Last news in Fakti

19 Май, 2018 19:47 9 835 32

Ето кога точно е умрял Хитлер

  • хитлер-
  • учени-
  • франция-
  • смърт-
  • дата
Ето кога точно е умрял Хитлер - 1
Снимка: Shutterstock

Френски учени за пръв път от 1946 г. са изследвали части от зъби на Адолф Хитлер и благодарение на това са успели да установят точната дата на смъртта на фюрера, съобщава Phys.org. Учените заявяват, че останките, които са им били предадени от Русия през 2017 г., са автентични. Те потвърждават, че Хитлер е умрял на 30 април 1945 г.

„Напълно може да опровергаем теории за заговор срещу Хитлер. Той не е бягал с подводница в Аржентина, нито пък се е намирал в секретна база на Антарктида”, казва Шарлие.

Също така учените са направили оглед и на черепа на диктатора. Установено е, че той напълно съвпада с радиографията на черепа на Хитлер, направена година преди неговата смърт.

Специалистите отбелязват, че по-рано учените са били затруднени да определят какво точно е станало причина за смъртта на Хитлер. След огледа на останките, учени са намерили следи от отрова по части от зъбите и зъбните протези на фюрера, както и дупка в черепа, причинена от куршум.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    65 13 Отговор
    Е не съм си и помислил че ще кажат нещо друго ..все пак това им отърва .... само че според разсекретените доклади не е точно така

    Коментиран от #2

  • 2 Kcaniba

    39 27 Отговор

    До коментар #1 от "Истината":

    още живее в тайната база, в подводницата в Антарктиката!!!
    От време на време отскача до галактиката Алфа Кентавър!!!

    Коментиран от #3, #12, #31

  • 3 Сигурния

    63 9 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Не не е жив сигурно е, Но също така е сигурно че
    все още МИЛИОНИ ВЪРВЯТ СЛЕД НЕГО

    Коментиран от #5

  • 4 крюшо

    28 4 Отговор
    жив е, ще изяде лошите!
  • 5 да ве да

    39 9 Отговор

    До коментар #3 от "Сигурния":

    Толкова вървят, че си напълниха държавата а и Европа с всякаква циганьорска пасмина !
  • 6 Иво

    38 8 Отговор
    Ще им се да се е самоубил! Sieg Heil
  • 7 jo hustan

    51 13 Отговор
    Хитлер умира в Аржентина на 86г,а Ева Браун 15г след него.Но трябваше да спечели войната...сега нямаше да има нито ци..ни,нито комуняги.

    Коментиран от #22

  • 8 бай. ГАНЯ селендура

    4 7 Отговор
    Аз се чудя що тъй се вилнее около сирия. Няма го котарскът и мишките вилняха. А бе де е този Хадолфчо сега ? Само питам
  • 9 Alfa Romeo

    32 4 Отговор
    Жив е в сърцата ни!

    Коментиран от #14

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 патриотъ

    15 35 Отговор
    Доктрината на Хитлер е била със военна сила да завладее света,да наложи арийската раса като господари,а останалите като обслужващ персонал,а евреите,циганите и славяните е трябвало да бъдат напълно унищожени!Така че,ние българите-славяни,нямаме повод да величаем режима на Хитлер,защото ако беше победил и нас нямаше сега да ни има на тоя свят!

    Коментиран от #24

  • 12 Маркс

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    Та какво е Алфа от Центавър , я пак?
  • 13 Илиян

    9 12 Отговор
    Българите не са длавяни, но сме братовчеди с тях. Разделителната черта е аналитичната граматика и други. Лексика е наполовина сходна със славянските езици. Хитлер ако беше завладял Русия на земята щяха да има само немци и арийска езическа и сатанинска религия.Бог си знае работата.
  • 14 Бах

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "Alfa Romeo":

    Така е и при мен , както и при много,много които познавам!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Снайпериста

    19 4 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 17 Novae1

    7 2 Отговор
    Преди година, тоест през 1944 г. са направили радиография на жертвата, която ще е трябвало да идентифицират като Хитлер. Той бяга при Перон в Аржентина, който се възкачва там с фалшифите пари идващи от сталин.
  • 18 Достоевски

    21 0 Отговор
    Ето някои откъси от творчеството на Ф.Достоевски посветени на евреите, или както той ги нарича „жидовете“:

    „Двигател на евреите от толкова векове е само жаждата да се напият с нашата пот и кръв. Евреите ще погубят Русия“;

    Коментиран от #19

  • 19 Тях червеното знаме роди ги

    17 2 Отговор

    До коментар #18 от "Достоевски":

    Еврейските болшевики-терористи, които свалят руската монархия по време на Първата световна война (ПСВ), и техните съюзници – главно САЩ и Великобритания – извършват истинските зверства и осъществяват геноцид върху германците и техните симпатизанти по време на, и след ВСВ. Британците и американците участват в системна кампания за бомбардировки най-вече с цел разрушаването на германските индустриални и градски зони. По-големите градове в цяла Германия са редовно бомбардирани, което довежда до ужасяващата смърт на милиони невинни немски граждани – мъже, жени и деца.

    Коментиран от #20

  • 20 Малко по обективно

    6 4 Отговор

    До коментар #19 от "Тях червеното знаме роди ги":

    Е добре , вярно е това което казваш. Само не разбрах защо започна да разказваш приказката от средата . Приказката си има и начало ,започни с него.

    Коментиран от #32

  • 21 Фюрера

    13 2 Отговор
    ХИТЛЕР Е ЖИВ В СЪРЦАТА НИ!!!
  • 22 mediator37

    15 2 Отговор

    До коментар #7 от "jo hustan":

    Амчи как да я спечели? Сам?
    При положение, че ние сме пу-ки и не сме дали един войник на фронта, при положение, че испанците са пу-ки и Франко и той отказва да даде и един войник на фронта, какво да направи фюрера? Да хване карабината и с бодра крачка да тръгне в атака ?
    Пу-ки сме , това е положението, затова сега ще духаме супата и ще мизерстваме, защото не става да се скатаваш и да чакаш всичко на тепсия. Общо с Испания сме били с население над 40 милиона. Нали ти е ясно, че от 40млн. население може да се мобилизира поне три милионна армия. Където и да я сложиш тази армия, когато и да я сложиш обръща войната.

    Коментиран от #28

  • 23 Stefko88

    13 0 Отговор
    Никога не е умирал ! Мъртъв е този който е забравен!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ева Браун

    10 1 Отговор
    Бля-бля глупости............Хитлер си е живуркал до 80-те години на 20-ти век. И трупа дето го имат руснаците въобще не е на Хитлер.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Асклепий

    4 3 Отговор
    Кой ще се самоубие,защото губи войната?Най малко Хитлер.Нямя логика.Разбрал е,че губи войната,много преди руските войски да завземат Берлин....Има много спекулаций за това,но истината никоѝ няма да каже..,.Колкото до евреите,избивал ги е,защото са пазители на най прикриваната от простосмъртните тайна,не защото са мързеливи,богати и тн.,пропагандата за арийска раса,е за пред народа,целта му е била съвсем друга....Може и да е успял.,,.

    Коментиран от #29

  • 28 Курбан

    4 1 Отговор

    До коментар #22 от "mediator37":

    Значи армиите на 12 държави не бяха достатъчни , та и нашата и испанската -барабар Петко с мъжете. Историята ти куца, и от къде ги наброи тези милиони , в опустошената от гражданска война Испания. В Испания всъщност започва ВС, там за първи път след ПС великите сили си премерват инструментите. Испания лежи в руини, а ти армия чакаш. Българската Армия има своето важно значение , да заеме мястото на германската след оттеглянето им от Гърция и Сърбия , и да охранява съюзническата опасност от Бяло море , която може да дойде с десант и отварянето на втори фронт зад гърба на Вермахта. Щом този десант ,не се е състоял , значи добре сме си вършили работата. Освен това там сме воювали с партизански сили , и организирана съпротива от съюзниците. Воювали сме и в морето с руснаците , и във въздуха с Англо-американската авиация. При 6.5 милиона население с тези възможности. На един войник трябват от 10 до 14 души в тила които да го подсигуряват. 200 000 -300 000 в най добрият случай на Ис. фронт не биха оказвали някакво значение. Щяха да бъдат прегазени с танкове , самолети , артилерия , катюши. И щяха да споделят съдбата на румънци , унгарци, словаци, финландци , и др. пушечно месо. За турците се е знаело че ще влязат и те , но след Москва и Сталинград , рязко им спада ентусиазма , и заемат неутрална позиция . Руснаците са империя , и имаха за съюзници империи. А съюзниците на Хитлер малки и средни континентални държави , без нужните суровини.
  • 29 Stefko88

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Асклепий":

    Ти може би не, но за велик човек като него да търпи измислени съдилища и скалъпени обвинения е повече от обидно и недостойно.
  • 30 гост

    0 0 Отговор
    оплака ли се любимия?
  • 31 НДК

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Kcaniba":

    На входа на тунела на НДК пишеше "Хитлер е жив в сърцата ни!"... Ма нишма? ;)
  • 32 хисторията

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Малко по обективно":

    началото е 1-вата световна. Тогава откъсват от Германия територии и и поставят неизпълними условия. Както кажа скоро другарят-херДоган, първата световна още не е свършила. Не е много умен тоя ибрик, щом казва истината ;)