Last news in Fakti

25 Април, 2018 16:29 2 849 3

Хванаха циганина, пребил Решо

  • циганин-
  • побой-
  • решо-
  • пицария

Полицаите в Сандански заловиха тази сутрин Емил Емилов, който преби собственика на пицария „Версус” в южния град Красимир Колев-Решо.

42-годишният бизнесмен от Сандански бе нападнат в понеделник около 23 часа, пише struma.bg.

Решо бил в пицарията и приключвайки работния ден, отишъл да изхвърли кофите с боклук в близост до заведението му на ул. “Македония”. Внезапно криминално проявеният ром Емил Емилов го нападал, като го ударил няколко пъти по главата. От носа на Колев шурнала кръв и се строполил на земята.

Извършителят Емилов не бил сам, а със свой авер, който обаче не се намесил в побоя. Нападателят избягал в неизвестна посока.

Красимир Колев е сигнализирал на тел. 112 за случилото се. Той е транспортиран в санданската болница. След като са му направени куп изследвания, скенер и рентгенова снимка, станало ясно, че е с фрактура на носа и комоцио. Настанен е за лечение в неврологично отделение на санданската болница.

Емил Емилов е с криминално досие и с влязла в сила присъда за кражба. По случая е образувано досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

Красимир Колев е семеен, има 3 деца. Мъжът е известен бизнесмен, слави се с добро име, кротък и работлив човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iQ-5

    8 1 Отговор
    Лош циганин как може да е пребил Решо! А Решо от коя малла е от горната или от долна?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.