Last news in Fakti

16 Април, 2018 13:54 3 020 5

Властите в Англия погват Абрамович

  • абрамович-
  • челси-
  • власти-
  • англия-
  • мей

Това е пореден удар срещу Русия

Челси може да се окаже в много трудно положение заради очаквани санкции на британските власти срещу собственика на клуба Роман Абрамович. Бившият губернатор на Чукотка може да се окаже в списък с руски бизнесмени, върху които предстои да бъдат наложени санкции, пише авторитетният в. „Таймс“. Изданието се позовава на източници от обкръжението на британския премиер Тереза Мей.

Според информацията, специални мерки против Абрамович и други руски бизнесмени се намират в процес на разработка. През януари тази година властите са получили право на достъп до информацията за произхода на богатството на чужденците, които притежават недвижими имоти и капитали на територията на Острова, пише "Блиц".

Предполага се, че това е пореден удар срещу Русия заради натравянето на двойния агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия. Британците обвиняват руската държава в престъплението срещу Скрипал и се стигна до сериозен скандал, довел до изтеглянето на дипломати на западните държави от Русия.

Както е известно, Роман Абрамович е собственик на Челси от 2003 година. През следващите 15 години той превърна тима от „Стамфорд Бридж“ в един големите отбори във Висшата лига и Европа. За този период „сините“ спечелиха пет шампионски титли, четири пъти взеха ФА Къп, три пъти Купата на Лигата и два пъти Къмюнити шийлд, както и по един път Шампионската лига и Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    9 6 Отговор
    То само аз не знам как тоя евреин е станал милиардер - до сега трябваше да сте го опоскали. Едни 20 - 30 милиарда само от него ще влязат в хазната. А колко други като него са на опашката за конфискации.

    А за десерт на путлер паричките и ще откачи както е откачил ленин когато Парвус му прибрал парите от швейцарските банки.
  • 2 Бесен Язовец

    15 4 Отговор
    Няма страшно, ако го погнат по здраво, ще се върне в Русия, ще си купи московското Торпедо и ще го направи супер клуб, като Челси, а с луксозната си яхта ще бръмчи по черноморието, Сочи, Крим и т.н.
  • 3 😋😀😀

    8 5 Отговор
    Да си дойдем на думата защо беше цялата дандания за скрипал. Дано само швейцарците не решат да "отровят" някой руски агент, че отидоха едни милиарди от техните банки.
  • 4 цьжцьж

    1 2 Отговор
    Това БМВ като танк бе, колко коли е намачкало!
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Абрамович погва властите в Англия.