27 Април, 2018 13:23 5 083 4

Звезда в Холивуд за Ловеца на крокодили (СНИМКИ)

  • стив ъруин-
  • ловеца на крокодили

Стив Ъруин беше почетен посмъртно на Алеята на славата в Лос Анджелис

Звезда в Холивуд за Ловеца на крокодили (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Австралийският естественик и телевизионна знаменитост Стив Ъруин, известен с прякора Ловецa на крокодили, беше почетен посмъртно със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи CNN.

Ъруин почина на 44-годишна възраст през септември 2006 г., след като по време на снимки край Големия бариерен риф беше прободен в сърцето от скат.

Звезда в Холивуд за Ловеца на крокодили (СНИМКИ)

Звездата на Стив Ъруин е 2635-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването й присъстваха вдовицата на Ъруин, Тери, двете им деца Бинди и Боб и жива анаконда.

Звезда в Холивуд за Ловеца на крокодили (СНИМКИ)

Звезда в Холивуд за Ловеца на крокодили (СНИМКИ)

"И в най-смелите си мечти не съм си представяла, че това ще се сбъдне. Всички ние заедно ще продължим да се борим за всичко, за което татко се трудеше упорито", сподели развълнуваната Бинди Ъруин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 outlander

    8 0 Отговор
    Крайно време беше!
    Стив Ъруин беше и все още е моят кумир, няма епизод от Animal Planet, който да не съм гледал, а когата чух мрачната вест за смъртта му, се почувствах сякаш близък и любим за сърцето ми човек е починал. RIP Steve!
  • 3 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    голям пич
    но си беше и лудяга
    и каква съдба има
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.