Last news in Fakti

30 Април, 2018 09:09 4 041 7

Заловиха мъж, гаврил се с вдовици

  • мъглиж-
  • вдовици-
  • нападение

58-годишният Юри проникнал в домовете на възрастните жени в Мъглиж

Mъж, нападал възрастни жени в домовете им, е бил заловен след истински екшън тази нощ в Мъглиж от патрул на "Traffic Security". Малко след полунощ в централата на пловдивската охранителна фирма бил получен сигнал от паник бутон от един от обектите на фирмата в градчето. Възрастната жена, която живеела там, разказала, че някакъв мъж проникнал в двора й, опитал се да разбие прозореца и да влезе в дома й, но металните решетки му попречили. Патрулът започнал да обикаля района, за да открие нападателя, но час по-късно дошъл сигнал от друг обект, съобщи "Трафикнюз".

Когато охранителите пристигнали в къщата на ул. "Кокиче", открили 80-годишната баба Мария изплашена до смърт. Тя разказала, че нападателят счупил прозореца и влязъл в къщата. След това я съблякъл почти гола, като рязал дрехите й с ножица. Тя не успяла веднага да използва паник бутона, защото маниакът предвидливо държал телефона далеч от нея.

Към 2,30 часа мъжът я оставил, казал че ще отиде за цигари и после пак ще се върне. Мария използвала отсъствието му , за да сигнализира на охранителната фирма. "Жената не беше на себе си. Много я беше уплашил. Докато разказваше, пак дойде сигнал от предишния обект и тръгнахме натам. Пенсионерката каза, че мъжът отново се е опитвал да влиза в дома й, но междувременно беше избягал. Тогава решихме, че може да се върнал при баба Мария и отново отидохме на "Кокиче". Намерихме го легнал в леглото на жената, а тя бе успяла да избяга у едни комшии", разказа дежурният охранител.

Сотаждиите повикали полиция и на място пристигнали три патрулки. Нападателят, 58-годишният Юри И., бил отведен с белезници в полицията в Стара Загора. Срещу него е образувано досъдебно производство, предстои да му бъде назначена и съдебно медицинска експертиза.

Според местни хора през последните няколко седмици Юри е влизал в домовете на няколко самотно живеещи възрастни жени и ги е тормозил. Той е семеен, има две деца. "Дори дъщеря му ни помоли да го задържим, защото в семейството се страхуват да не направи по-голяма поразия", разказаха охранителите.

Двете жени са абонати на социалната програма, която "Traffic Security" развива в 9 български общини. Мъглиж е една от тях. Патрулите, които денонощно са на смяна, се грижат за сигурността на възрастните хора в 10 села.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    26 0 Отговор
    Показно как охранителната фирма е по-надеждна от МВР и е предпочитана от хората. Като се обади на 112 я са предали на МВР, я не. МВР може да изпрати патрул, но може и да не изпрати, а само да регистрира сигнала и после да регистрира убийството, опита за убийство или изнасилването. МВР са регистратори и то според желаните от директорите им цифри.
  • 2 Будалата

    15 0 Отговор
    Родната Полиция ни пази.
  • 3 ванко

    2 0 Отговор
    Затова не трябва текучество, а качество.
  • 4 Адолф

    7 0 Отговор
    ИНТЕГРАЦИЯ=ЕВТАНАЗИЯ
  • 5 Един от хората

    5 1 Отговор
    Този си е направо за плащане на куршума!!Но това може да стане само в държави които се грижат за гражданите си!!Държава в която има състезание КОЙда открадне повече,народа е оставен на произвола на бандитите!!
  • 6 ПЕЕВ

    4 0 Отговор
    АКО БЕШЕ МОЙТА БАБА ДОСЕГА ДА СЪМ ГО ГРЪМНАЛ.
  • 7 Доктора

    0 0 Отговор
    препоръчвам лечение с термален дешифратор (поялник) забит в гъза и кубинка 46 номер собственост на 120 кг пич стъпила на топките му. Гарантирам пълно излекуване!