Last news in Fakti

16 Май, 2018 22:29 5 405 35

Мъж нахрани кучетата на съседката си с наденица с карфици

  • кучета-
  • наденица-
  • карфици

Нечувана жестокост е проявил мъж от Монтанско към кучета. Той нахранил домашните любимци на съседката си с наденица, пълна с карфици, съобщиха от полицията.

Случката се разиграла към 18.30 часа вчера в село Василовци. 56-годишна жена забелязала, че кучетата й ядат нещо в края на имота й. Тя отишла да провери с какво се хранят и видяла парчета наденица, пише bulnews.bg.

Жената се усъмнила, тъй като не им била давала подобна храна, и издърпала колбаса от лапите на животните. Когато погледнала вътре стопанката с ужас установила, че парчетата наденица са пълни с карфици.

От другата страна на оградата стоял съседът на жената Г.Т. на 83 години. Изглежда той имал проблем с домашните й любимци и се опитал да се отърве от тях, като им подхвърлил опасния деликатес.
Жената веднага се обадила в полицията и разказала на униформените за станалото.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko88

    39 29 Отговор
    Селски идиот.

    Коментиран от #7

  • 2 Гого

    43 52 Отговор
    А бе деде,малко хляб с антифриз и ги няма,защо хабиш карфици,те са скъпи.

    Коментиран от #11, #35

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Китаец

    41 53 Отговор
    Евала на дедото! Така се прави! Само тепание за дръгливите помияри! С общи усилия ще се спасим от тая кучешка напаст! 😬

    Коментиран от #10, #33, #34

  • 5 Бесен Язовец

    38 38 Отговор
    Само селтаците не обичат кучета щото не дават ни яйца ни мляко!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иван

    30 26 Отговор

    До коментар #1 от "Stefko88":

    Не селски, а типичен български идиот.

    Коментиран от #8

  • 8 Иванов

    17 13 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Като теб, предполагам.
  • 9 ТОДОР СТОЯНОВ

    24 27 Отговор
    Кучетата са последните останали Ангели на земята...Човешката жестокост е ненадмината!Оня горе седи, долу гледа1

    Коментиран от #13

  • 10 ВДД

    24 28 Отговор

    До коментар #4 от "Китаец":

    Не кучетата са помияри,а вие които убивате животни трябва да бъдете изчистени до последното семенце!
    За величието на една нация се съди по отношението ни към животните.....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 дог ийт дог

    37 8 Отговор
    Кучетата не трябва да притесняват хората, по никакъв начин, проблемът е, че в тая територия няма закони и да има, те не се изпълняват, няма кой да защити ХОРАТА, за това се случват такива неща.
    Когато има беззаконие хората взимат правораздаването в техните ръце и стават саморазправи!
    Иначе, хора, кучета, ако правят проблеми ще се саморазправяме, няма начин, трябва да има РЕД!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Лапайте го вс.кучефоби

    8 13 Отговор
    До един!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Снежана

    16 15 Отговор
    Дано тези дето тровите кучетата опрете до тяхната помощ и да не я получите
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Всички са

    12 6 Отговор
    Дебили!!!

    100%
  • 20 В Карлуково

    8 4 Отговор
    Тошко бе изпии си хапчетата и не ги слушай, те са лоши ...легни си почини си а после ще има сладолед и ще играете с Напольончо и Хитлерчо на двора ...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Анонимен

    4 9 Отговор
    Тоя дедо е тъп да изсипе наденицата посред бял ден. И не се слагат карфици вътре. Няйои домашни любимци си заслужават надениците
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Светленцето

    12 14 Отговор
    Браво на дядката! С това си деяние сам си плю на книжлето, с което удостоверява, че успешно е минал изпита за хомо сапиенс. Защото само едно истинско животно може да се отнесе по подобен начин към друго живо същество. Крайната садистка жестокост е присъща само на човека. Истинските хора, когато имат проблем, го решават с хората, а не с животните им. Най-малкото има разлика в нивата, а нали уж твърдим, че сме на най-горното стъпало. И понеже и аз съм лешояд, заявявам с най-голяма гордост, че ако видя глутница озверели кучета да го разкъсват на парчета, няма да се обадя на 112.

    Коментиран от #26, #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хойо

    6 4 Отговор

    До коментар #24 от "Светленцето":

    Дано да те разкъсат теб,та да не говориш простотии повече.
  • 27 антидог

    12 2 Отговор

    До коментар #24 от "Светленцето":

    И на кой да се оплаче бе, на арменския поп ли?
    Кой ще му обърне внимание!?
    Ако му влизат в градината, лаят постоянно, денонощно, скачат да го хапят, ако собственичката ги разхожда без каишка, какво да направи???????
    На полицията и на зоополицията не им пука за спокосйтвието на хората, а има крайно безотговорни кучкари, тогава кво прайм?
    Разкъсано дете от куче, виждал ли си? Виж и после ми говори за жестокост, тъпанар смотан.
  • 28 антидог

    7 7 Отговор
    Дядото е трябвало да напои няколко крайшника с антифриз и през нощта, като дойдат мастиите да ги нагости с тях, за добре дошли, да видим после, как ще докажат, как са умрели и кой ги е убил.

    Коментиран от #29

  • 29 гост

    8 9 Отговор

    До коментар #28 от "антидог":

    Ще ти напоя аз на теб задника с антифриз. Помияри като теб нямат място на земята, всички сте за Белене.
  • 30 До Тодор

    11 7 Отговор
    Ако нямаше улични помияри и кучкарите спазваха закона нямаше да има убити и обезобразени деца и старци от кучета. Твоите "ангели" оглозгаха професор, убиха 90 г жена, убиха 5 г момиченце, отхапаха седалището на 7г момченце, обезобразиха стотици деца, наскоро и мъж... Жестокостите на хора към кучета са мнооого по-малко, отколкото на кучета към хора. Дядото се е чувствал застрашен и е взел мерки, защитил е себе си и близките си. Ако беше звяр, цял живот е щял да трепе кучета. Що за изопачена представа за добро имате? Човекът се бори за оцеляване...
  • 31 Гост

    2 0 Отговор
    Никой няма право в частен имот да прави каквото и да е, дали е пумияр или чистокръвно куче за 1000 лв също.Ако беше дете, дето все реве и вдига шум също ли ще му даде бонбони с нещо.А и като са в двора животните имат право да си охраняват имота.Преди години преди да сложат огради с комшиите,едни приятели са имали същите проблеми.Вързано на синджира, купено младо куче немска офчарка,като се прибрали не могли да го спасят.А докато се осетят, че комшиите им правят мръсно минало време,изчезвали неща от двора,пипера и доматито все не "узрявали",докато били на работа, хората се самообслужвали.За какво някой да вдига шум,като се самообслужват.
  • 32 Гост

    4 0 Отговор
    На нашите комшии кучето е огромно и е вързано точно на телената ни оградени не е от дружелюбните породи.Аз като цяло съм израснала с всякакви животни.Не ги мразя и не го дразня през оградата,като минавам му приказвам,а като си копая ако ме залай не му обръщам внимание и то свиква. С комшиите се разбираме и нямам намерение да им правя забележка.Дори и да се отвърже и влезе в къщи им звъня да го приберат.Важно е човек да не дразни животното и то да свикне със съседа.Те изобщо не са глупави и много добре разграничават територията си.Също зависи и от стопанина дали насъсква животното, ако го учи никой няма да има проблеми нито съседа нито стопанина.
  • 33 Галина

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Китаец":

    Не забравяш ли нещо?Например,че кой каквото мисли и прави,му се връща като бумеранг.Дано и вие да бъдете нахранени по същия начин,с дедето!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ти си егаси тъпия

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гого":

    Ти си егаси тъпия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове