Last news in Fakti

19 Април, 2018 15:28 26 000 14

Дадоха НАП на съд (ВИДЕО)

  • нап-
  • боец-
  • ддс

Членове на "БОЕЦ" са заплашвани, прекратявани са здравните им осигуровки, палени са коли

Дадоха НАП на съд (ВИДЕО) - 1
Снимка: Google street view

Гражданско движение "БОЕЦ" заведе дело срещу НАП заради отказа да бъдат предоставени имената на фирмите, източили над 16,2 милиарда лева ДДС.

"Сезирахме Главната прокуратура, Президентството, Народното събрание, Европейската комисия, на практика, всички законоустановени органи и институции, които биха обърнали внимание на този скандал. По традиция, главна прокуратура не реагира на нашите сигнали", заяви в студиото на ФАКТИ юристът Захаринка Истаткова от "БОЕЦ".

"Амбицията ни е да осъществим натиск от страна на гражданите да изискват действията по закон. Не сме екстремисти, нито хулигани, макар че в някои медии се появихме и като такива. Ние сме хора, които си знаем правата и не се страхуваме да казваме истината. Това, разбира се, не остава безнаказано. Няма момент, в който някой от членовете да не е имал проблем - от това да прекратят здравноосигурителните права, когато имаш нужда от медицинска грижа, до това да те замерят с яйца, да ти палят колата, да ти подхвърлят разни пакетчета със странно съдържание, да заплашват открито, да те пишат по вестниците какъв си развратник, измамник. Никога не е имало момент на спокойствие", разказа Истаткова.

Каква ще бъде реакцията на ЕК за несъбраното ДДС, защо "БОЕЦ" и президента Румен Радев се съдят, защо отец Рафаил е бил "профилактиран", а преди два дни е получил и призовка и още подробности гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    6 61 Отговор
    Стигааааа бе! "Бареков 2" с пари от същия източник... Някой от тия "бойци" ще обясни ли с какви пари си прави "проучванията" или като бареков ще ми се обяснява. С какви пари си купуват хляба и сиренето? Айде стига театър за наивници. Парите от Сърбия на миришат, нали.

    Коментиран от #3

  • 2 един дебил

    33 10 Отговор
    Г Э Р Б !!!!!!!!!! За Родину, за Сталину!!!!
  • 3 Тиквоний

    67 3 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Teб какво те интересува откъде са парите (макар,че не са от Цв.Василев),след като хората питат неща,които са важни за всички?? Аман от такива тъпаци с мисленето "Всички са маскари"!
    Заради такива сме на това положение,банда малоумни милиционери да съсипят държавата - живеем в Идиокрация, реалистееее !!

    Коментиран от #6

  • 4 Пустиня

    20 2 Отговор
    то повече пари няма!...да затваряме пазарището"България"
  • 5 😋😀😀

    8 29 Отговор
    Не мисля, че е възможно да приема насериозно човек е името захаринка.

    Коментиран от #14

  • 6 Реалист

    9 13 Отговор

    До коментар #3 от "Тиквоний":

    Е как какво ме интересува откъде са парите бе??? Народа го е казал - Който плаща, той поръчва музиката.
    Или да почнем като жената на ванко костов - лоши пари ама в нейната фондация внесени вече са хубави. Айде стига глупости - отворете си очите и не вярвайте че леля ви Захаринка се храни с въздух и слънчева енергия. Отворете нета, потърсете информация за субектите бойци, прочетете я критично (т.е. вярвай на 50%) и чак после "ВЕРВАЙТЕ". Звучи ли ти познато? Тогава ще имаме по-малко кукли на конци като "царо", "барека", "жорж" и така нататък... Айде лека че ми се пие една "пиринско"
  • 7 Ми 24

    28 1 Отговор
    Браво че има такива хора ДОСТОЙНИ да търсат откраднатото от Държавата !
  • 8 Гого

    24 4 Отговор
    Хубаво нещо дано да има резултат!
  • 9 въх

    25 3 Отговор
    гербаджиите веднага скочиха да защитават крадливата си пасмина
  • 10 българка

    8 1 Отговор
    Докога ще бъдем "профилактирани" от тази Т.Живков-2 система?
  • 11 Реалист

    7 4 Отговор
    Така е , защото все бедните доят мизерниците , и аз от години имам едно ЕТ , нямам движение по него , работя като ЗП пък плащам на тия фашисти като за ЕТ - но не мога да правя услуги защото трябва да им плащам по големи осигуровки . Обаче не плащам данък като ЗП , ами като ЕТ . Затова мразя цялата държава , и мафиотските и институции, и нищо не ме интересува .Да пропада . А дано . И не гласувам . Този ден за гласуване си правя скара , и им гледам сеира , толкова ги мразя
  • 12 Анонимен

    5 0 Отговор
    Когаще спрат асниците да безчинстват в българските гори и Неси плащат ДДС то а само си сменят имената на наглите фирми пример с фирмата на сина на бивш директор на ГД. Или комбинат.В.Търново Мирослав Георгиев от Фирма Лес 89 на Немски ООД..
  • 13 почитател

    6 1 Отговор
    уважение към вашето усилие ...всеки ден ме печелите!!!
  • 14 Cvetan551

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "😋😀😀":

    А как да приема на сериозно човек без име.