Last news in Fakti

8 Май, 2018 11:15 1 252 4

Левски може да счупи рекорд на ЦСКА

  • левски-
  • фенове-
  • купа на българия-
  • билети-
  • славия-
  • рекорд-
  • цска

Ръководството на Левски и феновете на клуба мечтаят за Купата на България. Трофей, който липсва във витрината на "сините" от 2007 година. Еуфорията сред привържениците е голяма, като за няколко дни бяха изкупени над 25 000 билета за финала срещу Славия утре на стадион "Васил Левски". Общо бяха пуснати в продажба 33 000 билета, като 29 000 от тях са за левскарите. От тях има на разположение още около 2900 билета - малко на 1300 в 14-хилядния Сектор "Б", както и над 1500 за лъвчето на Сектор "Г" откъм Сектор "В".

Шефовете на "сините", а също така и феновете биха се радвали, ако успеят да подобрят рекорда на ЦСКА от финала за Купата на България преди две години. Тогава на 24 май "червените" спечелиха последното си отличие, като победиха Монтана с 1:0 пред 33 345 зрители на Националния стадион. "Армейците" станаха първият тим от Трета лига, който вдига Купата, а срещата се превърна в най-посетената през този век между два български отбора.

Организаторите от Професионалната футболна лига обявиха, че имат готовност да пуснат допълнителни билети, ако има желаещи. Нещо, в което не се и съмняват, тъй като традицията в България показва, че в деня на мача винаги има поне няколко хиляди фенове, които си купуват пропуск за мач. Именно поради това и органите на реда са предупредили, че буферната зона на Сектор "Г" може да бъде намалена при голям интерес в деня на мача за билети от този сектор, пише "Sportal".

"Имаше няколко почивни дни, но хората звънят и питат непрекъснато за билети. Фенове от цялата страна искат да присъстват на този финал. Ще бъдем 35 000", твърдят феновете на 26-кратните шампиони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цесекар

    7 12 Отговор
    Смех смех ха-ха хахаха хохохохоооо шарихте ли на бате Венци да ви пусне мача? Да няма отново съдията ни ощети? ФК Лефффски!

    Коментиран от #3

  • 2 гларус

    5 2 Отговор
    Армеиците от трета лига взели .....??? Ами тези пишман армеици с тирето дето нищо не могат да вземат какви да ги кръстим?? Бивши фенове на ЦСКА1948 припознавачи на чужд отбор Това си е все едно са си сменили пола
  • 3 Илиян

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Цесекар":

    Няма купа,няма титла.....няма вече ЦСКА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.