Last news in Fakti

24 Април, 2018 20:15 28 172 78

Русия: Македонците ще бъдат използвани като пушечно месо

  • пушечно месо-
  • русия-
  • македония-
  • нато-
  • олег шчербак-
  • избор

Македония се намира на огневата линия на САЩ и Русия

Русия: Македонците ще бъдат използвани като пушечно месо - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка държава има право на собствен избор за националната сигурност, без значение дали това ще е членство в НАТО или военна неутралност. Това заяви посланикът на Руската федерация в Македония Олег Шчербак, говорейки пред студентите във Факултета по сигурност, предава скопският телевизионен канал „Сител“.

„Всяка страна трябва самостоятелно, чрез референдум и с уважение към волята на мнозинството, да вземе решение за членство в съюзи. В Европа съществуват успешно военно неутрални държави и подобен подход към решаването на националната сигурност е рационален“, каза Шчербак, предаде „Фокус".

Руският дипломат подчерта, че ефективната сигурност в XXI век може да бъде изградена само въз основа на колективната сигурност и със съвместните усилия на всички малки и големи държави. Според него НАТО е военен политически блок, създаден от САЩ с цел да се противопостави на Организацията на Варшавския договор, но въпреки че не съществува от 30 години, НАТО продължава да се разпространява на изток.

„Статут на военна неутралност на Македония може да й даде много, в такъв случай тя ще бъде отворена за всички и ще бъде в състояние да реализира икономическите и социалните интереси на гражданите, без да бъде под тежестта на европейската солидарност. Знаете добре, че когато солидарността е поставена над здравия разум, това е фатално за националните интереси“, подчерта Шчербак.

„Руската федерация не може да не бъде загрижена от военната доктрина на НАТО, в която Русия е обявена за враждебна. Това е много опасна игра и не бихме искали Македония да бъде въвличана в това. Македонският народ да бъде използван като пушечно месо, а територията й- като база на НАТО“, заяви Шербак.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    119 23 Отговор
    То такава държава няма де ама, как да е, няма значенеие.
  • 2 Салам Алеко

    23 41 Отговор
    Значи лошо им се пише на гърчолята!

    Коментиран от #74

  • 3 Гост

    79 98 Отговор
    Интересно дали е останал някой в залата след такова провокативно изказване.
  • 4 Ford Prefect

    111 131 Отговор
    Хахах измислената от рушняците "нация" се обърна срещу тях. Жалки ушанки. :)

    Коментиран от #47

  • 5 реалности

    224 50 Отговор
    Само "македонците" ли и ние сме на същата линия ! Те НАТО на гърците казаха да се оправят сами срещу турците, че нас ли няма да оставят в месомелачката ! Нужни сме им, колкото да го играем временен буфер, а в мирно време заден двор за храни и политики второ качество !
  • 6 Аааа

    75 34 Отговор
    Е , то все някой трябва да опере пешкира ... първи ! Явно макетата са мераклии да са на първа линия ...

    Коментиран от #75

  • 7 А БЕ

    82 167 Отговор
    Долни същества са това руските УПРАВЛЯВАЩИ ,нямам нищо против обикновените руснаци,но УПРАВЛЯВАЩИТЕ са измет отишъл в чужда държава да всява страх и напрежението ! Естествено,че Македонците ще бъдат пушечно месо ЩОМ РУСНАЦИ УЧАСТВАТ ! ПОСЛЕДНИТЕ ПУШЕЧНИ МЕСА БЯХА В УКРАЙНА !

    Коментиран от #26

  • 8 Бесен Язовец

    59 75 Отговор
    Ми тъпо изказване, значи ако макетата не встъпят в НАТО и останат уж неутрални, всичко ще е тип топ и тогава никой няма да ги пипа и закача при евентуална война. Но ако влезнат в НАТО, веднага се превръщат в мишени ! Кой, кой е този дето ще посмее срещу тях ?

    Коментиран от #20

  • 9 лех валенса

    114 16 Отговор
    То по тая логика и ние сме пушечно месо. България да не е на майната си от македония..още по на пангара сме

    Коментиран от #12

  • 10 CHAPAEV, VASILII IVANOVICH

    48 83 Отговор
    Заглавието е много точно, защото москалите въоръжават сърбите през Беларус за война с Косово и Бюрм им е нужен в този конфликт, та македонците ще трябва да мрат заради руски интереси.

    Коментиран от #39, #40, #41, #76

  • 11 Руските свине

    54 91 Отговор
    Все по успешно влизат в ролята на световен плашипутарник.

    Коментиран от #48, #64

  • 12 Гост

    65 84 Отговор

    До коментар #9 от "лех валенса":

    Не става дума за това. А за изключително подлото и провокативно изказването на руски дипломат пред студенти в Македония. Такова изказване е не само провокативно, но и явно враждебно към ЕС и цели да настрои македонците срещу Европа и срещу нас, ако щете. Руснаците винаги са водили политика да разделят и да настройват страните на Балканите една срещу друга.

    Коментиран от #73

  • 13 Александър

    62 83 Отговор
    И кой ще стреля срещу македонците? Съюзниците им в НАТО? Няма как да стане. Остават руснаците. А няма ли да им дойде възмножко. То комай през последните години където има бойни действия, там има и руснаци. Гладуват, мачкат ги, връщат ги към крепостничеството, тикат им някакво пушкало в ръцете и ги пращат на заколение.. Е, това не може да продължава до безкрайност. Видов ден за Путин е съвсем близо.
  • 14 ivan4o

    30 36 Отговор
    за бг-то имали 1 нация да им е добре, срещу всички плюят. срещу руснаци, амита, франки, немци, готи, турци, араби, пирси,татари,жълти. единственно само те са идеалните, кът евреите!

    Коментиран от #16, #38

  • 15 ИСТЕРИЧНА ПАНИКА ЛЪХА ОТ ВСЕКИ РУСНАК

    50 86 Отговор
    Тия съвсем им слязоха сърцете в петите от страх след Сирия. Щом посланиците им обикалят, като обран чукчианец и просят милост дори от Македония значи в Кремъл са тотално изтрещяли от шок и ужас.

    Което си е истински кеф. Надвихме най-човеконенавистната престъпна организация водеща геноцид спрямо нещастното си население. Пред Путин има три възможности.
    Въже, куршум или Хага.

    Коментиран от #46, #65

  • 16 Салам Алеко

    29 17 Отговор

    До коментар #14 от "ivan4o":

    Салам Алекум, Иванчо, поне не плюем турците! Плюем грузинския сив помияр, но не и турците!

    Коментиран от #18

  • 17 Да де

    60 33 Отговор
    Ама БГ е по-зле!!! Ние не сме само база, ами сме и бъдещо бойно поле на НЪТУ
  • 18 ivan4o

    17 9 Отговор

    До коментар #16 от "Салам Алеко":

    алейкюм селам, как е ? пак се дерете значи ей.!
  • 19 Kcaniba

    49 60 Отговор
    Империята на злото, лъжата,демагогията,..... жалка картинка ! Руския народ не заслужава унижението, което му причинява режима в Кремъл!Не го заслужава!

    Коментиран от #56

  • 20 гост

    69 34 Отговор

    До коментар #8 от "Бесен Язовец":

    Превръщат се в мишена базите на Нато който ще разположат там , не македонците. Но покрой тях ще изгорят и макетата. Това има предвид , руснака и е много прав.

    Коментиран от #23

  • 21 Kcaniba

    41 60 Отговор
    Какви мишени бре мужици, видяхме какво можете реално в Сирия, груз 200/300!Тръгнали да плашат (то само това ви остана)! Жалкари! Смешници!

    Коментиран от #34, #49

  • 22 Kcaniba

    38 44 Отговор
    Имало ли е презентация (анимация) на мосфилм за великите безаналогови, свръх супербързи пушкала или стърженето на гладния руски корем на другаря ,не позволи прожекцията???
  • 23 Бесен Язовец

    36 45 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    А ти от къде разбра че точно в Македония ще има бази ? Държави в НАТО много, бази също, така, че една повече, една по малко не е от значение ! Всичките ли ще ги бомбардират руснаците, няма ли да им преседне ??

    Коментиран от #27, #37

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ристе

    35 45 Отговор
    За съжаление, братята славяни никой няма да им обръща внимание вече на заплахите. Путин много се изложи!
  • 26 Баце

    36 15 Отговор

    До коментар #7 от "А БЕ":

    А бе, опитай се да се абстрахираш от това кой го е казал. Замисли се какво се казва, съдържанието, ползата от казаното. Не реагирай първосигнално като експеримента на Павлов.
  • 27 Баце

    45 25 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    Бесни, Русия за разлика от България е суверена държава, която взима сериозно всяка опасност. С други думи - ние, както и всички представляващи опасност затях, вече им имат необходимите координати. Лошото в случая е, че покрай сухото гори и мокрото. А на кой мислиш, че първи ще му пратят поздравителна ракета - САЩ или базата на балканите, от която е изстреляна първа агресията? Плюс това ние не сме защитени както в Северна Америка нито сме толкова далеч. А в нашия регион има достатъчно тлеещи конфликти, които да се взривят като динамит. Последното да ти напомня на територии, допреди няколко години били по-големи и силни държави от нашите?

    Коментиран от #29, #30

  • 28 новичок

    51 2 Отговор
    Те руснаците май не разбират...Македония се кани да оглави НАТО, а не само да стане член
  • 29 Бесен Язовец

    31 38 Отговор

    До коментар #27 от "Баце":

    Ооооо, даааа, якр ги гони параноята руснаците ! Македония е много гооолема опасност за Русия, такава опасност, че руснаците чак сън не ги хваща за дето ще влиза в НАТО ! Същата работа беше и с влизането на Черна Гора, реваха, руснаците, реваха и даже преврат се опитаха да им спретнат но не стана нещо работата, та млъкнаха. Македония ще влезе и руснаците колкото и да рипат няма да могат да попречат !
  • 30 Барчо

    55 15 Отговор

    До коментар #27 от "Баце":

    Що се правят на олигофрени. Човека съвсем ясно го казва. Имаш ли чужди военни бази на територията си и ракетни установки, си мишена. Точно и ясно. Ако имаш руски такива си мишена на НАТО, ако имаш натовски такива, си мишена на Русия. Еуеменарно и ясно като бел ден. Демек, ще те бомбят или едните или другите. И забележете очевадното. На твоя територия ще падат бомби, а не на руска или американска земя. Собствения ти народ ще го смуче. Това обяснява човека и то е констатация, а не нещо друго. За съжаление има много малоумници тук и дрънкат глупости.
  • 31 Бат Мишо

    36 16 Отговор
    Варна Севастопол
    пътничиски ДОЗВУКОВ то взема за 0.6 часа има го в гугле
    ТВА СА 10 мин
    гатанка -за колко минути ще дойде СВРЪХЗВУКОВИЯ Су и Миг
    жокер - разгонен - намахан вече на макс прай Варна София за 8 минути ДЕМЕК жителите на Сф ще ипитат усещанията на варненските жители 8 мин по късно
    Т Е НЯМА ДА ИМАТ ВРЕМЕ ДА СЛЯЗАТ С АСАНСЪОРИТЕ ДО ПЪРВИЯ ЕТАЖ камо ли да се укрият в НЕСЪЩЕСТВУВАЩИТЕ бомбоубежища
    ТУЙ АКО НЕ Е ЖИВОТ НА ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ КОЕ Е
    ПС Севастопол е НАЙ ГОЛЯМАТА военно морска база на Руската федерация и ХИЧ НЕ Е ВЪОРЪЖЕНА
    гатанка 2 за колко време ще долетят ракетите Севастопол Варна и Севастопол Сф при положение че времето им за разгон до 2-6 МАХА е 10 секунди от старта
  • 32 Гост

    28 39 Отговор
    А някой да ми каже, че руснаците не са империя на злото!?!?
  • 33 Бат Мишо

    42 12 Отговор
    ОТГОВОР НА ГАТАНКАТА
    ако стане мармалад НАТО -РУСИЯ
    жителите на Македовие ще имат време да кажат АМИН
    жителите на България НЯМА ДА ИМАТ ТОВА ВРЕМЕ
  • 34 един от всички

    43 10 Отговор

    До коментар #21 от "Kcaniba":

    Да де -видя се в Сирия! Руснаците като се намесиха,и обърнаха хода на войната! С една дума -победиха,а Запада (т.е. техните джихадисти) нямат вече никакви военни аргументи срещу Русия! Щом взеха и Източна Гута ,откъдето всеки ден пускаха ракети в Дамаск и убиваха невинни хора,деца,жени...! Но в ЕС това не се отразява от медии -забранено им е!
  • 35 Централен съвет

    21 4 Отговор
    Защо им е на македонците да навлизат във военен съюз?? По добре да си потъсят някой икономически като ес..
  • 36 Бат Мишо

    39 15 Отговор
    ХЕСАП
    Варна София разстояние 370 км
    Скорост на руските среден клас изтребител- бомбардировачи
    2200-2600 км в час
    т е ако пресекат границата ни на Варна след 8 мин е над София
    АКО ГИ ЗАСЕЧЕМ ко може да напрай могъщото ни ПВО и изтребителна авионемация за 8 мин
    ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НА спящите военни пенсионери в общините им трябат 5 мин да си намерят очилата и да вкл сирените на въздушна атака
    И НА ВАС 5 мин ЧЕ ТВА НЕ Е УЧЕНИЕ И ЛИПСА НА ВОЕННО ЛЕТИЩЕ прикриващо Сф -ся е писта за автогонки
    колко от вас ще открият и дотичат до бомбоубежищата
    АКО ВЪОБЩЕ ГИ ИМА ОКОЛО ВАС
    КЪТ СА ЗЪБИТЕ НА РУСИЯ АДЖЕБА акъла КЪДЕ ВИ Е ВЕ КАРДАШИМ
    чак кът заплачете над гробовете на децата си ли ще се осъзнаете
    ЧЕ КОЛКОТ ПЪТИ ВЛЕЗЕМ в алянс срещу Русия ВИЕМ НА УМРЕЛО -
    нац катастрофа -ззагуби на поредни територии и живущото там население

    Коментиран от #42

  • 37 един от всички

    24 10 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    То е ясно,че ще има бази на НАТО ,иначе за какво ще настояват толкова заповеднически да я глътнат и нея в НАТО? Заповядаха на нас да подпишем договор за приятелство (дори да пренебрегнем националните си интереси) ,и ние го изпълнихме,същото заповядаха и на тях,и те са недоволни от договора,единият премиер не искаше,с преврат и побоища го смениха и новопоставеният подписа всичко..същото заповядаха и на гърците да им признаят името,заповядаха и на макетата да си сменят името ако трябва,но да подпишат,въобще каквото и да е,но да се подпише и да я приемат/превземат. Заповядаха на нас да не си гледаме националният интерес,ами по време на европредседателството ни,вместо като приоритет да стане уникалният и единствен в света културен празник -24 май,да го изтъкнем в ЕС,да получим признание,и на азбуката,а можеше и европейски културен празник да стане,то ние изпълняваме нареждането -Наш приоритет да бъде Западните Балкани -отново с тази цел -за да ги глътнат в НАТО -волю или неволю -онези са го решили -а те не си играят -и президенти свалят (както в Украйна),но подчиняването и превземането на света ДА ПРОДЪЛЖАВА...!
  • 38 Иванов

    8 7 Отговор

    До коментар #14 от "ivan4o":

    Ти пак се изкака неподготвен! България или Турция се изпокара и стигна до военни действия срещу всичките си съседи? Я си гледай там козичките и не се ври, дето не ти е мястото.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Bulgarini

    24 4 Отговор

    До коментар #10 от "CHAPAEV, VASILII IVANOVICH":

    Македонците са българи, но продажници, а Македония е част от бългапската земя.

    Коментиран от #69

  • 41 Bulgarini

    17 3 Отговор

    До коментар #10 от "CHAPAEV, VASILII IVANOVICH":

    Македонците са българи, но продажници, а Македония е част от българската земя. А древнато македонско царство е тракийска държава, една от многото.
  • 42 Иванов

    26 8 Отговор

    До коментар #36 от "Бат Мишо":

    Мишо и на мен ни ми е приятно, че тук има 5 военни бази и то по оста на разцепа за който янките се бяха договорили с турчолята. Нашите управници или са били слепи или малоумни да си слагат змия в пазвата. Аз съм за военен неутралитет. Ама щели да ни окупират, голяма работа. Ще дойдат и ще си заминат с кобилата непикала. Но за това трябват опитни и почтенни хора да ръководят държавата, а не мофиотите от ОПГ Гроб!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Диди

    15 26 Отговор

    До коментар #39 от "Валери":

    Не било истина ли?Вземи се информирай,преди да пишеш,а камо ли да обиждаш.
    Руски дипломат прави такива изказвания в чужда държава....това се казва РУСКА ЗАПЛАХА. НАГЛОСТ.
    Путин иска да раздели Европа,кой още не е разбрал това...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 маке

    19 14 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТЕРИЧНА ПАНИКА ЛЪХА ОТ ВСЕКИ РУСНАК":

    Това краварите ли ти го казаха?
  • 47 Браво

    2 10 Отговор

    До коментар #4 от "Ford Prefect":

    Браво брат! Един човек прозрял истината!
  • 48 маке

    20 11 Отговор

    До коментар #11 от "Руските свине":

    Учи руски или китайски,ще ти се наложи.....ако оцелеем.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 123;)

    11 19 Отговор
    Болшевика ще ходи да стреля в Македония ли!?Джамбазе,вятър те вее на бял кон!Косово ви е трън в очите,но вече е държава,приемете това!Приемете и това,че предстоящата среща,ще затвори вратите на русия и Турция към Балканите!

    Коментиран от #72

  • 53 Гост

    14 5 Отговор
    Пилците се броят на есен.Всичко знаете бе.Те Нострадамус бърка Леля Ванга, Едгарт Кейси и.т.н ама Вие знаете всичко с точност.Даите да си оправим кочината
  • 54 София

    18 15 Отговор
    Единствената заплаха за Европа е разпадащата се икономически Русия. Македония ще влезе в НАТО и ЕС, както Черна гора. Блядовете ДГД.

    Коментиран от #55

  • 55 Румяна Костова

    10 10 Отговор

    До коментар #54 от "София":

    Плашилката Ви от нещо си ,което се разпада не е страшна.Това и правят на Запад,чакат я като Вас Русия да се разпадне.Но не отчитат народопсихологията на руснака,който няма да се продаде защото са му спряли например мухлясалото сирене или някои други глезотии.

    Коментиран от #58

  • 56 Jiky

    13 15 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    Не заслужава? А,кой гласува и преизбира оная комплексирана маймуна,Путин? А...КОЙ??!!
  • 57 Анонимен

    19 10 Отговор
    Кои предаде България на НАТО И Евреите Саюз .2 Долни Кучки . Надежда Михайлова е Сега уж Неика .неизвестна стигнаха вБългария та чак по Германия се Прослави.Другата колкошка Ком Снаха или Дъщеря Пък Ни Закопани Като Се Нагуши сМилиони за 6 и 7 блокове на Народната Атомна централа .Боклукът тя за Мивка На кинефи неоставаше А всякакви се слага. Срам и позор.България няма място в НА Т О И ЕВРЕИСКИЯ Саюз народа няма да изнемогва от непосилните им такси и изменящите им. Се прищявки Всекидневно.

    Коментиран от #62

  • 58 Rambaldievskievichus

    5 6 Отговор

    До коментар #55 от "Румяна Костова":

    Щом не обича глезотиите е тъп и прост. Човек за да живее добре, а не като руснак, к. не обича глезотиите, трябва да ги обича и да се стреми към тях.
  • 59 Наблюдател

    13 6 Отговор
    Чета внимателно всички коментари,но сороските са направо за Гинес. С всеки един коментар,соросоидните доказват,че един хромозом ги дели от майму.....ните.Горките....
  • 60 Ася

    8 13 Отговор
    Ей, на тия руснаци все огневи линии, пушечно месо и др подобни са им в главите. По-войнолюбив народ от тях май няма. На всичко отгоре и подли . призовава македонците към неутралитет, за да могат самите те да си разиграват коня, както си искат. Знаем, че за тях Балканите са обект на интерес от векове и непрекъснато се врат тук. Голям вой и рев за това, че една по една балканските държави се измъват от опекунството им.

    Коментиран от #71

  • 61 ПУТКИН

    4 8 Отговор
    Куче кето лае, не хапе!
  • 62 Николай

    7 2 Отговор

    До коментар #57 от "Анонимен":

    Уникално неграмотен си!
  • 63 jfoxfk

    14 4 Отговор
    Ами човека си го казва много ясно. Изчистено от политическото високопарно говорене ще звучи така: Ако сте в НАТО, вие сте противник и ние ще стреляме, при нужда, по вас. Ако сте с нас, НАТО ни е противник и те, при нужда, ще направят същото. Ако запазите неутралитет ... никой няма да стреля по вас. Направете каквото искате. Ние не ви се бъркаме. Чрез руския посланник, Русия предлага само едно: ПИТАЙТЕ НАРОДА. А тези, дето се пишат демократи, не щат да питат народа. Не предлагат референдум
  • 64 Знам

    5 4 Отговор

    До коментар #11 от "Руските свине":

    Ами те се учат от Хамериканците .
  • 65 Знам

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТЕРИЧНА ПАНИКА ЛЪХА ОТ ВСЕКИ РУСНАК":

    Ти така като драскаш глупости дали сам си вярваш, А чадо....
  • 66 Николай

    6 9 Отговор
    21 век, информация навсякъде ( фалшиви новини също). Но все пак, ако имаш малко мозък, виждаш реалността и как живеят хората на запад и на изток и пак да драпаш към калта... колко прост трябва да си...това да искаш да си беден, да искаш диктатура, липса на свобода, да чакаш 15 години за лада...да искаш да си с насочени ракети готови за война със съседите...колко прост трябва да си? Отговорете ми...

    Коментиран от #67

  • 67 Пешо

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Николай":

    Поне колкото соросоидите.
  • 68 Дон Кихот(гост)

    4 0 Отговор
    Ура!!!Сега наред е САЩисаната империя на злото да изчезне!Който се е захващал с нас все е "прокопсал"!!Може да ни събуят патурите и цървулите,но няма да имат време да реагират,защото българската пръдня е по силно действаща от "новичок".За съседите наоколо хич не ме е еня.И преди и сега с никой не се имаме!😷😷😷
  • 69 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "Bulgarini":

    Македонците са българи,но дали са продажници?Знаете ли на какво са били подложени от мръсните сърбаци и шибаните гърчуля!
  • 70 мирчо

    3 2 Отговор
    Никога министъра на външните работи Лавров, не е бил толкова объркан и нерешителен, това означава само едно Русия се намира в ужасно икономическо състояние
  • 71 Славянка

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "Ася":

    Ася, Вие да не сте някоя Асие ?! Щяхте да бъдете ако братушките не бяха се "навряли носа" в измъчена от османлиите и от царчетата България ! С 3 ли завърши училище ?
  • 72 Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "123;)":

    На братушките всеки ще им отвори, първа ще е България !
  • 73 Кост

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    РАЗБИРА СЕ ЧЕ НАСТРОЙВА! И С ПРАВО ЗАЩОТО ШИБАНИЯ ЕВРОГЕЙСКИ СЪЮЗ ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ С ПОМОЩТА НА ДЕБАНИТЕ НИ В ГЪЗА ПОЛИТИЦИ! МАКЕДОНИЯ Е СЛЕДВАЩАТА! АЗ СЪМ С РУСИЯ И КАЗВАМ ДОЛУ НА ЕС И ДОЛУ САЩ!
  • 74 Русев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    Сърболята сигурно,имаш предвид.Ама и гърците не са стока.
  • 75 Русев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Аааа":

    Е те винаги,за всичко са първи.
  • 76 Русев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "CHAPAEV, VASILII IVANOVICH":

    ?!?!?!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 дявола

    1 0 Отговор
    истинския проблем на русия не e самото влизане на македония в нато, а изолираният след това остров/брярг сърбия
Новини по държави: