22 Май, 2018 00:30 15 226 26

Това подлудява мъжете

  • подлудява-
  • мъжете-
  • привлича-
  • секси-
  • устни-
  • очи-
  • деколте

Какво в жените привлича мъжете?

Това подлудява мъжете - 1
Снимка: Shutterstock

Сред качествата, които най-много допадат на представителите на силния пол, са чувството за хумор, спокойният характер и умението да изслушваме. Но ето какви са чисто физическите характеристики на нежните създания, които магнетизират вниманието на мъжете, пише woman.bg:

Сочни устни

Резултати от проучване в университета в Манчестър установили, че устните са най-привлекателните физически атрибути на жената. Неслучайно знаменитости като Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон се нареждат в челните места в списъка на най-атрактивните и секси дами в очите на мъжете. Други изследвания пък категорично потвърждават, че розовите и червени нюанси върху устните магнетизират и задържат вниманието на мъжа още по-дълго време.

Контакт очи в очи

Очите са много повече от "прозорец" към душата. Те са и "врата" към сърцето на мъжа. Няма представител от силния пол, който да остане безразличен към впитите в него големи копнеещи женски очи. Ако сте влюбени, не се стеснявайте да загатнете за чувствата си пред обекта на вашия интерес. Той определено ще бъде привлечен не само от чара на на изразителните ви очи, но и от самата вас.

Прави бели зъби

Не е нужно да се допитваме до резултатите от изследванията, които са достатъчно неопровержими, за да сме наясно, че правите и бели зъби са далеч по-привлекателни и впечатляващи от жълтите и неподдържани такива. Ще останете шокирани обаче от твърденията на други проучвания, според които много хора не поддържат дори елементарна хигиена на зъбите.

Широка усмивка

Тази точка е немислима без предходната. Добре поддържаните и бели зъби са безспорен трамплин към ослепителната усмивка. За да я подчертаете и направите още по-привлекателна в очите на мъжете, просто повдигнете колкото ви е възможно по-нависоко нейните изящни ъгълчета. Според психолози усмихващата се жена предразпoлaга на подсъзнателно ниво мъжа към нея. Сигурно е обаче още едно - усмивката ни прави още по-красиви и магнетични.

Шия и деколте

Шията и деколтето винаги са се славели като едни от най-привлекателните части от женското тяло. Така че не ги крийте, а започнете да ги подчертавате, било то с тоалет с по-дълбоко деколте или с коса, вдигната на кок. Те със сигурност ще подчертаят вашата женственост и грация.

Плътен и спокоен глас

Пискливият, твърде висок и силен глас отблъсква мъжете. Изследователите са категорични, че по-ниският, дълбок и кадифен тембър на гласа не само успокоява, но привлича и дори възбужда мъжете на сексуално ниво.

Бедра

Не е тайна, че жена с къса пола привлича далеч по-голям брой мъжки погледи върху себе си, отколкото тази, заложила на дългата. И това е напълно обяснимо, стига да знаете как да подчертаете и придадете финес и сексапил на краката си. Най-важното е да не забравяте едно "златно правило" – обувка на висок ток.

Тоалет в червено

Според резултатите от проучване, в което на представители на силния пол били поднесени фотографии с жени с дрехи в червен цвят и такива, облечени в тоалети в други цветове, именно дамите в червено се оказали далеч по-привлекателни, бидейки оценени от мъжете като доста по-сексапилни от останалите. Явно червеното, независимо от избора на тоалет – е цветът, който влияе най-силно на сексуално ниво върху мъжете.

Езикът на тялото

Когато една жена има спокойни маниери, независимо дали тя се чувства спокойна или не, това със сигурност я прави по-привлекателна и примамваща. Колкото по-резки и отсечени са жестовете и движенията й, толкова повече отблъскват и дори изнервят и плашат мъжете. Напротив - небрежното замятане на косата, леко приведената настрани глава, мекият финес на ръцете, подпряната на дланта брадичка, концентрираният поглед, разкриващ ангажираност – всичко това са все жестове, които силно впечатляват и магнетизират вниманието на мъжа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вечния кмет

    86 4 Отговор
    Една жена може да има "Сочни устни, прави бели зъби, широка усмивка, шия и деколте, бедра, хубав глас, тоалет в червено, да ме гледа в очите и език на тялото, обаче ако има и акъл на овчица и ми се прави на примадона директно и теглим шута. Най-важното е да си намериш жената красива, женствена и да си допадате на характерите, всичко друго е правене на ветър на устата.
  • 2 ХХХ

    60 0 Отговор
    Или това са пълни глупости, или трябва да се замисля дали съм мъж. Особено за устните, някой много ги лъже жените, че като ги направят като маймунски задник мъжете ще луднат по тях. Нека все пак да не се лъжат жените, а да им се каже кои точно устни всъщност харесват мъжете.
  • 3 асддса

    23 5 Отговор
    Никога не обръщам внимание на обувките като се заглеждам в някоя жена. Кое му е златното на това правило не знам, но ако другото от статията го има обувките са последния и проблем.
    Ние и без това не ги познаваме какви са.
  • 4 Ром

    25 0 Отговор
    Само за зъбите не си права , като ги има много яде а пък и пречат на работата
  • 5 Босколюбец

    24 2 Отговор
    Големи боски!
  • 6 Стругар

    10 3 Отговор
    Глезена !!!
  • 7 Майната ви

    18 2 Отговор
    Дупето тип ябълка не круша от това ми става ,крака мускулести не макарони и без много кит естествени всичко друго е ТОР
  • 8 Няма 6,5

    32 0 Отговор
    От една жена или ти става или не ....

    Коментиран от #24

  • 9 Батко

    16 2 Отговор
    Язе ги лова рунтави и цръни 💰
  • 10 Бай Ганю Мъдев

    11 2 Отговор
    Венче, най ма привлича твоето малко клиторче, бейби

    Коментиран от #11

  • 11 Диди

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Ганю Мъдев":

    Пусни си порно,или и това не ти помага?
  • 12 Верно, верно

    21 0 Отговор
    Ама шаблонно. ТОВА, което е основополагащо и най-много привлича, е НЕОТРАЗИМ СОБСТВЕН ЛИЧЕН ЧАР!

    Коментиран от #16

  • 13 фенка

    10 0 Отговор
    Atanasovaaa, къде си бе пич, да влееш здрав акъл тука!
  • 14 Танас

    10 2 Отговор
    За мен жената е убава , коги мълчи ...кат няма, съкиба ма..кат дете со двойка , сипва ракийца и турга сала...кат на госте , и у кревату е... кат фурия. Ма...дека такваз жена ?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ЕДИ КОЙ СИ

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Верно, верно":

    НАЙ ТОЧНИЯ КОМЕНТАР...👍
  • 17 Гост

    11 2 Отговор
    Ако Анджелина Джоли е секси ставам гей

    Коментиран от #18

  • 18 Фройд

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Ти си но още не си го осъзнал !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 гост

    3 3 Отговор
    куцичка, кривогледка ,дъска отпред, по цял ден да стои на пейката и да търси кусури на хората,ако може и с мръсно лице!- идеал за жена!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Милена

    1 0 Отговор
    За тоалетът в червено съм го испотала. И потвърждавам , че е вярно. Едно мое бившо гадже ми скъса и сутиена и прашките от страст.
  • 26 Констатираща

    0 0 Отговор
    Споменатите качества в статията са доста ясни и стандартни и може би по-важни за модния бизнес и за манекенки, а и за мъже със стандартен вкус, натрапен от детството чрез реклами и подобни статии, но както ние жените в реалния живот не само не харесваме мускулести и "намахани" мъже, граничещи с роботи-хуманоиди и дори се отвращаваме от тях, същото се отнася и за мъжете - една дори стара, кривогледа, беззъба, дебела и тъжна наглед жена, може да конкурира горепосочената, ако е искрена и неподправена, а посочените показатели имат по-точно за цел да повишават оборота и печалбите на определени институции - козметици, зъботехници и пластични хирурзи и пр., а да подтиснат самочувствието на средностатистическата българка, която се отличава с естествена и неподправена красота.