15 Май, 2018 15:23 11 427 16

Мариана Попова намекна за грандиозна далавера с "Евровизия"

  • мариана попова-
  • певица-
  • евровизия-
  • коментари-
  • недоволство-
  • конкурс

Многобройни критики отнесоха и българските представители

Мариана Попова намекна за грандиозна далавера с "Евровизия" - 1
Снимки: Facebook

Напрежението след финала на песенния конкурс „Евровизия” не стихва. Минути след края на надпреварата започнаха грозните коментари по адрес на тазгодишната победителка — израелката Нета. Голяма част от меломаните смятат, че шантавата млада дама далеч не заслужава да е големият победител в надпреварата.

Мариана Попова намекна за грандиозна далавера с "Евровизия"

Заслужени критики отнесоха и българските представители — групата Equinox и парчето им "Bones", които останаха на 14-о място в класирането със 166 точки.

Мариана Попова намекна за грандиозна далавера с "Евровизия"

Според мнозина България трябва да спре да участва в този фарс, а други са на мнение, че песента, с която сме се представили, е била пълен провал. Критиците добавят, че са погнусени и меко казано отвратени от това, което се е случило по време на финала.

Мариана Попова намекна за грандиозна далавера с "Евровизия"

Поп певицата Мариана Попова, която преди години представяше страната ни в конкурса, също се изказа негативно за надпреварата и победителя.

„Евро Визия! Конкурс за песен! Че то още от заглавието сбъркано! А ако знаете колко парички се плащат само, за да сме там! Смешно ми е! Дерзайте, ЕВРОПЕЙЦИ”, написа изпълнителката на профила си във Facebook.

Според нея, освен европейската телевизия, Израел си имат и ВИЗИЯ. И добавя, че всяка година се повтаря една и съща „свинщина”.

Мариана Попова намекна за грандиозна далавера с "Евровизия"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гринго

    57 4 Отговор
    Права е Марияна Попова.... Жалко и за Израел, щото имат със сигурност много повече с какво да се гордеят - включително и в музиката.
  • 2 Русенец

    103 5 Отговор
    Напълно е права Мариана. Избраха Израел, за да узаконят Ерусалим като столица през 2019г.. Преди 3г. избраха татарката от Украйна, за да заклеймят анексията на Крим, но тази татарка после никой не я чу и песента и никой не запя. Евровизия е политически ангажирано мероприятие, да защитава англосаксонския свят и да налага неговия език и морални норми на останалите хора. Браво на Турция, че се отказа от участие в този маскарад !

    Коментиран от #4

  • 3 Оня с Коня

    39 4 Отговор
    Евровизия е ГЕй институция! Загледайте се във публиката, само средна възраст мъже!!! и тук там лесбийки. Ае нема нужда.

    Коментиран от #15

  • 4 гост

    30 7 Отговор

    До коментар #2 от "Русенец":

    Украинката поне беше със страхотна и емоционална песен, която те хващаше. Тази е пълно посмешище, кокоша песен изпълнена от свинка. Нито гласови данни показва, нито нищо.
    Нашите също са пълна излагация, шепнати си нещо, няма ясна песен, някаква мелодия върви, без национални мотиви. Сега ако може да пуснат песента на Михаела подготвена за Евровизията, дали е хубава песен и после да се пита журито на каква база са изпратили тези толупи.
  • 5 Ruslan

    22 2 Отговор
    Изглежда, че всяка Евровизия е епизод от роман на Стивън Кинг. Изродиха се конкурсите. Никой не изпълнява песен характерна за страна му. Пълен упадък на ценности и на морал. Само изкуственият интелект ще унищожи малоумните и уродливи човешки същества.
  • 6 Бесен

    39 1 Отговор
    Млада дама? Този хипопотам с неустановен клонящ към джендърски произход - шегувкате се нещо! Евровизия отдавна е само много евро и никаква визия!!!
    Отдавна не става дума за музика и изкуство а за полит-коректност!!! ЦК на партията в Брюксел изроди дори и това!
  • 7 Bahti

    21 2 Отговор
    От кога Европа е в израел? А да то е Обратното!
  • 8 vasik atanasova

    26 1 Отговор
    казах ви евреите ако решат
    и шампион по овчарски скок ще имат
    сергей бубка пасти да яде
    Хитлел е бил прав
    на кой не му е ясно че е нагласено
    може ли такова чудовище дето се казва КВАЗИМОДО
    да спечели пред кипърката
    нашата песен беше много по хубава от израелската
  • 9 Я па я

    24 1 Отговор
    Що ми се ще, че визията е по важна от гласовите данни ? Така ли е? И да спрем да участваме в този маскарад. Срамота е .
  • 10 222

    27 2 Отговор
    този конкурс отдавна е политизиран и извратен-погледнете-печелят певец със сменен пол,с политическа песен крава която се опитва да пее но е от израел-е какво да говорим повече -крайно време е нашите участници да спрат да се напъват и да харчат пари за тая дето не им духа
  • 11 SAAB

    28 0 Отговор
    Мисля , че с " Waterloo " на ABBA този конкурс приключи !
    :)
  • 12 патриотъ

    19 0 Отговор
    Трябва да се прекрати участието в този конкурс,защото това е подигравка с хората!Вместо да се дават пари за участие в този фарс,по добре е тези пари да се използват за нещо,което ще бъде от полза за България!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 тарикат

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "123":

    Английският по ти приляга! Не се маскирай!
  • 15 Сорос

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Оня с Коня":

    И всички пеят с фалцет ..
  • 16 Гошо

    1 0 Отговор
    Чаках да се появи Карел Гот, ама не го пуснали от ГДР. Трябвало да участва в тяхното си Шарено котле. Затова пък от северна Африка изпратили нещо яко, та да засрами всички. Е, всички са засрамени. И северна Африка също. Но без Карел Гот, няма Интервизия.