Last news in Fakti

21 Април, 2018 14:53 2 327 0

Джанлуиджи Буфон сменя отбора?

  • буфон-
  • ювентус-
  • бока хуниорс-
  • предложение

Легендарният страж преговаря с Бока Хуниорс

Джанлуиджи Буфон може да смени отбора през лятото. 40-годишният италиански национал е в преговори с аржентинския гранд Бока Хуниорс. Новината беше обявена от треньора на тима от „Ла Бомбонера“ Гийермо Барос Скелото.

Слухове за подобна възможност циркулират в италианските медии от седмици. Договорът на Буфон с Ювентус е до лятото и още не е продължен. Самият вратар не е решил окончателно дали ще продължи кариерата си или ще се оттегли от футбола, пише "Блиц".

„Президентът на клуба Даниел Ангеличи ми каза, че е говорил с Буфон и му е предложил да дойде при нас. Двамата са се разбрали да се чуят отново след 17 май“, призна Скелото пред „Радио Континентал“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА