 51 Отговор
    А ве тук модератори има ли? Трябва ли да търпим простотията на рубладжийчета? Тия коментари нормално ли ги възприема редакцията ви?

    Коментиран от #25

  • 17 Бесен Язовец

    31 61 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    Само да те светна аз тебе, хойчо, дори Украйна превъзхожда Русия по добив на титан, освен това добива в САЩ е идентичен с този на руснаците, а лидери са ЮАР и Канада.

    Коментиран от #30

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Диди

    23 65 Отговор

    До коментар #11 от "СССРБАРЕТА":

    Първо,никой не иска война.Второ.Ако американците искаха,щеше да стане.Трето.Русия също си гони интересите,както САЩ.Или мислиш,че Путин от голяма обич към убиецът Асад,го пази.Русия иска пълното влияние върху Сирия,както и в.бази в Либия.В източна Либия има руски военни.Какво може да направи сега Путин,какъв отговор ще даде на САЩ.Воевен няма как да бъде,е ще се свие и ще налага ,,санкции,,и ще активира хакерите към САЩ.Путин загуби.

    Коментиран от #22

  • 20 onq s konq

    30 74 Отговор
    Наглата руска пропаганда се стреми по всякакъв начин да запази авторитета на господарите си,опитвайки се да представи жестоката икономическа картинка едва ли не като "удар срещу САЩ".И понеже в "Страната на Ленин" ножът е опрял до кокъл и тълпите безработни отдавна са се превърнали в цели Армии,със всякакви ограничения на вноса от Запада СЕ ЦЕЛИ ДА СЕ СЪЖИВИ РОДНОТО ПРОИЗВОДСТВО,КОЕТО МАКАР И НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ КАТО КАЧЕСТВО ОТ ЗАПАДНОТО,ЩЕ СЪЗДАДЕ НОВИ РАБ. МЕСТА!А че 1 % руски богаташи ще продължат да си се лекуват със западни лекарства-няма съмнение и дори нещо повече-те директно ще отидат да се лекуват в "прогнилия" Запад.Останалите обаче 99% мужици...ами вълците ги яли:)А колкото до предложението Русия да произвежда/макар и по нейния си първобитен начин/ стоки без да признава международните лицензи-ами те си го правят откак са се родили!

    Коментиран от #151

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 СССРБАРЕТА

    46 13 Отговор

    До коментар #19 от "Диди":

    Диди виждам,че имаш и някакви нормални расъждения! Моля те обясни ми какъв отговор трябва да се даде на Уговорена ИНДИРЕКТНА атака без жертви и минимални материялни щети която НЯМА ДА ИМА НИКЪКЪВ ЕФЕКТ ЗА ПРОЦЕСИТЕ В СИРИЯ? АСАД ОСТАВА!
  • 23 Расулюлах

    40 22 Отговор
    Решението на отговора е само 1 колкото се може повече ядрени ракети пратени по саш и марионетките им
  • 24 Рубладжийче

    22 53 Отговор

    До коментар #15 от "зулус":

    И в какво се изразява тоя американски ботуш, неграмотнико? В любимата пропагандна дъвка на руските ибрици "американски централи"? А това, че нас 1 000 000 000 лева неплатени акции и данъци от руски фирми не влизат в държавната хазна не е ли проблем?

    Коментиран от #42

  • 25 Рубладжийче

    18 64 Отговор

    До коментар #16 от "Бай хой":

    Какво ревеш като вдовица за бай хой? Простотиите ги ръсите руските слуги и лакеи.
  • 26 НКВД

    9 7 Отговор
    Национализация хехехехе и Китай скоро ще го свърши хехехехе
  • 27 патриотъ

    64 25 Отговор
    Дидо,твойто утрепано мнение не ни интересува и не се опитвай да го налагаш!Можеш някъде отзад да си го завреш и престани да врещиш!Всеки има право на мнение,не само ти!Както виждаш,90% от пишещите са против теб.Устата ти е дадена да говориш,а не да акаш!Пък за Русия не се притеснявай и не се напъвай толкова да я плюеш,че и отзаде може да ти потече!Русия винаги е била,е, и ще бъде,защото тя единствена има чест и съвест и защитава хората на тая земя,защитава мира!

    Коментиран от #33

  • 28 Рубладжийче

    24 49 Отговор

    До коментар #14 от "Бай хой":

    Не става само с пропаганда, иска се четене и акъл. Вземи прочети какви са стокооборотите на кочината с Китай и Индия, прочети и да другите теб пропагандни глупости, които си писал , пък тогава се излагай.

    Коментиран от #66

  • 29 пролетарии от всички полове съединявайте

    21 39 Отговор
    Те руснаците си имат и сега пиратски производства и кво от тва! Да не са цъфнали и вързали?

    Коментиран от #31

  • 30 Бесен Язовец

    41 15 Отговор

    До коментар #17 от "Бесен Язовец":

    Така ли пише в Уикито? А да те светнем и аз че в Русия има всичко по- страшно много!
  • 31 НКВД

    44 13 Отговор

    До коментар #29 от "пролетарии от всички полове съединявайте":

    САЩ са най - големия консуматор на ментета от цял свят
  • 32 СССРБАРЕТА

    43 14 Отговор
    следейки всички медии аз не видях нищо друго разрушено освен няколко згради който са били център за химически боеприпаси в миналото една от който от 2014 г. се използва за производство на лекарства поради ембаргото! Извинявай това са 105 ракети?!? Израел със 2 ракети унищожиха същото количество згради! Като се Израел каза,че са истреляли 8 ракети от който Сирийското ПВО е свалило 6! Руският генерал В. Герасимов каза гордо че има 71 прихванати и свалени ракети от сирийското ПВО което е основно руско произвидство!
  • 33 Рубладжийче

    22 51 Отговор

    До коментар #27 от "патриотъ":

    Двама русофила под различни имена се нахвърляте на Диди и това наричаш "всички"? Толкова сте елементарни и сдухани, че нищо свястно не можете да измислите, освен мантрите колко велика била руската кочина. И какво и е великото уважаеми, защото за нищо велико направено през последния половин век от Русия не мога да се сетя?
  • 34 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    38 23 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Ще ядат кравари и то живи и такива като теб възпалени американофилчета.

    Коментиран от #37

  • 35 НИКИ

    67 21 Отговор
    ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ПАПАГАЛИ ОБЯСНЯВАМ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ. РУСКИТЕ КОРАБИ В СИРИЯ НАПУСНАХА БАЗАТА И НАПРАВИХА КОРДОН ПО ТЕРИТОРИАЛНИТЕ ВОДИ НА СИРИА КАТО С ТОВА НЕ ПОСВОЛИХА НА КОАЛИЦИЯТА ДА СЕ ПРИБЛИЖИ МНОГО ДО СИРИЯ И БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА СИ СТРЕЛЯТ РАКЕТИТЕ ОТ ДАЛЕЧЕ КОЕТО УЛЕСНИ СИРИЙСКОТО ПВО ДА ГИ ОТКРИВА И ЕЛИМИНИРА ОТРАНО. ЗАТОВА БЯХА СВАЛЕНИ 71 ОТ 103 ТЕ ИЗСТРЕЛЯНИ КАТО БЯХА ПРОПУСНАТИ ТЕЗИ НАСОЧЕНИ КЪМ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ОБЕКТИ, САМОЛЕТИТЕ БЯХА ПРЕДУПРЕДЕНИ ЧЕ АКО НАВЛЯЗАТ В СИРИЙСКОТО ВЪЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО ЩЕ БЪДАТ СВАЛЯНИ И ТЕ СИ ХВЪРЛЯХА БОМБИТЕ ПО ГРАНИЦАТА - В ПУСТИНЯТА, ЗАТОВА И ОТ ТЯХ НЯМАШЕ НИКАКЪВ ЕФЕКТ ,А САМО ЗАРА. ТАКА СИРИЯ И РУСИЯ СЕ ИЗГАВРИХА С АМЕРИКАНСКАТА КОАЛИЦИЯ И НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ СТИГА ДО КОНФЛИКТ И РАЗШИРАВАНЕ НА ВОЙНАТА. АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗБЪРЗАХА С УДАРА ЗА ДА СИ ПОКРИЯТ ГАФА С ОБГАЗЯВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ЗАЩОТО ИДВАХА МЕЖДУНАРОДНИ СПЕЦИАЛИСТИ ДА ПРОВЕРЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС.

    Коментиран от #36

  • 36 Рубладжийче

    20 53 Отговор

    До коментар #35 от "НИКИ":

    Свален ти е русофилския мозък от много руска пропаганда. Безсилие то на руснаците се компенсира именно от подобни легенди и митове как "сирийската ПВО свалило 71 ракети". Ако се чувстваш по-добре, вярвай си, но не пиши простотии от типа на "заслона" направен от руските кораби в Средиземно море. Освен ако не се казваш Велизар Енчев, разбира се.
  • 37 Рубладжийче

    17 45 Отговор

    До коментар #34 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Няма да ядат а ще им ближат на краварите някои части за единият хляб. Освен ако краварите не ги съжалят и не им отпуснат хранителен ленд-лиз, за до предотвратят нов Голодомор.

    Коментиран от #56

  • 38 НИКИ

    55 17 Отговор
    НА АМЕРИКАНОФИЛСКИТЕ ПАПАГАЛИ ИСТИНАТА НЕ ИМ ХАРЕСВА НО ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ПИЙТЕ ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ДО СЛЕДВАЩАТА ИЗЛАГАЦИЯ НА ЗАПАДА. ПУТИН НА ВСИЧКИ ЗАПАДНЯЦИ НЕ ИМ ХАРЕСВА НО РУСНАЦИТЕ ТОЧНО ЗАТОВА СИ ГО ИЗБРАХА. ЖЕЛЕЗЕН Е И НЕ ЦЕПИ БАСМА НА НИКОЙ ,А И СЪЩЕВРЕМЕННО УСПЯВА ДА БАЛАНСИРА И ЗАПАЗВА СВЕТА ОТ ТРЕТА СВЕТОВНА

    Коментиран от #39

  • 39 Рубладжийче

    15 34 Отговор

    До коментар #38 от "НИКИ":

    Нали знаеш какви са тези, които пишат само с главни букви?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Наистина си бай....

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "Бай хой":

    Да вземеш да прочетеш цялата информация на швейцарската компания ли.... ( Ако можеш на английски, ще е супер).

    Коментиран от #43

  • 42 зулус

    33 10 Отговор

    До коментар #24 от "Рубладжийче":

    Американците колко дължат на света и опитват ли се изобщо да го платят???освен с ракети/пиратки????

    Коментиран от #46, #48

  • 43 Бай хой

    12 4 Отговор

    До коментар #41 от "Наистина си бай....":

    А защо не на швейцарски? Мухаха.
  • 44 Kcaniba

    14 27 Отговор

    До коментар #15 от "зулус":

    Тролов ако бяхме под американски ботуш, руските лакеи с пълни памперси щяхте да ядете cockmeat сандвичи в гуантанамо Бей! А волен мекия щеше да е облечен с Бяла риза с дълги ръкави и щеше да живее в едно село до Плевен!
    Разбрирша ли ме или да ти потретя?!
  • 45 Въпрос

    54 11 Отговор
    Кой изби индианците?Кой хвърли атомна бомба?Кой изпепели Дрезден?Кой изпозва напалм във виетнам?Аферата Иран-Контри?Кой започна войната в Ирак?Либия?Авганистан?Филипините?и т.н.
  • 46 Рубладжийче

    16 30 Отговор

    До коментар #42 от "зулус":

    Какво общо има това с фото, че руските фирми в България от 10 години все работят на загуба и не плащат данък печалба? Русофил четата винаги при липсата на аргументи започвате да питате "А в Америка защо бият негрите?"

    Коментиран от #47

  • 47 Рубладжийче

    5 19 Отговор

    До коментар #46 от "Рубладжийче":

    Факта, извинете.
  • 48 гост

    13 11 Отговор

    До коментар #42 от "зулус":

    Какво дължат бе ,ватник ? Или май просто си чул недочул нещо ?
  • 49 Иван

    12 36 Отговор

    До коментар #9 от "СССРБАРЕТА":

    А бре руско отрепко,никой не е искал да убива хора.Това само вие го правите при нечовешките бомбардировки.

    Коментиран от #51

  • 50 СССРБАРЕТА

    43 12 Отговор
    Да добавим, че британските и френските самолети бяха за парлама те се намират на по 1000 километра от Сирия и тяхната работа е по голям респект пред света даже е спорно,че са пускали ракети! Руските С-400 имат 400 километров обсег което не е гаранция за 100% успеваемост но и 70 - 80% са достатачни никой пилот да не му стиска да приближи! Израелците се научиха да пускат ракети далеч от Сирия от територията на ЛИВАН защото последният път един Ф16 се приближи и беше ударен всички знаете! Откакто се намесиха Руснаците и укрепиха ПВО на Сирия стана много по ефективно ФАКТ! Преди това Израел си летяха и си бомбадирака на 50км от Дамаск! Сега вече трябват скъпи томахавки и голяма дистанция както и разрешение от Путин :)! Щото ако и руснаците започнат да стрелят от каспийско море с Калибър американското ПВО Пайтриат го видяхме срещу ракетите на КИМ а именно няма свалена СК ракета!

    Коментиран от #52, #137

  • 51 СССРБАРЕТА

    28 12 Отговор

    До коментар #49 от "Иван":

    А бе америкаснска отрепко никои не им е разрешил да убиват хахахяаха!
  • 52 СССРБАГЕТА

    16 14 Отговор

    До коментар #50 от "СССРБАРЕТА":

    Тцтцтц на 1000 км значи били самальотите. Ама сигурен ли си, че не са били 1000 мили? А може би 1000 левги?
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Руски швепс

    15 36 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп":

    Русофилите да яхат ладуунките и са си траят.Путин е един комплексар дето папагалски се опитва да направи от Русия ,Америка,ама няма шанс ,никакъв.Кадилак никога няма да стане Волга и обратно.Нито уискито,водка.Титан се използва само за хиперзвукови самолети и вече не е незаменим,така че да си го държат на склад у руско.Никой никога не е приритвал за руска стока.Свалили ракети,ама на сън или в болните си мозъци величествено-руски.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    35 9 Отговор

    До коментар #37 от "Рубладжийче":

    Вярваш ли си възпалено американофилче? Вярвай си вярвай, а знаеш ли колко такива като теб има в Карлуково, които и те си вярват също като теб, че са кой Наполеон, кой Хитлер и т.н. Пий си хапчетата смешнико. Нали краварите са много силни, защо се спряха до тук? Защо не удариха с "голямата си мощ"? Защото не им стискааа за това. Иначе приказките им са големи, а такива като теб само лаят като койоти на месечина.

    Коментиран от #57, #58

  • 57 Рубладжийче

    13 38 Отговор

    До коментар #56 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Кое и е великото на руската кочина бе путиноид гранясъл? Поне за последните 50 години нищо велико не е направила, само убийства, войни, анексии и мръсотии по цял свят. Освен ако на това казваш велико.

    Коментиран от #59

  • 58 наблюдател

    16 28 Отговор

    До коментар #56 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Русия е велика!
    Ама в пропагандата и лъжите. Уж щеше да свали всичко що лети, пък се оказа, че не свали нищо. Това 20-30-70 ракети дето са свалили са мижи да те лажем. Покажи ми дори един запис от удара в който се вижда, че е прехваната американска ракета! Всичко се взривява където трябва. Поне Ал Джазира щеше да го покаже.
    Единствената истина е, че руските тролове (като теб) са се активизирали 2000%. Но с тролове ракети не се свалят :)

    Коментиран от #61, #152

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    28 10 Отговор

    До коментар #58 от "наблюдател":

    За първи път виждам сляп "наблюдател".
    Прекръсти си ника на слепец, а не на наблюдател, защото не само, че нищо не си видял, а и нищо не си разбрал.
    Защо си фантазираш, че в отбраната са участвали руснаци?
    Само на теб ли не ти стана ясно, че всичко, което е свалено е дело само на сирийските сили без никакво участие на руснаците?
    Ама, какво се учудвам то вие американофилчетата толкова си можете. Какво да се прави капацитет е това ощетени сте и нищо не можете да промените. Като се родиш прост, то си и пукваш прост. Свиквай.
  • 62 Коментаторът

    11 20 Отговор
    Хайде, Путин-цааааа, нещо запекохте с попръдновенията, ще ви спрат рубличките. Или в плащат е натура - нафтичка/бензинец в бутилки от минерална водичка...
  • 63 Рубладжийче

    13 31 Отговор

    До коментар #59 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Ами защото съм чел, путиноиде, затова те питам, кое и е великото на кочината и за твое улеснение ограничи за последните 50 години. Но щом искаш да увеличим периода ще го направив и ще разгледаме 20 век. "Неполедимата" според теб Русия адекватно бой в Руско - японската война, капитулира през ПСВ и загуби площ от 1 милион километра, яде бой, загуби територии през полско-съветската война, яде голям бой и от финландците. През ВСВ ако не бяха САЩ и Великобритания Хитлер щеше да стигне до Владивосток. След това руснаците избягаха от Афганистан като бити джендъри, а накрая от съюз от 15 републики остана само руската. Това ли ти е величието русофилче?
  • 64 Най-обичам

    10 13 Отговор

    До коментар #15 от "зулус":

    Путин-ца - за дървени рубли или малко бензинец правят чудеса.

    Коментиран от #65

  • 65 И без

    8 5 Отговор

    До коментар #64 от "Най-обичам":

    никакво значение става - казваш им, че си рубладжия и са твои, духом и телом!
  • 66 Анонимен

    15 7 Отговор

    До коментар #28 от "Рубладжийче":

    Много си зле човече жалко.Абе смо да те попитам то от третия пол ли си?

    Коментиран от #68

  • 67 Даниел

    20 6 Отговор
    Русия ще им искара въздуха на краварите само да поиска.Та тия ги биха 200 виатконки с калашници,та камоли ако ги идари Рисия с 200 су 37.

    Коментиран от #70

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    29 8 Отговор
    Американофилче чел си, ама като дявола еванагелието така си чел. Русия прегази половин Европа без никакви усилия и без никаква помощ нито от джентърска Великобритания, нито от ФАЩ. Тези фантасмагории, че са помагали на Русия да вървиш да ги приказваш на децата си, ако имаш такива.
    Не те знам коя история си чел, но определено не е световната. Те и разни турчета тук се опитват да ми обясняват историята, ама също като теб не световната, а турската такава според, която в България никога не било имало турско робство. Така, че и ти като тях се опитваш да преиначаваш историята, ама не на мен тия. Вероятно искаш да ми кажеш нещо за Нормандия, но и това не е удачен пример. Като си толкова добре осведомен, я ме светни, как по точно ФАЩ и Великобритания са помогнали на Русия, за да не стигне Хитлер до Владивосток?
    А това за битите джендъри не го приписвай на руснаците, защото джендъри там няма, но виж в ЕС и ФАЩ повече от тях няма.
    И последно да ти припомня ли кой от къде бяга? Ами точно твоите джендъри ги биха и еваха във Виетнам или ти викаш не е вярно виж, какво направи там Рамбо. Ей смешник много филми гледаш, ама те нямат нищо общо с истината. Джендъри са твоите англо-саксонци и задокеанци, които се опитват и тук да узаконят извратените си свинщини. За всички е видно как всяка година твоите любимци правят гей паради и развяват голите си задници. Та пак те питам кои са джендърите, защото аз в Русия гей паради не съм виждал за разлика от твоите любимци.

    Коментиран от #72

  • 70 Рубладжийче

    8 19 Отговор

    До коментар #67 от "Даниел":

    Ех, мечти и блянове путиноиди!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Рубладжийче

    8 23 Отговор

    До коментар #69 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Нагълтал си се с руска пропаганда като гладно ромче с крадена баница, та чак повръщаш от толкова фалшива история.
  • 73 Даниел

    16 5 Отговор

    До коментар #68 от "Рубладжийче":

    Скоро в беляне двуполов там ти е мястото,да хранят прасетата с тебе.

    Коментиран от #77

  • 74 Анонимен

    19 6 Отговор

    До коментар #68 от "Рубладжийче":

    Ти си от кръвосмешение като повечето британци за това ги подкрепяш.

    Коментиран от #78

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 СССР

    15 7 Отговор
    Скоро идва стария нов ред.Пак ще има ГДР и ще пляскаме германки на корем.Само че тозо път стената ще бъде от берлин до рим.

    Коментиран от #80, #81

  • 77 Рубладжийче

    9 19 Отговор

    До коментар #73 от "Даниел":

    Знам, че да отворите лагерите и да храните прасетата с българи е съкровена русофилска мечта. За целта трябва да посрещнете руснаците за трети път, но най-вероятно като украса по стълбовете.
  • 78 Рубладжийче

    9 14 Отговор

    До коментар #74 от "Анонимен":

    По твоята логика всеки русофил трябва да бъде мелез от пияна рускиня и български комунист.
  • 79 Жалки русофили

    9 18 Отговор
    Жалки русофилчета с промити мозъци Русия е в комбина с елита слепи мишки такива не са никви светци и те както другите играят по план ама вие сте заслепени от пропаганда и злоба(раздели и владей)
  • 80 Даниел

    11 5 Отговор

    До коментар #76 от "СССР":

    СССР въстановете и лагерите на смърта в БЪЛГАРИЯ моливи на колене ако трябва.Напълнисе с трансексуални тази държавица,а и 100 депутата да заминат за храна на прасетата.
  • 81 Рубладжийче

    9 18 Отговор

    До коментар #76 от "СССР":

    Ти освен са отидеш в Коми и да се върнеш с рускиня, друго нищо няма да направиш, така, че престани с тия фантазии.
  • 82 Стоян

    16 8 Отговор
    Враговете на Русия умират като плъхове,дори и имераторите хитлер и наполион умряха така.Каква ли смърт чака обикновените русофоби.

    Коментиран от #83

  • 83 Рубладжийче

    9 15 Отговор

    До коментар #82 от "Стоян":

    Ами вие, русофилите ще се разправят с тях, както едно време. Ще храните с тях прасетата. Само те да не ви излекуват преди това от русофилията по метода на Д-р Стамболов. Или да ви разходят някоя сутрин до Левент табия.

    Коментиран от #87

  • 84 Експерт

    14 4 Отговор
    Русия ще достви на US големи количества уран и плутоний .Ще има за всички .

    Коментиран от #85

  • 85 Рубладжийче

    5 18 Отговор

    До коментар #84 от "Експерт":

    За руските слуги двойна доза ли ще има, та толкова се радваш? А руснаците да не би да са като хлебарките и да издържат на радиация?

    Коментиран от #92

  • 86 Българин

    16 12 Отговор
    РУСИЯ НУЕ СМЕ С ТЕБ ДО ГРОБ.ПО СКОРО ДА ИЗБИЕМ НАЩЕ ГЕНЕРАЛИ ОТ КОЛКОТО ДА ДИГНЕМ РЪКА НА РУСКИ ВОИНИК.

    Коментиран от #88, #93

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Анонимен

    14 1 Отговор

    До коментар #86 от "Българин":

    Ама приятел то в България одавна няма генерали,даи по добре да започнем от чиската на политици.Те са божия бич на България историята го доказва.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    9 4 Отговор

    До коментар #87 от "Психиатър":

    Той си е природно такъв неадекватник. Дори не му е нужно да е надрусан. Толкова е зле, че по-зле от него няма и в лудницата.

    Коментиран от #94

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Експерт

    17 5 Отговор

    До коментар #85 от "Рубладжийче":

    Който пръв е измислил и използвал ядрено оръжие срещу невинни ,заслужава същата съдба !

    Коментиран от #95

  • 93 Рубладжийче

    12 19 Отговор

    До коментар #86 от "Българин":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи а единствено презряни руски слуги.

    Коментиран от #96, #104, #112

  • 94 Рубладжийче

    9 20 Отговор

    До коментар #90 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Не ми каза какво и е великото на руската кочина, умнико.

    Коментиран от #106

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Балгарин

    26 11 Отговор

    До коментар #93 от "Рубладжийче":

    Аз ще ти отговоря джендър.Русия е наи голямата страна в светът,Москва е наи скъпия град в светът,Русия никога не е губила воина,погубила е три имери(осмаската,френската,фашиската).Сега ще погуби и имерията на двуполовите.

    Коментиран от #98, #99, #100

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Kcaniba

    11 26 Отговор

    До коментар #96 от "Балгарин":

    Г-ин третотролов гендер историята май не ви е силната страна м ? Кримската война завършва с разгром за рошшия! Руско-японската война завършва с разгром за рошшия. ОЩЕ ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ НЕУКИЙ?!
    ВСВ не завърши с разгром за рошшия благодарение на ЗАПАДНИТЕ СИЛИ НА ДОБРОТО! Наполеоновите войни не завършиха с разгром за рошшия БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗАПадните силИ НА ДОБРОТо!!! Моцква бил най-скъпия град? Хахахах това повод за гордост ли е? Мужиците се къпят в бойяришник ама видиш ли моцква е най-скъпият град! БРАВО рушняци!
    Най-голямата държава? Няма да е за дълго! На чичо Доналд почва да му писва от разни ботоксови хобити!АЙДЕ руститутки слагайте памперсите и бегом на амбразурата да защитавате майчината си държава!!

    Коментиран от #102

  • 99 Ford Prefect

    10 15 Отговор

    До коментар #96 от "Балгарин":

    Какъв бъкгарин пък си ти ве? Руска мижитурко, поне думата "българин" научи как се изписва. Руски слуги като теб са срам за БЪЛГАРИЯ!
  • 100 Рубладжийче

    10 18 Отговор

    До коментар #96 от "Балгарин":

    ... Русия никога не е губила воина,....

    Русофилията и неграмотността са синоними а неграмотността е хранителна среда за русофилията. Само през 20 век руската кочина е губила в Руско - японската война от 1905, капитулира на 3 март 1918 година пред Германия, Австро-Унгария и България, като губи над 1 милион кв. км. територии, губи в полската кампания от 1922 година като отстъпва още земи и плаща репарации, позорно си изниква от Афганистан и накрая губи Студената война и 14 републики. Това стига ли ти, неграмотно русофилче? Или според теб това са лъжи?

    Коментиран от #103, #105, #113, #116

  • 101 Рубладжийче

    8 14 Отговор

    До коментар #97 от "Криси":

    Криси, когато IQ-то ти е по-малко от номера на обувките не е уместно да говориш за интелект.
  • 102 Балгарин

    17 9 Отговор

    До коментар #98 от "Kcaniba":

    Ходи се гушкаи с западните джендъри и не пиши глупости.Русия смазва японците в манджурия и то дни след като смазва берлин.Руснаците смазват 200 девизи на хитлер,а западняците ги бият 3 фашиски девизи в бешгия.Да не говорим че биха Франция за 28 дена с 9 девизи.

    Коментиран от #111

  • 103 Един ....

    14 6 Отговор

    До коментар #100 от "Рубладжийче":

    Избърши си пяната от устата !
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Криси

    16 7 Отговор

    До коментар #100 от "Рубладжийче":

    Ти си женчо като англиските фенове в марсилия 100 братушки биха 3000 дори и знамената им взеха.Нещо да кажеш сега с твото IQ . a женчо западен.

    Коментиран от #109

  • 106 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    12 8 Отговор

    До коментар #94 от "Рубладжийче":

    Напротив казах ти, но ти си толкова вдлъбнат, че явно не си го прочел или не можеш да четеш, или вече модераторът го е изтрил. И в трите случая не ми дреме. Явно не си се класирал навреме, а аз няма постоянно да следя, какво си чел и какво не така, че баста и у лево смешник.
  • 107 Вярващ

    18 2 Отговор
    Прост народ - слаба държава! Това сме ние! Плюене, омраза. високомерие на това ни научиха през последните години великите американци! Тази Вселена е Божие дело! Нито на американците , нито на руснаците или на , който и да било не му в дадено правото да унищожава . Един умен човек руснак казва следното нещо: Ние руснаците и те американците имаме един и същи проблем въобразяваме си , че всички трябва да ни обичат и почитат! Та думата ми е , че единия го е осъзнал това , а другия се е самозабравил! А познайте с кого е Божията сила!

    Коментиран от #110

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Рубладжийче

    10 13 Отговор

    До коментар #105 от "Криси":

    Да бе, единствено руските дегенерати и руските гниди сте мъже. Със сигурност и ти си мъж Криси!

    Коментиран от #119, #140

  • 110 Рубладжийче

    11 17 Отговор

    До коментар #107 от "Вярващ":

    И ти вярваш, че руснаците са се осъзнали? Значи не си вярващ а поредния русофил наивник.
  • 111 Kcaniba

    10 18 Отговор

    До коментар #102 от "Балгарин":

    Тролик, от хиляди мили си личи колко си неук! Какъв Берлин смазва рошшия по време на руско-японската война през 1904 г. само ти си знаеш!
    Ама така е като не ме слушате! КОлко пъти ви казвам да намалите тоя пуст бойяришник ама вие третотроловите руски гендери НЕ ТА НЕ! Продалжавате да се наливате до припадЪК!

    Коментиран от #138, #153

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Рубладжийче

    8 9 Отговор

    До коментар #100 от "Рубладжийче":

    Може ли някой да ми услужи с малко джойнт ?Не издържам ! Злобата в мен ме убива!

    Коментиран от #121

  • 114 Ха ха

    14 3 Отговор

    До коментар #112 от "Милена":

    Обрстен и срам,госпожо Милена вие наистина ме расмяхте.Та тия са децата на западната поквара.Те думата срам не и знаят значението.
  • 115 Рубладжийче

    9 16 Отговор

    До коментар #112 от "Милена":

    Ти да не си от новите православни русофилите? Защото да те открих на, че най-големия Антихрист е Путин. Постоянно нарушава Божите заповеди и специално 6 Не убивай, 8 Не кради /територията на съседите си /и 9 Не лъжи.
    Любопитно ми е дали богобоязлива християнка като теб би се гордяла със син като Путин 3

    Коментиран от #124, #130

  • 116 Рубладжийче

    10 6 Отговор

    До коментар #100 от "Рубладжийче":

    Може ли някой да ми услужи с малко джойнт ?Не издържам ! Злобата в мен ме убива!

    Коментиран от #117

  • 117 Рубладжийче

    13 4 Отговор

    До коментар #116 от "Рубладжийче":

    Много съм зле , имам нужда от психиатър !
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Бачо

    18 5 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Да не би пък само Америка да е на този свят. Май някой е забравил за индийските, китайските и др. пазари по света. Да не говорим, че тепърва тръгват пазарите на Южна Америка. Венецуела е първата държава, която е подписала договори с Русия. Много скоро, очаквайте още нови партньори от този регион. Да му мислят Щатите, че техните пазари, лека-полека започват да се губят. Особено в огромния азиатски пазар.
  • 121 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    12 7 Отговор

    До коментар #113 от "Рубладжийче":

    Не ти трябва джойнт и без това всичко в малката ти главичка е една боза.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Рубладжийче

    11 14 Отговор
    Лека нощ на всички форумци а на русофилите пожелавам да сънуват времената, когато са били нормални хора и българи.

    Коментиран от #125

  • 124 Милена

    15 7 Отговор

    До коментар #115 от "Рубладжийче":

    Ходи се гушкаи с католиците,там имаш шанс да се омъжиш,дори папата ще те сватоса с някои джендър.В православните дуржави няма място за такива като теб.Ако нямаш парички да заминеш с радост ще ти дам за еднопосочен билеъ за ГЕИМАНИЯ

    Коментиран от #126

  • 125 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    14 11 Отговор

    До коментар #123 от "Рубладжийче":

    На всички американофили пожелавам да сънуват времената, когато са били нормални хора и българи, а за теб рубладжийче явно американския нужник е по-велик, но ни проглуши ушите колко е Велик нужник.
  • 126 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    11 12 Отговор

    До коментар #124 от "Милена":

    Добре му го каза на този хамериканофил. Дано се вслуша в думите ти и замине за джендерландия, където да го омъжат и никога не се върне в православната ни Родина България. Нямаме нужда от такива антибългари като него тук.
  • 127 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    12 4 Отговор
    как да получа зелена карта

    Коментиран от #129

  • 128 Стоян

    15 8 Отговор
    Не обиждаите маиките на джендърите те вина нямат жените.Виновни са америка те затриха бългатската армия.Господ да ги затрие дано.
  • 129 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    14 3 Отговор

    До коментар #127 от "ВЕЛИКАЯ РОССИЯ":

    Опа грешка обърках форума с гугъл. Може ли някой модератор да ми изтрие предното мнение
  • 130 Бачо

    18 8 Отговор

    До коментар #115 от "Рубладжийче":

    Не знам само, кой краде повече територии, .... Русия или САЩ? Да погледнем, колко държави са под руска власт и колко под американска(включително и България). Сметката е елементарна. В момента най-големия агресор на тази планета са САЩ. И слепец би го видял това нещо.
  • 131 неутрален

    18 12 Отговор
    Пак сме от обратната страна на желязната завеса. Напишете в Youtube : Moscow roads, Moscow sity, Best of MODERN Moscow . Меко казано съм изненадан колко са "зле" руснаците. Дай боже и нам такава "мизерия". Ако си мислите че само в Москва е "зле" напишете пак в Youtube : Kazan. Aerial photo . Това е столицата на ... Татаристан!!! Много са зле! Напишете Best of Vladivostok. Там в далечния изток също са много зле. Да не ви говоря колко са зле в Грозни - сринат до основи до преди 15 години .... Напишете Мой город Грозни !!! Май в западна Европа няма такива градове. Благоустроени, светли, чисти. А Петербург е направо извънземно красив. Виена , Париж , Лондон ... бледнеят. Гледайте!

    Коментиран от #133, #134, #146, #148

  • 132 Майка ти

    12 8 Отговор

    До коментар #12 от "Рубладжийче":

    По леко с обидите;)
    Много лично ги приемаш сякаш на теб ти бъркат в джоба.Що не си в щатите като толкова са ти мили;)А иначе е ясно какво си.И то без обиди.
  • 133 Kcaniba

    9 9 Отговор

    До коментар #131 от "неутрален":

    Ми бегай тогава там бе рублараст!

    Коментиран от #136, #145

  • 134 Хикс игрек

    14 7 Отговор

    До коментар #131 от "неутрален":

    Приятела ми се върна от Чечня.Викам му бомбардировки, мизерия.Той се хили.Там е вика по хубаво от Варна.Милиарди е налял Путин.Навремето ненавиждаха Елцин.Колиха руските войници.Сега за Путин убиват.Всичко е западна пропаганда.Ние сме облъчени от западни глупости.

    Коментиран от #147

  • 135 Abc

    9 3 Отговор
    Вие сте неадекватни, и едните и другите. Та невиждате ли, че всичко това е един голям цирк? Че наглите задокеански ганкстери си търсят причина да пострелят и то с ракети за десетки милиони долари, като целите са без значеиие, важното е тези пари да бъдат излапани от алчните производители на ворнна техника. Апропо, плащат се от данъците на диванетата от НАТО, в това число и ние, но в по-малък мащаб... Та какво очаквате да направят руснаците??? И те ли да вършшат същото? Сигурно щяха да го направят, ама техните оръжейни заводи са държавни и е трудно да се източва хазната.
  • 136 Майка ти

    11 6 Отговор

    До коментар #133 от "Kcaniba":

    Рублараст;)Ще ходим където си искаме джендър.Ходих в Париж наскоро.Мръсотия.2001г.като ходих беше страхотен град.
  • 137 Yes

    12 1 Отговор

    До коментар #50 от "СССРБАРЕТА":

    Само за информация британските самолети излитат от базата Епископи в Кипър което е към 200км от Сирия.Живея в Кипър и тук телевизиите само това коментират.
  • 138 По доставката

    4 4 Отговор

    До коментар #111 от "Kcaniba":

    Скрий се че вече почвам да ти сканирам IP.

    Коментиран от #141

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 275

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "асдасд":

    Защо да е кумично?Разположени са на най-сигурната територия на Планетата в близките 100, 200 години.Притежават потенциал -средната възраст в заводите за С 500 е 30 години.Разполагат с научнотехнически потенциал и разработки в областта на енергетиката-алтернативни източници на енергия.Докато,разполагат със запаси на питейна вода,природни ресурси,храна и т.н.Много по бързо ще успеят да преустроят собствената си система с оглед новата макроикономическа среда която се задава без да загубят контрол и сила.По- малко инертна система са от долар -барел контрола.Разбира се за тези които гледат към Сибир ,тези отвъд океана -за тях има специална доставка на ракети и приключването им като цивилизация.Общо взето чака ги светло бъдеще.
  • 143 943

    4 3 Отговор
    Какво му е кумичното.Кумичното е че "експерти" обясняват на балами как икономиката им била по малка от тази на Испания.Никой няма да го интересува да купиш едно нещо за 1 лев и да го продаваш за 2 с тия виртуални икономики.Тези качиха 70тона полезен товар в Космоса преди 40 години.Когато Испания го направи с реактивен двигател или по друг "незнаен" начин и заигравка с гравитацията-говори се че "Мир е качвана не с носители ами по друг леко по- интересен начин .И когато икономиката в Испания стане 1 стотна от сивата икономика в Русия тогава ще ги сравнявате.А честито.И наздраве.

    Коментиран от #149

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Дончо

    3 2 Отговор

    До коментар #131 от "неутрален":

    Тъпака да му говориш няма да те разбере , не се хаби и не им отваряй очите нека си живеят в техния свят като роби
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Rambaldievskievichus

    4 2 Отговор

    До коментар #131 от "неутрален":

    Леко, да не се подхлъзнеш и да не се заслепиш от "блясъка" и от "чистотата" им.
  • 149 Kcaniba

    4 7 Отговор

    До коментар #143 от "943":

    Какво е "кумичното" ли? КОМИЧНОТО е, че всички руски ментета сте еднакво неграмотни! КОМИЧНОТО е, че се мислите за голямата работа, но сте едни мижитурки!
    КОМИЧНОТО е, че USA 🇺🇸 и Западните Сили на ДОБРОТО не бръснат Северна Нигерия за слива и си правят каквото искат в Сирия, а Лайвров и пиклата с малки цицки само си лаят докато вие им пригласяте!
    Сега разбра ли какво му е КОМИЧНОТО третотролов??

    Коментиран от #150

  • 150 Д-р

    2 6 Отговор

    До коментар #149 от "Kcaniba":

    Писането на глупости , обиди и простотии няма да те излекува от тежкия махмурлук и лошото настроение ! Никой не е виновен , че природата се е подиграла с теб !
  • 151 ОтличникаОтПсиходиспансера

    1 4 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    Господин Кон - пали БеЕнВе-то и газ към най-близкия баир ама го засили като за последно ! Разбираш ли гусин бит евролиберал ?
  • 152 оскар

    3 4 Отговор

    До коментар #58 от "наблюдател":

    Ако Русия беше потопила разрушителя - има най-мощните подводници, свалила самолетите-има и електронни съоръжения за заглушаване, "ослепяване", това би било начало на глобална война - Трета световна, без шанс за планетата! Кой го иска? Дори САЩ се страхуват от това. Чули ли сте за система "Периметър" - в режим "Армагедон"?
  • 153 Голем смях

    2 1 Отговор

    До коментар #111 от "Kcaniba":

    Да им припомним и морската битка при Цушима и това че 300 години са ги клатили татарите.Поскреби русского и найдеш татарина-Пушкин.А как бягаха от Афганистан само те си знаят.Да не говорим за най-важната и голяма война ,която загубиха без нито един изстрел-студената война и разпадът на СССР.Това ,ако не е загуба ,то им пожелавам много такива загуби.
  • 154 Марони

    2 1 Отговор
    И по времето на царизма,и през СССР и днес,величието на руснаците е само митология!Копират все нещо от запада,но заради погрешните си цености и човекомразние ще си останат третиразрядни.Обожавани само от тирани и несвободни по дух индивиди бликащи злост и ненавист,присъща за негодника.
  • 155 Чочо Jim

    0 0 Отговор
    Браво големи умници има тука затова цъфти България!!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания