17 Май, 2018 11:59 2 484 8

Жесток психически тормоз в бургаските храмове

  • тормоз-
  • храмове-
  • бургас-
  • кирикиция щерева

Неописуем психически тормоз, люти клетви, обиди и ужасяващи заплахи – на това са подложени служители и свещеници в църковните храмове на Бургас. Всички те застанаха колективно пред Burgas24.bg, за да разкажат за агонията, на която са подложени от години и за бездействието на институциите, които допускат кошмарът им да продължава.

В основата на целия ужас е една жена – Кирикиция Щерева. Поведението на едрата руса бургазлийка е не само смущаващо, но и незаконно, категорични са от храм "Свети свети Кирил и Методий“ и от храм "Св. Иван Рилски“, където наш екип се запозна обстойно с проблема.

Още щом прекрачи прага на Божия дом, косите на служителите буквално се изправят от ужас. Тормозът, на който ги подлага Кирикиция е достоен за перото на Стивън Кинг. Пристъпва тихо до тях и заплашва, че ще ги залее с киселина, после изпада в дива ярост и започва да обижда хората. Застава пред иконите и започва на висок глас да се моли за смъртта на децата им. Кълне свещениците и разпространява най-личните тайни на всеки един от служителите. Някак си Кирикиция успява да се домогне до слабите места на всеки един от тях и ги използва, за да ги срине психически.

Свещениците не вярват жената да страда от психическо заболяване, тъй като действията й били хитри и хладнокръвни. От храмовете десетки пъти са викали полиция, писали са стотици жалби. Правили са опит да изкарат ограничителна заповед, която да ги спаси от ужаса. Всеки път щом служителите на реда се появели, тя приемала образа на кротка и хрисима женица, дошла да запали свещ и да се помоли. И така хората се оказват в патова ситуация.

Проверка на Burgas24.bg установи, че преди повече от 20 години Кирикиция Щерева е била уважавана учителка по български език и литература. Според нейни бивши ученици, се отнасяла добре с всички, била строга, но справедлива. После обаче претърпяла повратен инцидент. Била нападната от цигани, пребита и ограбена. От тогава нещо се пречупило в нея. Сега често може да бъде забелязана да обикаля улиците, мъкнейки огромни торби. Повече прилича на клошар, отколкото на уважаван педагог.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    8 3 Отговор
    Те да гледат да нямат срамни тайни зад гърба си, та тази учителка да няма за какво да се хване.
  • 2 патриотъ

    7 3 Отговор
    Толкова е просто-да я снимат на видео и ето ти доказателства,ама сигурно отците имат доста тайни,та не го правят!

    Коментиран от #8

  • 3 КОМЕНТАР:

    10 0 Отговор
    ЖЕНАТА СЪМ Я ВИЖДАЛ МНОГОКРАТНО И СИ Е ОТКРОВЕННО ПСИХИЧНО БОЛНА, НО Е НА КРИЗИ, А , КОГАТО И ПОМОГНЕШ С ПАРИ ИЛИ ХРАНА, ТЯ БЛАГОДАРИ УЧТИВО!
    КЛОШАР Е И СИ СПИ ПО УЛИЦИТЕ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА МНОГО, МНОГО ТАКИВА ПСИХИЧНО БОЛНИ ПО УЛИЦИТЕ НА БУРГАС ,ЗА КОИТО НИКОЕ БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ ИЛИ БЛИЗКИ НЕ СЕ ГРИЖИ С ПОДХОДЯЩОТО ЛЕЧЕНИЕ!!!!!!!!
    ТО, КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ, БОЛНИЧНОТО ЗАВЕДЕНИЕ ЗА "НОРМАЛНИТЕ" В ОТДЕЛЕНИЯТА НА БУРГАСКАТА ОКРЪЖНА БОЛНИЦА, КОЯТО ОБХВАЩА ЦЯЛА БУРГАСКА ОБЛАСТ , ТАМ И ЛЕЧЕНИЕТО И СТАИТЕ, И ТОАЛЕТНИТЕ СА ЗВЕРСКА МИЗЕРИЯ И УПАДЪК И НАВСЯКЪДЕ ПЪЛЗЯТ ХЛЕБАРКИ!! А, ЛЕКАРИТЕ В МБАЛ БУРГАС СА С НАЙ-МИНИМАЛНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ПОЗНАНИЯ , А САМОЧУВСТВИЕТО ИМ Е В НЕБЕСАТА ПРОСТО!!!! ДА НЕ ГОВОРИМ ,ЧЕ МНОГО ОТ ЛЕКАРИТЕ И ОСОБЕНО НЯКОИ МЕД.СЕСТРИЧКИ СЕ ДЪРЖАТ ТОЛКОВА АРОГАНТНО И НАГЛЯРСКИ-ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛНО С БОЛНИТЕ ПАЦИЕНТИ,ЧЕ Е ТРУДНО ЗА ОБЯСНЕНИЕ ПРОСТО!!!!...А, БЮРОКРАЦИЯТА, РАЗКАРВАНЕТО НА БОЛНИ ПАЦИЕНТИ ИЗ РЕГИСТРАТУРИ И КАБИНЕТИ ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ Е МАЛОУМЩИНА ПОСЛОВИЧНА ЗА МБАЛ-БУРГАС!!!!
  • 4 666

    7 2 Отговор
    Предполагам циганите които са я нападнали или са оправдани, или са с условни присъди, или не са заловени. На нея животът и е съсипан. Животът.

    Що ми се струва, че някои духовници са се възползвали от това?

    Публикувано във факти.бг: Кълне свещениците и разпространява най-личните тайни на всеки един от служителите.

    Какви ли са тия най-лични тайни и от де е запозната тая мирянка с тях?
  • 5 ИВАН

    3 1 Отговор
    Давайте помощи на горките бедни сигани, интегрирайте ги, да видим накрая какво ще стане, кой ще работи и създава.
  • 6 Силна Правда

    2 3 Отговор
    Не са били циганите а българи бяха !!! На подобосъщата съдбовна нощ и бе отказана помощ от последната надежда от "храмовете" за д а се покрие за малко от случилото се с нея преди години. Но уви бе изгонена за да се затвори църковния обект според приключилото работно време на Отеца или попа с кавичките. Ние българският народ сме способни на тези деяния.
  • 7 така не става

    2 0 Отговор
    Каквито и да са свещениците, какво и дава право да кълне жените?! Каквато и правда да търси с клетви и тормоз ли ще я намери? Госпожата си е откровено зле.. няколко пъти я виждам по обяд, даже към 11 в различни кръчмо-кафета да започва на бира. Нормално ли е?
  • 8 тцттц

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "патриотъ":

    не е толкова просто, защото видеозаписа не е доказателство според нашия закон
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове