Last news in Fakti

9 Май, 2018 07:29 2 723 11

България на финал на Евровизия

  • българия-
  • equinox-
  • евровизия

Equinox с чудесно представяне на полуфинала

Българската група "Equinox" се класира на финала в оспорвана надпревара на "Евровизия". Тази вечер в Лисабон се проведе първият полуфинал на конкурса, съобщи NOVA тв.

България се представи с песента "Bones", изпълнена от "Equinox" в състав Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

19 страни се бореха за 10 места на финала, който ще бъде на 12 май. За българската песен могат да гласуват общо 21 държави.

Първите 10 финалисти са България, Израел, Чехия, Австрия, Естония, Кипър, Литва, Албания, Финландия и Ирландия.

Според букмейкърите България е със сериозни шансове за успех и би трябвало да попадне в челната петица. Вторият полуфинал е в четвъртък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мнение

    34 3 Отговор
    това не се вписва във вижданията ми за българска група , българска песен и български изпълнители. Малко ми е тъжно за мен като българин.

    Коментиран от #4

  • 2 стандарти

    14 0 Отговор
    За съжаление на запад стандартите за песни са извратени. Та за да пробият е нужно и песента да е от този тип.
  • 3 Хаха

    8 0 Отговор
    Доколкото виждам за да си "известен" "певец" трябва да си наркодилърче или поне наркоманче, на което другите наркоманчета да му пляскат на озчанченото и невзрачно изпълнение и да му казват колко е велик.

    Коментиран от #5

  • 4 еврогейски ценности

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "мнение":

    Важното е че е по еврогейски политически коректна група, "поправила" се наркоманка, черни за цвят и американско за малко сорос !
    От тук нататък, кой ти слуша, какво пеят, добрата класация е гарантирана !?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мани

    3 0 Отговор
    Е, и кво от тва ?тиа са провалат
  • 7 Тони

    2 5 Отговор
    Лелееее, злобичката и завистта си ни е в кръвта на нас българите... Гадно, мръсно и долно племе сме си и това си е! И след хиляда века ще сме си същите за съжаление...

    Коментиран от #8

  • 8 ц ц ц ц ц

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Тони":

    Колко българско видя в тази груба бе Тони? С тези ли ще ни оприличават на българи? Не са мо ми е тъжно, ами ме е срам да ме сравняват за българин с тези.
  • 9 Тони

    3 4 Отговор
    "Тези" също са хора като теб, мен и всеки друг на този свят! И самият факт, че развяват българското знаме е достатъчен повод за гордост и признание! Но с такова елементарно, тесногръдо и злобно мислене далече няма да стигнем...
  • 10 Неутрал

    3 2 Отговор
    Интересувам се, ако в случай, че България спечели Евровизия, има ли пари да организира такъв медиен цирк? Тъй като това е наистина цирк, където богатите страни автоматично влизат в финала и изпращат най-слабите и незначителни певци. В миналото това беше истинска Евровизия, където всяка държава пееше на своя език.
  • 11 гост

    3 1 Отговор
    100% това не е българска песен с българска черта. Пълен провал е след върховен успех на Поли Генова, Елиза и Стунджи, да не говорим за детската Евровизия.