Last news in Fakti

17 Април, 2018 23:00 1 640 2

Бионсе го удари на благотворителност (ВИДЕО)

  • бионсе

Певицата дари 100 хиляди долара на университети с чернокожи студенти

Бионсе го удари на благотворителност (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Бионсе отдаде почит на историческите университети с предимно чернокожи студенти по време на гастрола си на рок фестивала "Коачела", а след това им дари 100 хиляди долара за стипендии, предаде АР.

Певицата суперзвезда обяви в понеделник, че за академичната 2018-2019 година, в рамките на нейната инициатива BeyGOOD, тя ще дари по 25 хиляди долара на 4 ВУЗ-а.

Това са университетите в гр. Тъксиджи в щата Алабама, университета Бетюн-Кукман в щата Флорида, университета Зейвиър в щата Луизиана и университета Уилбърфорс в щата Охайо. По един студент от споменатите учебни заведения ще получи стипендия от 25 хиляди долара, отпусната от певицата.

Бионсе го удари на благотворителност (ВИДЕО)

Гастролът на Бионсе на фестивала "Коачела" през уикенда беше посрещнат възторжено както от публиката, така и от критиката. По време на изпълнението си звездата отдаде почит на маршируващите оркестри, на танцовите трупи и на степ балетите, които са били характерни за историята на университетите с чернокожи студенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    1 1 Отговор
    Малко е дала!
  • 2 Бял мъж на средна възраст

    4 0 Отговор
    И защо само на университети с чернокожи студенти? Каква е тази дискриминация сега?