Last news in Fakti

24 Април, 2018 08:23 1 239 0

Убиецът на жената в Кременец бил пуснат от психиатрията

  • кременец-
  • сунай махмуд-
  • хабибе ахмед

77-годишната Хабибе Ахмед е убита с брадва

Убиецът на възрастната жена в Кременец е посягал с вилица и на родителите си, преди месец е наранил майка си. Това разкриват близки на убитата по особено жесток начин 77-годишна жена, пише "Родопи24".

Според тях 48-годишният Сунай Махмуд не е трябвало да бъде пуснат от психиатрията, където често бил настаняван.

Сигнал за откритата мъртва жена бе подаден в 10,30 часа в събота. 77-годишната Хабибе Ахмед е убита с брадва. Жената живеела сама, гледала животни. В Кременец били две от снахите й. Тримата й сина работят на различни места в България и чужбина.

Психично болният мъж влетял с брадва в къщата на старицата и започнал да нанася удари по главата й. След деянието Сунай се барикадирал в къщата на родителите си, които били в нея. Задържан е. В акцията, ръководена от шефа на МВР дирекцията старши комисар Венцислав Момчилов и окръжния прокурор Желязко Стефанов, са включени и специални подразделения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА