18 Април, 2018 23:00 1 810 3

Джони Деп и "Вампирите" ще вилнеят в Монтрьо (ВИДЕО)

  • джони деп-
  • монтрьо-
  • холивуд вампайърс

Шарлот Генсбур, Деп, Ник Кейв, Били Айдъл и Иги Поп ще участват в 52-рото издание на джаз фестивала в Швейцария

Джони Деп и "Вампирите" ще вилнеят в Монтрьо (ВИДЕО) - 1

Шарлот Генсбур, Джони Деп, Ник Кейв, Били Айдъл и Иги Поп ще участват в 52-рото издание на джаз фестивала в Монтрьо, Швейцария, от 29 юни до 14 юли, предаде AFP.

Сред участниците ще са също Етиен Дао и Паоло Конте, който е гостувал в предишни издания на фестивала, се казва в комюнике на организаторите.

Рок, пънк - различни музикални жанрове ще бъдат застъпени в тазгодишното му издание на брега на езерото Леман чрез участието на "Дийп пърпъл", Ван Морисън, "Холивуд вампайърс" - бандата на Джони Деп и Алис Купър. За пръв път на фестивала са поканени австралийският певец Ник Кейв и американският Джак Уайт, станал известен с култовата рок песен "Seven Nation Army", която изпълнява заедно с бившата си група "Уайт страйпс". Джак Уайт ще се представи със соло изпълнения в Монтрьо.

Джони Деп и "Вампирите" ще вилнеят в Монтрьо (ВИДЕО)

Футуристична фънк музика на "Джамирокуай", хип-хоп песни на N.E.R.D, поп фолк песни на Ангъс и Джулия Стоун, ретро музика на Алое Блак, соул песни на Дзукеро, изпълнения на Джейми Кълъм и Раг ен Боун Ман също са включени в програмата на фестивала, отбелязаха организаторите.

Джон Кейл, един от основателите на митичната нюйоркска група "Велвет ъндърграунд", на която бе цигулар, пианист, басист и композитор заедно с Лу Рийд, ще участва за пръв път във феста в Монтрьо, като ще бъде акомпаниран от струнен оркестър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 край езерото

    3 0 Отговор
    Монтрьо е готино градче, скъпичкпо е но доста приятно !
  • 2 Реалата

    4 0 Отговор
    Мачкайте, животниииии!
  • 3 shopo

    1 2 Отговор
    Толкова безличен актьор, че няма накъде повече. Жалки опити да напишат 2 реда за него. Имаше някакъв минимален шанс да изпъкне с нещо ама го пропиля