16 Май, 2018 14:02 8 033 5

Кемпер и от Hyundai

  • hyundai-
  • н-1-
  • кемпер
Кемпер и от Hyundai - 1

Корейците от Hyundai представиха един нов кемпер, разработен на базата на обновения бус Н-1. Основна част е вградената в тавана палатка, която лесно се превръща в спално помещение за двама.

Кемпер и от Hyundai

В салона има телевизор, хладилник, мивка, кожени кресла, сгъваема маса, а така също и специален отсек за съхранение на продукти. В задната част е монтиран сгъваем външен душ с 50-литров резервоар.

Кемпер и от Hyundai

В допълнителното оборудване се предлага тента в няколко варианта, както и слънчева батерия за тавана. Самият бус е оборудван с 2.5-литров дизелов двигател с мощност 176 конски сили.

Кемпер и от Hyundai

В опциите може да бъде включена и 4х4 система. Цената на корейския кемпер е 51 000 000 вона - сума, равняваща се на 40 000 евро. Продажбите ще стартират в Южна Корея, а впоследствие и на останалите пазари.

Кемпер и от Hyundai

Кемпер и от Hyundai

Кемпер и от Hyundai


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AMG

    4 14 Отговор
    Е къв е зора да спиш в това...?

    Коментиран от #3

  • 2 Раса

    4 1 Отговор
    Браво, Радо!
  • 3 ДЯДО

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "AMG":

    Точно това е, няма зор. Можеш да обикаляш света и всяка вечер да спиш на различно място без много зор, ако ти харесва оставаш още и няма нужда от предварителни резервации, ако ли пък не, събираш си нещата за нула време и се махаш.
  • 4 Чичото

    3 0 Отговор
    Перфектно!
  • 5 onq s konq

    5 1 Отговор
    Първия хубав Хюндай.