17 Май, 2018 17:56 9 279

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Производственият сектор е този, който търси своите нови служители през седмицата – от производител на специални врати до компания, занимаваща се с позлатяване. Световни вериги за дрехи, които стъпват на българския пазар също търсят служители. Желаещите да се развиват в застраховането или отпускането на бързи кредити също имат шанс да се развиват в тази област.

ЕУРО ДОРС ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е водещ вносител на над 200 модела интериорни, блиндирани, противопожарни и гаражни врати. Предлага качество по-високо от цената. Фирмата е един от лидерите в бранша, работим с едни от най-големите строители, инвеститори и хотелиери. Качеството на продуктите и прецизното обслужване са запазена марка на компанията. Девизът ни е: „Доволният клиент е гаранция за успешен бизнес!!!”

Вижте свободните позиции на ЕУРО ДОРС ООД

ГИФТ ШОП ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

В Invoke осигуряваме възможности за значителна и смислена работа, която дава вътрешно удовлетворение от постигнатото. Ние сме компания, ориентирана към клиентите, ценим работата в екип и се стремим към съвършенство и професионализъм. Ние вдъхновяваме, уважаваме, спазваме обещанията – това са нашите основни ценности, които стоят в основата на структурата Invoke. Компанията използва най-новата висококачествена технология на позлатяване, което придава на бижуто мекота и дълбока красота. Нашата фирма се гордее да представя последните тенденции при кристали Swarovski elements, с блясък на най-висока чистота диаманти.

Вижте свободните позиции на ГИФТ ШОП ЕООД

Кремио ЕАД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана през март 2001 г. със седалище в столицата на България – София. От началото до днес компанията е променяла няколко пъти собствеността и името си. Местоположението на фабриката способства за това компанията да предлага услуги на силно конкурентни цени, поради лесната логистика с всички страни на Балканите. Разполага с производствени възможности и уникално портфолио за региона на Източна Европа. Към настоящия момент над 60% от продажбите на компанията са направени в износните пазари, а клиентската мрежа включва повече от 20 страни в Европа, Азия и Африка. Благодарение на уникалните си производствени възможности, изключителен професионализъм и доказани висококачествени продукти, КРЕМИО EАД е предпочитан партньор при производството на продукти под частни марки за вътрешния и външния пазар.

Вижте свободните позиции на Кремио ЕАД

ARTEC SERVICES Ltd.

ТОП работодатели на седмицата

Строителна фирма с дългогодишен опит. Знаем точно какво се изисква и кога трябва да бъде направено. Гъвкави сме, независимо от сложността на вашите нужди. Помагаме на клиентите да вземат правилите решения. Работим с широк кръг от клиенти в нефтохимическата промишленост и енергетиката, които предлагат атрактивни работни места

Вижте свободните позиции на ARTEC SERVICES Ltd.

PEPCO Poland Sp. z o.o

ТОП работодатели на седмицата

Европейска верига от магазини с отстъпки, която предлага облекло за цялото семейство. През последните 10 години компанията се развива динамично в Полша и е сред водещите продавачи на детски дрехи и водещ доставчик на декоративни продукти. Дължим успеха си на активното участие на служителите в целия процес на работа. Европейската верига на PEPCO се състои от 12 000 служители.

Вижте свободните позиции на PEPCO Poland Sp. z o.o

КОМЕТА-ІІІ ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е основана в София през 1994 г. и е една от водещите фирми за дистрибуция и логистика на бързо оборотни стоки, високоалкохолни напитки, винo, пиво, безалкохолни напитки, кафе, вода и други. Фирмата поддържа оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара и има богат асортимент от над 7000 артикула. Складовите площи, собственият автопарк, коректните взаимоотношения с клиентите и най-вече компетентният персонал позволяват фирмата да се утвърди като приоритетен доставчик и добър търговски партньор. Поемаме отговорност за действията и грешките в професионалния си път. Държим на думата и репутацията си. Обмислените и системни действия ни водят към ефективно управление.

Вижте свободните позиции на КОМЕТА-ІІІ ООД

ИЗИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията, по-позната чрез търговското си наименование като Изи Кредит, е сред най-бързо и успешно развиващите се български финансови институции в Източна Европа. Изи Кредит е сред водещите компании на пазара на бързи заеми в България и има свои филиали в Румъния, Украйна и Полша. Продуктите на Изи Кредит се предлагат вече повече от година и в Български пощи. Заемите ѝ се отпускат чрез добре обучени и мотивирани кредитни консултанти, много бързо – до 24 часа от заявката и много удобно – в дома на клиента и при минимални изисквания. Изи Кредит е сред големите работодатели в България. В компанията, в това число и в международните й филиали, работят над 6300 лица част от екипа, по-голямата част от които са кредитни консултанти. В централния офис в София са заети около 250 експерти в най-различни области: търговия, маркетинг, международен бизнес, човешки ресурси, право, финанси, счетоводство, статистика, корпоративна сигурност, информационни и компютърни технологии. Компанията разполага и със свой Кол Център, който обслужва клиентите по телефона.

Вижте свободните позиции на ИЗИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ АД

Kipina Oy

ТОП работодатели на седмицата

Компанията носи хоу-хауто на Финландия в две направления. Едното е да помагат на компаниите да се установят в Полша и да управляват правилно продукцията си. Второто направление е да осигурява на финландските компании професионалисти от Полша.

Вижте свободните позиции на Kipina Oy

T and T Global LTD

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена в България през 2012 г. В началото в нея работят 20 служители, за да достигнат към днешна дата над 100 професионалиста във финансовата сфера. Ние вярваме, че голямото предимство е правилното отношение към нашите служители. Правим всичко възможно за осигуряването на позитивна работна среда, където нашите служители да получат най-доброто обучение, за да бъдат успешни в своята работа. Компанията стимулира своите служители с много добри бонуси и комисионни. Ако сте позитивен, енергичен и мотивиран да работите упорито за високи резултати и желаете да се присъедините към екип, от който ще бъдете важна част и желаете да подобрите уменията и знанията си – това е правилното място за вас!

Вижте свободните позиции на T and T Global LTD

Малтери Суфле България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е част от компанията "Суфле" - световен лидер в производството на малц. „Суфле“ е френска семейна компания в хранителновкусовата промишленост, която работи в международен мащаб. Тя развива дейност главно в направленията ечемик, пшеница, ориз и зеленчуци. Тя е най-големият търговец на зърно със семейни капитали в Европа и присъства на международните пазари на зърно чрез филиала си „Суфле Търговия“. „Малтери Суфле България“ доставя малц на големите пивовари в страната („Молсън Коорс“, „Карлсберг“, „Хайнекен“), както и на няколкото местни производители на бира, като търси да развие и износ (Гърция, Турция).

Вижте свободните позиции на Малтери Суфле България ЕООД

Интеркапитал Груп АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е създадена през 2009 г. с цел внедряването на нов вид услуга за Република България – услугата CashTerminal. В програмата ни е заложено поставянето на платежни терминални устройства в София и в цялата страна. Тези устройства предоставят на крайния потребител възможността за разплащане на почти всички видове услуги в брой, в реално време, 24 часа в денонощието, през цялата година, а също така и през празниците и почивните дни. Под „почти всички видове услуги” имаме предвид заплащането на сметки към българските мобилни оператори, на сметките за електроенергия, вода, топлофикация, кабелни телевизии, интернет доставчици, както и банкови кредити, лизинги, застраховки и други.

Като бързо развиваща се и иновативна компания, Интеркапитал Груп залага на утвърдени в световен мащаб технологии, при които човешкият фактор е сведен до минимум и практически е изключена всяка възможност за грешка.

Вижте свободните позиции на Интеркапитал Груп АД



Свързани новини