Last news in Fakti

21 Април, 2018 16:44 2 090 29

Цветан Цветанов към президента: Не сме в политиката, за да водим махленски спор

  • румен радев-
  • цветан цветанов-
  • политика

На сбирка във Вършец той продължи задочната словесна „престрелка“ с Румен Радев

Цветан Цветанов към президента: Не сме в политиката, за да водим махленски спор - 1
Снимка: бТВ

„Политическите спорове трябва да бъдат за политики, а не да са на полето на личните нападки. Не сме влезли в политиката, за да водим махленски дебати“. С тези думи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов продължи задочната словесна „престрелка“ с президента Румен Радев, разразила се по време и след Консултативния съвет за национална сигурност.

„Политическите спорове трябва да бъдат за политики, а не да са на полето на личните нападки. Не сме влезли в политиката, за да водим махленски дебати“. С тези думи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов продължи задочната словесна „престрелка“ с президента Румен Радев, разразила се по време и след Консултативния съвет за национална сигурност, отбелязва бТВ.

Словесната престрелка между Цветан Цветанов и президента продължава и днес

Цветанов коментира темата във Вършец, където се провежда Шестата политическа академия на ГЕРБ – жени. Форумът е посветен на политическата толерантност, консенсусът в хода на българското председателство на Европейския съюз, фалшивите новини и езикът на омразата.

До момента във връзка с председателството на страната ни са организирани хиляда мероприятия с участието на десет хиляди делегати, а оценката за организацията е много добра, каза Цветанов. Въпреки това според него провалът на председателството е първа опорна точка на опозицията.

„Не трябва в никакъв случай да допускаме заиграването със страховете на хората. Не трябва в никакъв случай да се държим безотговорно и да налагаме поведение, което може да води само до разделение. И когато се водят политическите спорове аз смятам, че те трябва да бъдат част от политическия живот на страната, но най-важното е когато водим политическите спорове те да бъдат за политики, а не да бъдат на полето на личните нападки, защото личните нападки са за тези, които не трябва да бъдат в политиката. Личните нападки са за тези, които нямат подобно поведение, което трябва да бъде олицетворението на нацията. Не може подобни политици да излизат и да отправят лични нападки. Силата обаче в ответната страна е да запази хладнокръвие, да запази самообладание, защото аз или колегите или всички вие не сме влезли в политиката, за да водим махленски дебати. Ние сме влезли в политиката, за да решаваме проблеми“, заяви Цветанов.

Цветанов коментира и темата „отбрана“, по която имат разногласния с държавния глава: „Може би дебата, който беше провокиран на Консултативния съвет просто не даде възможност президентът да отговори аргументирано на всички тези въпроси, защото нямаше смислено обяснение как всъщност в един служебен кабинет се взема решение за превъоръжаването и приключване процедурата за избор на закупуване на нови самолети.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗА ВЪЖЕ СИ

    40 2 Отговор
    НО ЗАЩО САМ ГО ТЪРСИШ?
  • 2 пагубна герберастия

    55 3 Отговор
    "Цветанов коментира темата във Вършец, където се провежда Шестата политическа академия на ГЕРБ – жени. "
    Тоя гербенджендър, какво прави на сбирката на жените хахаха Народът има приказка за това "Пу.ьо"
    А относно заяждането му с президента ми той Цвичката е тоя, който постоянно напада и обижда, а опосле президента, като го нарита интелигентно и почва да се оплаква, като недоклатена булка ! Впрочем ненапразно го е казал на женската сбирка, оплакал се е по женски хаха!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ромул

    38 2 Отговор
    Ще си сменя пола този тиквен охлюв!!Сега е на обмяна на опит...
  • 6 ЕДНА ЗАКУСКА ВЪВ ВАШИНГТОН

    5 15 Отговор
    Не в Белия дом, на поляна в шатра, но не всяка полит пачавра може се похвали и СЪБИРА девиденти. А КАК изпъква на слепите в очите? Ченгетата им на СИТЕ СА увиснали. До девето коляно, тотото му с ДУНЯ ще виси в домовете на целия СТАРШИНСКИ - ФАТМАШКИ РОД.

    Коментиран от #8

  • 7 антицвъ

    31 3 Отговор
    Той е в политиката за да си краде
  • 8 Поправка

    7 11 Отговор

    До коментар #6 от "ЕДНА ЗАКУСКА ВЪВ ВАШИНГТОН":

    ДА СЕ ЧЕТЕ : Ченетата им на СИТЕ СА увиснали. До девето коляно , фотото му с Дуня, ще виси в домовете на целият фатмашки род.
  • 9 Сеирджия

    35 3 Отговор
    Вицепрезидентътказа че председателството е успешно в интервю.Каквото повикло такова се обадило.Едно е висше военно летец пилот,преди това математическа гимназия и двете със златен медал.После военна академия две години в САЩ +знае и говори английски Насреща ВИФ и някакво право дето вече всяко магаре завършва стига да си плаща.Завистта спотед вас и кого е ?Единият е харесван видно от резултата а другият е на върха зарди харизмата на друг успешен човек.

    Коментиран от #26

  • 10 Иванов

    30 2 Отговор
    На този мафиот много му е дълъг езика!
  • 11 Пъпеш

    37 2 Отговор
    Пъпеша прилича на проститутка,въртяща задника си пред клиенти и искайки чеп.И когато и рапорят задника започва да вика - не така по махленски.Друг въпрос е дали олигофрен като него въобще има място в политиката.Иначе той си е жив пример какви са последствията върху поколението , когато баща ти смуче краден индикиран бензин.
  • 12 анонимен

    2 28 Отговор
    г-н Цветанов, г-н Борисов време е всички бивши служители на ДС и техните доносници да бъдат поканени в ДАНС за да обяснат дали г-жа Нинова се опитва да създаде паралелна държава с цел дестабилизация на българската икономика и евентуално членство в Евразия :)

    Коментиран от #14, #22

  • 13 azko

    31 3 Отговор
    тоя що не е в затвора бе.
  • 14 А КАКВО ЛОШО ИМА ДА СВЪРШИ ТОЗИ СЪН Е ЕС

    30 4 Отговор

    До коментар #12 от "анонимен":

    КАКВО ЩЕ ЗАГУБИМ ОТ ЕС ? МИЗЕРИЯТА, КОРУПЦИЯТА И ГЕНОЦИДА !
  • 15 Историк

    2 22 Отговор
    А за “лакомите за власт русофили” Симеон Радев ( изразът е негов и го слагам в кавички като цитат) се е изказал по следния начин преди повече от век:

    “За забелязване е, че когато се касае за руския престиж в България, нашите русофили са много по-непримирими, нежели самото руско правителство. Това се дължи , разбира се, главно на факта, че те са тук , в България паразити на руския престиж , с който тъй много злоупотребиха за свои користни цели,
  • 16 анонимен

    5 20 Отговор
    Хубаво е на следващите избори да проведете референдум дали българския народ желае Евразийския съюз и присъствието на руското посолство в нашата парламентарна република.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 патриотъ

    25 1 Отговор
    Цветанов,ти си не само грозен,но и твърде тъп,за да разбереш,че битка с Румен Радев в никакъв случай не е в твоя полза и няма как да спечелиш!Ти нямаш капацитета на президента,да не говорим за морала и ако продължаваш в същия дух,скоро можеш да се озовеш на улицата,където те чака доволния от твоето и на ББ управление народ и мисля,че има доста въпроси,пък срещата може и да е болезнена за вас!Скрий се ,където още можеш,защото не ти завиждам!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Спортиста

    15 1 Отговор
    Говори във варшец защото е завършил помощно училище там има доста.съученици с неговия потенциал след това виф изпита е челна стойка затова кратуната му е плоска
  • 21 nonamenofacenonumber

    6 1 Отговор
    Всички сте махленски крадливи бабаити
  • 22 аналноимен

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "анонимен":

    А къде виждаш у нас икономика за която да жалиш ? Тарба.
  • 23 Резил

    11 1 Отговор
    Този почна яко да се излага!
  • 24 зулус

    5 1 Отговор
    Тоя ако имаше поне малко съвест,досега да се беше гръмнал в главата и да спаси България от продажните си мераци!
  • 25 анонимен

    1 1 Отговор
    Цецка Цачева е много добър кадър :)
  • 26 ПЕЕВ

    1 6 Отговор

    До коментар #9 от "Сеирджия":

    РУМЕН РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ НА КОМУНИСТИТЕ А НЕ НА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #27

  • 27 А ИМА ЛИ НЯКОЙ ПОД НЕБЕТО

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "ПЕЕВ":

    ДЕТО ДА Е ДНЕС ПО ВЪРХОВЕТО, ДЕТО НИ Е БИЛ ОТЯВЛЕН И АВТОРИТЕТЕН ДРУГАР/КА. ЦЯЛАТА СТРАНА БЯХМЕ В ЕДИН ЮМРУК. НО САМО ПРЕДНИТЕ ОТРЯДИ ОБСЕБИХА ДЪРЖАВНИТЕ СГРАДИ И КАДАСТЪРИТЕ КНИГИ ПО МЕСА. КОЙ ВЛАДЕЕ ДНЕЗ НАШИТЕ НИВИ, БРЕГОВА ИВИЦА И НЕДРА - НЕ СА
    И СЪЩИТЕ ДРУГАРИ ОТ ПРЕДИ А ДНЕС СА ГОСПОДА ? ТОВА ВСИЧКО Е НАШЕ ГАНЬОВСКО ДЕЛО И ПРОСТОТИЯ - ДА СЕ ВИНИМ ЕДИН ДРУГ НА УЛИЦАТА И ПРЕД ВХОДА. ДНЕС ИМАМЕ КРАДЛИВА ПРОСЛОЙКА, КОЯТО ОТДАВНА ПРЕСТАНА ДА ИМА НА.ОД, ДЪРЖАВА И РОДИНА. ТЕ ОТДАВНА ГНЕЗДА ВИЯТ ДАЛЕЧ ОТ ТУЙ ЩО ОЩЕ СЕ НАДЯВАМЕ ДА НИ Е РОДИНА. ВСИЧКИ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ - НА.ОДНИ ДУШМАНИ !
  • 28 ГУБЕНЕ НА СИЛИ И ВРЕМЕ Е

    3 0 Отговор
    ДА СЕ ПРЕСЛЕДВАМЕ КОЙ НЯКОГА КАКЪВ Е БИЛ. ДНЕС ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ КОЙ КАКВА РАБОТА ВЪРШИ, ДЕТО ДА Е В ПОЛЗА НА НАРОДА. И ДА СЕ ОБЕДЕНИМ В УСИЛИЯТА ЗА ПРОМЯНА НА ЖИВОТА НА ВСИЧКИ.
  • 29 Бай Благой

    1 0 Отговор
    Пъпеш с пъпеш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове