Last news in Fakti

19 Май, 2018 23:43 6 046 1

Трима оцелели при авиокатастрофата в Куба

  • хавана-
  • катастрофа-
  • самолет
Трима оцелели при авиокатастрофата в Куба - 1
Снимка: АР/БТА

Трима души са оцелели при авиокатастрофата с Boeing 737 в Хавана. 110 е броят на загиналите, съобщи министърът на транспорта на Куба Адел Искердо. Оцелелите са в тежко, но стабилно състояние.

Една от двете черни кутии на самолета е намерена. „Тя е в добро състояние. Надяваме се в близките часове да намери ми втората”, каза Искердо.

До момента не е известна причината катастрофата. Самолета се разби малко след излитането си от международното летище на Хавана за град Олгин, разположен в югоизточна Куба. Машината е паднала в селскостопански район на около 20 км. от Хавана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Night Rider

    0 1 Отговор
    Самолет модел 1979 година и накрая не са известни причините... Мене ме е шубе да се кача на "новите" уизеърски и бгеър самолети по на 15-18 години, вие се чудите за летящ парапланер на почти 40 години?