Last news in Fakti

24 Април, 2018 09:38 2 105 2

Джеймс Бонд се раздели с любимата си кола (ВИДЕО)

  • джеймс бонд-
  • даниъл крейг-
  • aston martin-
  • астън мартин

Автомобилът на актьора Дaниъл Крейг беше продаден на търг за 468 500 долара

Личният автомобил Aston Martin на британския актьор Даниъл Крейг, превъплътил се на екрана в образа на Джеймс Бонд, беше продаден на търг за 468 500 долара, предаде AFP.

Наддаванията бяха организирани от аукционната къща "Кристис" в Ню Йорк. Първоначалната оценка на лота беше между 400 и 600 хиляди долара.

Приходите от продажбата на автомобила ще отидат в полза на неправителствената организация "The opportunity network", която е съпредседателствана от Крейг и съпругата му Рейчъл Вайс. Асоциацията подпомага професионалното израстване на младежи от малцинствата. Британският актьор изненадващо се появи на търга, като насърчаваше участниците при наддаванията.

Автомобилът на Крейг е от модела "Centenary Vanquish" от 2014 година и от него са произведени само 100 бройки. Серията беше пусната във връзка със 100-годишнината на Aston Martin. Естествено, моделът на Даниъл беше със сериен номер 007.

Актьорът рядко е използвал возилото, тъй като на километража му били отчетени само 2000 изминати километра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атмосферен боклук

    3 3 Отговор
    Пълен кенеф! Що не му турат едно компресорче, за да стане и тая барака кола?
  • 2 toxic

    0 0 Отговор
    Този що не си ги вземе от малцинствата в къщи да си ги окултурява,язък че дребният гном разваля имиджа на 007
    От самото начало не харесвам малкият мук в ролята на Бонд