Last news in Fakti

2 Май, 2018 10:17, обновена 2 Май, 2018 10:22 3 447 1

Бременната Ралица Паскалева показа подводни СНИМКИ

  • ралица паскалева-
  • теодор салпаров-
  • под вода-
  • пътуване

Актрисата е в напреднала бременност, но с любимия си Теди Салпаров не спират да пътуват

Бременната актриса от "Откраднат живот" Ралица Паскалева и нейният любим волейболистът Теодор Салпаров не спират да пътуват.

От веселите снимки си личи, че Ралица се чувства отлично и не се лишава от безопасните забавления, които предлага топлото лятно време за бъдещите майки.

Още преди няколко месеца двойката замина на пътешествие в Египет. Тогава Ралица показа в Инстаграм как се разхожда по плажа. Тя посети и пирамидите без да се притеснява за растящото коремче от жаркото слънце.

Сега Паскалева качи в социалните мрежи подводни снимки. Тя позира с Теодор в басейн. На снимката двамата плуват и се държат за ръка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    5 1 Отговор
    добър спортист,заслужава щастие!🍸