Last news in Fakti
  Тема: Украйна

12 Май, 2018 09:50 4 160 18

Пленен украински войник падна на колене и заплака

  • пленен-
  • войник-
  • украйна-
  • украински-
  • заплака-
  • жертви-
  • донбас-
  • деца-
  • виталий чмел

Срещата с жителите на кварталите, пострадали от обстрели, била тежка

Пленен украински войник падна на колене и заплака - 1

Полицията в Донбас задържа диверсант от въоръжените сили на Украйна (ВСУ), но се стигна до интересна развръзка, предават световните медии. 35-годишният Виталий Чмел, по прякор Плешивия, е стрелец към едно от спецподразделенията на морската пехота.

Той е участвал в много операции на ВСУ в Донбас. След разпита му показали до какво е довела неговата стрелба по мирни граждани. До него се приближила възрастна жена, която му разказала, че е погребала всичките си близки. Заформил се ето този диалог:

- Та вие ни унищожихте домовете, убихте ни!

- На нас ни казват друго и друго показват.

- Може и да ви показват друго, но ето каква е истината!

Оказало се, че срещата лице в лице с жителите на кварталите, пострадали от обстрели, била по-тежка от разговора със следователите. Боецът от ВСУ на Украйна се разплакал и паднал на колене пред паметника на загиналите деца в Донбас, пише Блиц.

Едва след като се оказвал от другата страна, осъзнал какви заповеди дават на бойците украинските командири. Военната операция срещу самопровъзгласените ЛНР и ДНР, които поискаха независимост след преврата в Украйна, започнаха през април 2014 година. По последни данни на ООН жертвите на конфликта са над 10 хиляди души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    58 9 Отговор
    Дано бързо свърши този конфликт. Доста продължи, но Украйна си е виновна с тази политика подарена от САЩ
  • 2 Бичето

    12 47 Отговор
    Фейк
    После отишъл до паметника на алпийския мармот и завил шоколадчето
  • 3 Бесен Язовец

    49 6 Отговор
    Плаче, за кожата си плаче! Мн.добре знаят че не стрелят по хартиени мишени!
  • 4 goni

    24 2 Отговор
    А, аз глупака си мислих че никога руснаци и украинци няма да воюват едни срещу други!!! Историята им е толкова преплетена! Те не се броят за чужденци-едни други! Една позната ми казва:" Всички ми викат рускиня! Каква рускиня съм аз?! Тате е украинец.Майка му българка. Баща му украинец! Майка ми е рускиня. Баща и е украинец. Майка и е рускиня! У дома винаги се е говорело на три езика! Руски, Украински и Български! Ако, аз или двете ми сестри откажехме да учим, или говорим някои от тези езици последствията не бяха никак леки! Между другото жената е доста възрастна и освен изброените езици владее перфектно английски! Но, казва че него не го брой! Завършила е английска филология и е преподавател по английски! За него казва:" Това ми е професията."

    Коментиран от #7

  • 5 Румяна Костова

    35 6 Отговор
    Украинци,зомбирани от ТВ каналите ,,1+1,, и канал 5 на Порошенко могат и да вярват на пропагандата.Но за войниците положението е по-различно.Че досега със затворени очи ли е стрелял по училища и жилищни сгради и по живи,цивилни мишени?Украинския режим иска територията на Донбас,Крим и Луганск,но без неправилните хора там, които избират да говорят на руски език и да не се подчиняват на украинската хунта.

    Коментиран от #6

  • 6 Бесен Язовец

    5 30 Отговор

    До коментар #5 от "Румяна Костова":

    Пффф, то пък руските канали щото хич не зомбират, по тебе си личи !
    Ако не си зомбирана от руските значи тогава от украинските , иначе, от къде така добре ги знаеш всите, чак си ги изброила ! Изглежда си им фенка, а Румо ??
  • 7 Румяна Костова

    20 2 Отговор

    До коментар #4 от "goni":

    Там с украинската мова е чудна работа.Мои познати ,семейство украински инженери са против Русия,но помежду си, и по телефона и на живо разговарят на руски.Прехяпах си езика да не изтърся,,А защо комуникирате на езика на агресора?"Спря ме спомена за шеметните ни купони и перфектното ни разбирателство в трудовия процес,които имах с тях,работейки в една европейска страна.
  • 8 поредна сълзлива хибридна провокация

    6 29 Отговор
    С тия елементарни номера кремълските демагози да излизат на зомбираните си крепостни скотове. НЕ НАМ.

    Толкова са отвратителни с наглите си лъжи, че нормалните хора повръщат, като чуят "руснак". Този път няма да има прошка. Ще си платят до последния цент.

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    17 4 Отговор

    До коментар #8 от "поредна сълзлива хибридна провокация":

    Коментарът ти показва колко си зомбиран.Дори няма смисъл да ти се обяснява абсолютно нищо.

    Коментиран от #13

  • 10 Да уж

    13 3 Отговор
    Руснаците, т. е. ние сме, нямаме нищо против украинците. Те са част от нашия, руския, народ. Как да ни разделиш, след като семействата ни са преплетени между руснаци и украинци. Всички общуваме на руски в Русия. В Украина също почти всички общуват на родния си език - руския. И какво от това? На английски говорят много нации. Руският е един от езиците на международното общуване, приет в ООН. Това, че някои малки искат да са големи, не променя реалностите.
    Плачат и ще плачат, ако са нормални хора.

    Коментиран от #12, #18

  • 11 Kcaniba

    10 4 Отговор
    Зобираният бандеровец е прозрял, че убива децата и сестрите си, а не митични монголци, и орда, за която постоянно му глаголят медии и зомбищайгата на Usраинската хунта!!!
  • 12 Българин

    5 15 Отговор

    До коментар #10 от "Да уж":

    Край нямат руските фейкове, но единствено русофилските отпадъци вярват на вашата пропаганда. Обстрелите по населени места ги извършва руската армия по заповед на Путин, това е истината. Руснаците сте силни единствено срещу жени, деца и жилищни квартали!
  • 13 Да уж

    16 3 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Само млади, незрели, откровено глупави и необразовани хора могат да се влияят от такива абсурдни приказки против Русия. Но, за съжаление, те станаха много, защото либерастската система това е целяла - да срине будния, образования, мислещия народ на Източната Европа, да го опростачат да макс, да се превърне той в консуматорската, ако може така да се каже, работна сила в "първосортните" европейски страни. И всичко това под благородните лозунги за демокрация.
    Ето сега виждаме истинското им лице - а то е лицемерно. Не ги вълнуват децата на Донбас, вълнува ги геополитиката и собствената изгода. Който не го разбира е за съжаление.
    Руснаците се вълнуват за украинците, защото те са кръвно са свързани с нас. Естественно, фашисти, бендеровци не са в това число.

    Коментиран от #15

  • 14 НКВД

    4 12 Отговор
    Поради дният руски фейк. Не знам колко трябва да си тъп за да се вържеш!!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Филанкишията

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "Руските свине":

    Порошенко е подлога на американците аз съм роден там в Донбас и съм руснак не може фашистите по точно бендеровците да си разиграват коня четете история
  • 17 стоян георгиев

    0 6 Отговор
    колко ли бои е отнесъл преди да се съгласи да се разплаче?същата гавра я правиха и с киборгите дето отселяха в летището ,караха разни заблудени баббки и дядовци да ги бият и ги разкарваха като панаирджииски мечки по площадите.
  • 18 goni

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Да уж":

    Ти си много интересна жена! Коментарите ти са много умни и интелигентни! Владеенето на български почти перфектно! Ако, имаш желание бих ме могли да се запознаем!
Новини по държави: