27 Април, 2018 12:27 1 227 0

Бешикташ отказва да играе с Фенербахче

  • бешикташ-
  • доиграване-
  • фенербахче-
  • позиция-
  • отказ

Двата тима трябва да доиграят срещата си, но Бешиткаш няма да излезе на терена

Ръководството на Бешикташ съобщи официално, че играчите на тима няма да се явят за доиграването на полуфиналния мач реванш срещу Фенербахче от турнира за купата на Турция. Срещата беше прекъсната в 57-мата минута при резултат 0:0, когато старши треньорът на Бешикташ бе уцелен в главата от предмет, хвърлен от запалянковците на "фенерите".

Турската федерация разгледа случая и реши, че двата отбора трябва да доиграят мача пред празни трибуни на 3 май.

"От 115 години сме по футболните терени - печелили сме, завършвали сме наравно или сме губили. Но за да не влизаме в ролята на губещи, взехме решение да не се явяваме за мача на 3 май. Приемаме решението на федерацията с тъга и огорчение", пише в официалното съобщение на клубния сайт на Бешикташ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА